Peperoni, faina mergyte ir fainos fotkes.bet zinai, man galbut noretusi kad ji visa matytusi
Armana, antroj, toj nerealioj, nuotraukoj man truksta kepures galiuko. Pirmoj gal truputi ryskumo akytems noretusi daugiau, bet visumoj, labai grazios nuotraukos
As tai skaitau, bet nelabai galiu ka i tema pasakyti
man tai jusu nuotraukytes grazios, as irgi fotografavau, kad nuotrauku tureciau ir cia kelios dienos pries isijungus i sita tema
man tai jusu nuotraukytes grazios, as irgi fotografavau, kad nuotrauku tureciau ir cia kelios dienos pries isijungus i sita tema
QUOTE(Rico @ 2009 02 16, 16:11)
Truputi fotika reikejo i kaire pasukt, kad vaikutis tilptu ir uz torto tiek laisvos vietos nebutu
ooo, kiek vaikuciu padave Peperoni, gal kiek pe daug erdves virs galvytes pirmoj foto
Rico, torto viso norisi kadre ir vaiko viso - rankytes kad matytusi
Belly, kaip seimyniniam albumui uztenkamas akiu rykumas
as irgi rodau savo menus ir manekene
zinau, kad akytes ne fokuse, bet kai ryskus rubas, labai man sunku pagaut akis fokuse su maze irgi tas pats - iduodu koki zaisliuka pagrauzt, visas fokusas keliauja i rysku zaisla nors man mirksi fokusas i akytes...
cia lyg fokuse akys
Rico, torto viso norisi kadre ir vaiko viso - rankytes kad matytusi
Belly, kaip seimyniniam albumui uztenkamas akiu rykumas
as irgi rodau savo menus ir manekene
zinau, kad akytes ne fokuse, bet kai ryskus rubas, labai man sunku pagaut akis fokuse su maze irgi tas pats - iduodu koki zaisliuka pagrauzt, visas fokusas keliauja i rysku zaisla nors man mirksi fokusas i akytes...
cia lyg fokuse akys
nu kaip smagu, kiek nuotraukyčių užderėjo
Peperoni, pirmoj netrūksta man rankytės, nes po tuo žaisliuku natūraliai kažkaip pasislėpus, o va antrojoj norisi abiejų rankyčių.
Ruste, pėdutė pačiam kadro centre, kažkokios kitokios kompozicijos norėtųsi ir man tie akmenukai truputį kliūva, bent jau tas apatinis tai tikrai.
Armana, pirmoj ryškumo trūksta ir apačios per daug, viršaus per mažai. daba vaikutis grynai kadro vidury guli o antra gal tik truputį tos kepurytės nukirstos gaila, bet šiaip labai žavi foto
Belly, apie pirmą nelabai galiu pasakyti kažką, nesugebu fokuso rasti, pavedė mane akys ne visada aš tą fokusą matau šiaip lyg ir geri viskas. o antroj tikrai ryškumo trūksta.
Rico, teisingai jau pasakė, kad trūksta kairės ir per daug dešinės pusės. dar nebent pridurčiau, kad būtų galima ir apačios pridėti, nes daba tortas nupjautas ir vaikučiui ryškumo trūksta.
Peperoni, pirmoj netrūksta man rankytės, nes po tuo žaisliuku natūraliai kažkaip pasislėpus, o va antrojoj norisi abiejų rankyčių.
Ruste, pėdutė pačiam kadro centre, kažkokios kitokios kompozicijos norėtųsi ir man tie akmenukai truputį kliūva, bent jau tas apatinis tai tikrai.
Armana, pirmoj ryškumo trūksta ir apačios per daug, viršaus per mažai. daba vaikutis grynai kadro vidury guli o antra gal tik truputį tos kepurytės nukirstos gaila, bet šiaip labai žavi foto
Belly, apie pirmą nelabai galiu pasakyti kažką, nesugebu fokuso rasti, pavedė mane akys ne visada aš tą fokusą matau šiaip lyg ir geri viskas. o antroj tikrai ryškumo trūksta.
Rico, teisingai jau pasakė, kad trūksta kairės ir per daug dešinės pusės. dar nebent pridurčiau, kad būtų galima ir apačios pridėti, nes daba tortas nupjautas ir vaikučiui ryškumo trūksta.
QUOTE(Rustė @ 2009 02 16, 15:52)
gerai pamatyta
QUOTE(Armana @ 2009 02 16, 16:02)
pirmai neturiu prie ko prikibt, antroj kepures virsaus truksta...
kiek pamenu pirmas tavo foto - tai sitos kaip diena ir naktis
QUOTE(Belly @ 2009 02 16, 16:07)
man sviesumo truksta ir ryskumo pirmoj...
