Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

QUOTE(Peledike @ 2009 02 16, 14:47)
paburbuliavau, kad mažai nuotraukų temoj ir nulėkiau į savo archyvus  biggrin.gif  radau tokią neblogą jausmų temai, gaila, kad vasarą fotografuota. neprastumsiu kaip "šviežią" darbą  biggrin.gif

aš užkaitau... aš irgi... 

user posted image

nerodo man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 16, 14:51)
Peledike, man truksta erdves siek tiek...  g.gif  o ka reiskia pavadnimas? kazkaip nesugalvoju...  blush2.gif

karšta jiems pasidarė, va tą ir reiškia biggrin.gif fotografuota renginy, kur daug žiūrovų, teko karpyti visokias kojas... ir ne tik erdvės, kokybės irgi trūksta. ypač po to apkarpymo.
Atsakyti
labas ax.gif kompas strigineja, perkrautas nuotraukomis turbut doh.gif lotuliukas.gif tai issijungineja gun_bandana.gif
QUOTE(jolitana @ 2009 02 16, 12:10)
nezinau kaip dalinti savo laika kad viskam jo uztektu g.gif  doh.gif

as irgi nieko nebespeju doh.gif
na prabalsuot tai tikrai reiks, jei tik kompas leis unsure.gif
QUOTE(Peledike @ 2009 02 16, 14:47)

man irgi nerodo unsure.gif
rodo ax.gif aha labai suspaustai viskas, bet i toki rengini ir as labai noreciau su fotiku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 16 vasario 2009 - 15:18
man prieš tai lape rodo, čia pacituotos nerodo.

dėl spamo: šitose temose nesiskaičiuoja žinutės kaip ir visose kitose "plepalų" temose.

o aptarimų į temą tikrai galėtume ir daugiau thumbup.gif
Atsakyti
kam nerodo, metu nuorodą, čia jau turėtų rodyti
http://farm4.static....3f8ee3332_o.jpg
Atsakyti
As matau ir citatoj ir anam psl... ax.gif

cia seimyninio albumo kadrai... ax.gif noriu pasklaust, ar labai truksta rankyciu? g.gif

Sitoj foto labai chytra israiska nutaisius - tokia nelabai i save panasi biggrin.gif
user posted image

Tatoo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 16, 15:16)
cia seimyninio albumo kadrai... ax.gif  noriu pasklaust, ar labai truksta rankyciu?  g.gif

Labai faina veido israiska thumbup.gif
Manau jei viena rankyte matosi, noretusi ir tos antros g.gif ypac antroj foto ax.gif

Einu ir as paieskosiu kokiu naujesniu nuotrauku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 16 vasario 2009 - 15:38
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 16, 15:16)
As matau ir citatoj ir anam psl...  ax.gif

cia seimyninio albumo kadrai... ax.gif  noriu pasklaust, ar labai truksta rankyciu?  g.gif

Labai gražios abi nuotraukytės wub.gif , ryškios, spalvingos wub.gif Pirmoj nuotraukytėj tai abi rankytės yra, tik viena pasislėpusi už žaisliuko, o antroje, tai norėtųsi matyti ir antrą rankytę ax.gif Man labiau patinka pirmoji nuotraukytė, nes ten daugiau erdvės nes palikta, o antrojoje mergaitė lyg per daug įspausta į rėmus blush2.gif
Dar nuėjau pažiūrėti pirmosios nuotraukytės, man ji labai labai, kaip iš pasakos, ir fonas liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 16 vasario 2009 - 15:50
nu va rimtai, kai cia idedi, kitiap atrodo tos foto... g.gif paliksiu tuomet pirmaja albumui... ax.gif
Atsakyti
nu ir aš gal ką pasirodysiu tongue.gif
pajūris...šuns pėda

user posted image
Atsakyti
Oho kaip atsigavo skyrelis, kiek daug nuotraukyčių drinks_cheers.gif
Ką gi, aš irgi įdėsiu:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 16 vasario 2009 - 16:07
Jusu teismui, ka manot?
man rodos naudojau ta vidine blykste, nes pagalvojau, kad kol ismoksiu graziai fotkint, galiu ir neturet vaiku nuotrauku doh.gif
user posted image
Ar truksta akims ryskumo? g.gif
user posted image
Atsakyti