Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

QUOTE(Armana @ 2009 02 16, 08:53)
Man atrodo, kad ana tema analogiška šiai, tik, kad ten pažengusiems mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif o kadangi jos pazengusios jos turi daugiau nuotrauku rodytu tik komentarams,mes siuo metu esam susikoncentrave ties vienu kazkokiu dalyku ax.gif bent jau as biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 16, 02:17)
Na, as jau gerokai seniau pradejau mokytis,nei sitos temos uzvestos smile.gif
Cia tik mano isvada, kad tema labai nukrypsta nuo savo tikslo wink.gif
beje, jei desite nuotraukas "po raktu", tai nelabai sulauksit teisingu komentaru, nes matysite tik pacios wink.gif
Tai siaip, pamastymui  mirksiukas.gif

sita tema skirta norintiems ismokti fotografuoti dalyvaujant, o ne skaitinejant siaip sau...

norint dalyvaut - reik atlikti ND ir kartu su mumis mokytis... Siuo metu yra balsuojama uz Namu darbu tema - todel aptarimai vyksta ir cia., ir albume, i kuri priejima turi nemazai pazengusiuju, todel mes tikrai nesiskundziam demesio trukumu ir patarimais... kai kazko reikia konkreciai - visada turim pas ka pasiklaust...

toks musu mokymosi procesas - jusu valia ji priimt arba ne.... Pasyviai mokytis - medziagos pilnas internetas, turejot tai pastebet... ax.gif

O del temu kelimo ir perkelimo - tai savo gretose turim moderatore, kuriai tikrai geriau matyt, kur ta tema turi but ir kokie jos tikslai...
Atsakyti
labas rytas. Peperoni, tavo katinelis wub.gif wub.gif wub.gif alpstu del jo biggrin.gif dabar jau pagalaiu bus galima balsuot pagaliau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
oi koks sunkus balsavimas buvo si kart cool.gif tikrai liko dar visa kruva Ivertinti Vertu foto !!!

Peperoni, tavo katulis,tai superinis biggrin.gif mani jis tooks kaip namu seimininkas atrodo (piktas ir isdidus biggrin.gif ), dukrytes foto irgi thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes
nezinau kaip dalinti savo laika kad viskam jo uztektu g.gif doh.gif

taip norejau sudalyvauti laseliuose, nespejau, bent spejau ivertinti thumbup.gif nuotrauku prideta tiek, kad galva sukasi.... o darbai verti tikrai aukstu balu, kaikuriu atlikimas neaiskus,bus idomu suzinoti

darbstuoles bitutes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
Pareiga atlikta, prabalsuota 4u.gif
As vis tik noreciau, kad butu dedama 1 ar 2 nuotraukos i kurybinius ND. mano manymu 3 jau per daug unsure.gif buvo labai sunku isisrinkt is tokio kiekio biggrin.gif

Sapokliaka, esi teisi del per didelio spamo 4u.gif biggrin.gif Sunku buna atrinkti naudinga informacija, jei dienele neprisedai prie kompo. O naujokems skaityt visas temas tiesiog beprasmiska ax.gif geriau joms reik duot nuoroda i musu bloga, pradziai pasiskaityt + atlikt ND 4u.gif
As nieko pries esu pries pleputesm, tik prisiminiau pacioj pradzioj buvo siulyta atidaryti tema ir plepalams, tai butu nebloga ideja unsure.gif

Einu skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2009 02 16, 12:55)
As nieko pries esu  pries pleputesm, tik prisiminiau pacioj pradzioj buvo siulyta atidaryti tema ir plepalams, tai butu nebloga ideja  unsure.gif

tada neliktų šitos temos lotuliukas.gif

sutinku, kad nuotraukų į temą aptarimui yra dedama per mažai.
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 16, 14:12)
1.tada neliktų šitos temos  lotuliukas.gif 

2.sutinku, kad nuotraukų į temą aptarimui yra dedama per mažai.

1. lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
2. drinks_cheers.gif manyciau techninius darbus ,bent jau, gal vertetu deti cia ... kadangi dauguma pasinerusios(e) i mokymosi procesa,tai foto tikrai truksta temoje blush2.gif

t.p. prisideciau prie mananciu,kad gal reikia mazinti dedamu,nuo vieno asmens, nuotr.skaiciu. bent jau kol yra toks aktyvus dalyvavimas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 16 vasario 2009 - 13:54
Klausykit - sitos diskusijos del tvarkos - taipogi spamas biggrin.gif galim diskutuot iki negalejimo cia - kitaip nebus..

Gal kuri bandet pirmasias pazengusiuju temas skaityt? tongue.gif neisvengiami tie nukrypimai... daug kas lemia - bendra nuotaika, uzvedanti tema, menulis galu gale biggrin.gif siek tiek daugiau nei pries metus - tie patys pazengusieji prirasydavo tema per 2 dienas... taip, kad tas bangavimas buvo ir bus... vienintele iseitis kazkam patapt moderatorium ir praeitas temas pratrint...

prie viso to - tam ir yra blog'as, jame sudedami patys svarbiausi dalykai - jei ten viska paskaitysit - nemanau, kad jausites kaip is dangaus iskrite... ax.gif

nepatenkintu taip pat buvo ir bus - visi turi teise buti ten, kur jiems patinka, - yra begales pasirinkimo variantu - n forumu internete, n mokamu kursu, n knygu ir t.t ir t.t.

del foto temoje kritikai - gi niekas neuzdraude to daryt - prasom dekit daugiau 4u.gif

O del foto nuo vieno dalyvio - velgi - tai vercia papildomai dirbti - juk padarei viena ideja, o turi dar viena - ir vel darai darai darai... jei butu viena foto butu 2 dalykai: arba padarytumem ir tingetumem likusi laika, arba prasidetu nuolatinis ju kaitaliojimas - nes per ta uzsibrezta termina, ziurek ir atsiras nauja ideja .... tada sena foto lupsim lauk, desim nauja ir taip be galo.... doh.gif
--------------

ir siulau baigt spamint tema, kuria uzvede netgi ne musu skyrelio dalyvis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 vasario 2009 - 14:41
kad maziau foto det balsavimui tai nesutinku, bet sutinku, kad galima butu cia maziau spaminti, t.y. sveikint su gimtadieniais, rasyt vien sypseneles arba tokio tipo zinutes kaip "man siandien nesifotkina" blush2.gif na, maziau pliurpt ne i tema blush2.gif
Atsakyti
paburbuliavau, kad mažai nuotraukų temoj ir nulėkiau į savo archyvus biggrin.gif radau tokią neblogą jausmų temai, gaila, kad vasarą fotografuota. neprastumsiu kaip "šviežią" darbą biggrin.gif

aš užkaitau... aš irgi...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 16 vasario 2009 - 15:01
Peledike, man truksta erdves siek tiek... g.gif o ka reiskia pavadnimas? kazkaip nesugalvoju... blush2.gif
Atsakyti