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 16, 16:09)
Peperoni, faina mergyte ir fainos fotkes.bet zinai, man galbut noretusi kad ji visa matytusi
jo jo - kazkaip pastebejau, kad pradejau viska spaust fotkese... tikiuos praeis... dar aisku pakarpyta cia ta foto - reiks darkart paeksperimentuot...
QUOTE(Rico @ 2009 02 16, 16:11)
merginos jau pasake - sucentravai be reikalo torta, todel desinej pusej per daug erdves, kairej per mazai...
Puke man antroji labiau - gal kad veidukas labiau matosi tik ta raudona daikciuka desinej pusej nuklonuok
Peperoni - pirmoje tikrai neinas pazint Marijukes labai grazi nuotrauka., man rankyciu visai netruksta.
Armana- antra nuotrauka patiko, tik noretusi kad ir kepuriuko galas matytusi.
Belly- labai truksta abieju vaikuciu galvyciu
Ruste - idomi nuotrauka
Puke - super , nuostabios nuotraukos , super ryskumas, spalvos ir modeliukas. kaip toki fona padarei, cia prie baltos sienos paveiksluota ar ne?
Armana- antra nuotrauka patiko, tik noretusi kad ir kepuriuko galas matytusi.
Belly- labai truksta abieju vaikuciu galvyciu
Ruste - idomi nuotrauka
Puke - super , nuostabios nuotraukos , super ryskumas, spalvos ir modeliukas. kaip toki fona padarei, cia prie baltos sienos paveiksluota ar ne?
[/quote]
šitą jau žinau
nuotrauka daryta vasarą, kada nieko nežinojau, kad kažkaip kitaip yra gražiau, taip pat galėčiau pasirodyti daug gražių peizažų, bet irgi ten klaida nuolatinė - horizontas per vidurį.
dabar žinau, kad taip nereikia daryti, bet tada intuityviai taip fotografavosi
[/quote]
šitą jau žinau
nuotrauka daryta vasarą, kada nieko nežinojau, kad kažkaip kitaip yra gražiau, taip pat galėčiau pasirodyti daug gražių peizažų, bet irgi ten klaida nuolatinė - horizontas per vidurį.
dabar žinau, kad taip nereikia daryti, bet tada intuityviai taip fotografavosi
Kiek daug gražių mažylių.
Turiu vieną galvos skausmą.
Mokykloje vyksta kažkoks fotografų konkursas.
Ir norėčiau sudalyvaut.
Tik net neįsivaizduoju, kokias nuotraukas reikėtų nunešt.
Dedu kelias. Irgi iš archyvų.
(Šitą buvau į pažengusių įdėjus kažkada, tai išpeikė. Sakė, kad nėra pagrindinio objekto. O efoto sakė, kad galbūt reiktų apačios ir kairės pakirpt. kaip jūs manot?)
(Šitos jaučiu nedėsiu. Neįdomi gal biški. )
Norėčiau dėti, dar tą, kur aš su drauge prie tų knygų. Bet abejoju, ar mano draugė norės, kad ta nuotrauka stende kabėtų
Turiu vieną galvos skausmą.
Mokykloje vyksta kažkoks fotografų konkursas.
Ir norėčiau sudalyvaut.
Tik net neįsivaizduoju, kokias nuotraukas reikėtų nunešt.
Dedu kelias. Irgi iš archyvų.
(Šitą buvau į pažengusių įdėjus kažkada, tai išpeikė. Sakė, kad nėra pagrindinio objekto. O efoto sakė, kad galbūt reiktų apačios ir kairės pakirpt. kaip jūs manot?)
(Šitos jaučiu nedėsiu. Neįdomi gal biški. )
Norėčiau dėti, dar tą, kur aš su drauge prie tų knygų. Bet abejoju, ar mano draugė norės, kad ta nuotrauka stende kabėtų
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 16, 16:35)
Puke man antroji labiau - gal kad veidukas labiau matosi tik ta raudona daikciuka desinej pusej nuklonuok
tas raudonas daikciukas, tai sese aha, nepastebejau as to raudonumo visai
QUOTE(RamuteS @ 2009 02 16, 16:37)
cia namu siena balta, jau su plemais, zinoma dar ant stalo uzsikeliau, kad butu sviesos daugiau dabar vis praso lipt ant stalo - patiko
Papildyta:
Duoma, man pirmoji idomiausia treciojoj gal kazkiek vandeni pakirpt, siek tiek dangaus, kad labiau debesys akcentuotusi