Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

pabalsavau ir aš new_russian.gif ...kol kas tik labiausiai patikusiai foto atidaviau 5 balus tongue.gif

ryt pažiūrėsiu kitas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 02 15, 23:57)
Saunuole Sadi  thumbup.gif
Del trecios vietos arsi kova bus  lotuliukas.gif

Nebus,kai as prabalsuosiu cray.gif nail.gif
Atsakyti
Mergaitės ax.gif tobulėjate nerealiais tempais. Gražu žiūrėt jūsų darbelius wink.gif O gal todėl ir balsuot sunkiau,nes ne pačiais mažiausiais žingsniais žengiat sparčiai į priekį. drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Paskaitineju sita tema (jau antra seku)... domiuosi fotografija, todel mielai prisijungciau, bet.... Per dvi temas maciau tik kelias komentarams ikeltas nuotraukas, o visa kita - off topic`as .... Kazkaip primena skyreli paplepekime biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu nu nu..... Nenukrypkite nuo temos... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 15, 22:57)
žinok, aš irgi pastebiu, kad techniniuose ND nepavyksta man atsiriboti nuo to kabina nekabina ir ne tik technika lemia mano  balsavimą.

O as atsirenku tuos darbus kurie nenukrype nuo temos ir yra techniskai geri.Gali buti labai kabinantis kadras,bet jei jis bus netechniskas tikrai jo nevertinsiu. schmoll.gif Griezta as siuo klausimu.O Jausmu temoje, vertinsiu klausydama savo jausmu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 16, 01:45)
Sveiki,

Paskaitineju sita tema (jau antra seku)... domiuosi fotografija, todel mielai prisijungciau, bet.... Per dvi temas maciau tik kelias komentarams ikeltas nuotraukas, o visa kita - off topic`as .... Kazkaip primena skyreli paplepekime biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu nu nu..... Nenukrypkite nuo temos... mirksiukas.gif

Bet zinokit off topic`as mums nemaiso mokintis ir tobuleti.O nuotraukom aptarti mes turim kita vieta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 16 vasario 2009 - 02:04
QUOTE(inesaS @ 2009 02 16, 02:54)
Bet zinokit off topic`as mums nemaiso mokintis ir tobuleti.O nuotraukom aptarti mes turim kita vieta ax.gif

Hmmm.... smile.gif tai gal tuomet temos pavadinimas nelabai atitinka jos turini... Nes atrodytu, kad cia galima suzinoti, pakomentuoti ir pasimokyti kartu... O taip gaunasi, kad nuotraukos dedamos ir komentuojamos kazkur kitur, o temoj tik siaip, plepesiai "for fun"... As tikrai nepiktai, bet gal tuomet vertetu tema perkelti i bendramincius, kur tiesiog kalba bendraminciai.. Jei mokotes vistiek kazkur kitur smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 16 vasario 2009 - 02:04
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 16, 02:03)
Hmmm.... smile.gif tai gal tuomet temos pavadinimas nelabai atitinka jos turini... Nes atrodytu, kad cia galima suzinoti, pakomentuoti ir pasimokyti kartu... O taip gaunasi, kad nuotraukos dedamos ir komentuojamos kazkur kitur, o temoj tik siaip, plepesiai "for fun"... As tikrai nepiktai, bet gal tuomet vertetu tema perkelti i bendramincius, kur tiesiog kalba bendraminciai.. Jei mokotes vistiek kazkur kitur smile.gif

Taigi viskas parasyta pradzioje temos.Jei tikrai nori mokintis,reikia atlikti namu darbus,paskui gauni raktus nuo pasleptu nuotrauku.Viskas daug paprasciau nei jums atrodo.O informacija,kuria merginos surinko,sukonspektavo,isverte visiems prieinama.Negi nepastebejote per 2 temas,kad nelieka neatsakyta i nei viena pateikta klausima susijusi su fotografavimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 16 vasario 2009 - 02:13
QUOTE(inesaS @ 2009 02 16, 03:11)
Taigi viskas parasyta pradzioje temos.Jei tikrai nori mokintis,reikia atlikti namu darbus,paskui gauni raktus nuo pasleptu nuotrauku.Viskas daug paprasciau nei jums atrodo.O informacija,kuria merginos surinko,sukonspektavo,isverte visiems prieinama.Negi nepastebejote per 2 temas,kad nelieka neatsakyta i nei viena pateikta klausima?

Na, as jau gerokai seniau pradejau mokytis,nei sitos temos uzvestos smile.gif
Cia tik mano isvada, kad tema labai nukrypsta nuo savo tikslo wink.gif
beje, jei desite nuotraukas "po raktu", tai nelabai sulauksit teisingu komentaru, nes matysite tik pacios wink.gif
Tai siaip, pamastymui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 16, 02:17)
Na, as jau gerokai seniau pradejau mokytis,nei sitos temos uzvestos smile.gif
Cia tik mano isvada, kad tema labai nukrypsta nuo savo tikslo wink.gif
beje, jei desite nuotraukas "po raktu", tai nelabai sulauksit teisingu komentaru, nes matysite tik pacios wink.gif
Tai siaip, pamastymui  mirksiukas.gif

Taigi yra pazengusiuju tema.Su jusu paminetu stazu,manau ten tikrai geriau butu nei cia.Pamastykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 16, 03:21)
Taigi yra pazengusiuju tema.Su jusu paminetu stazu,manau ten tikrai geriau butu nei cia.Pamastykit mirksiukas.gif

Tai va ir galvoju, kad is tos temos reiketu pasimokyti, kaip turi atrodyti tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 16, 02:26)
Tai va ir galvoju, kad is tos temos reiketu pasimokyti, kaip turi atrodyti tema  mirksiukas.gif

Tai mes cia ir mokinames,bet ne apie tai, kaip tema turi atrodyti o fotografuoti.Negi nepastebejote pavadinimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 16 vasario 2009 - 02:35
Labas rytas ax.gif ,
Tylu čia šiandien nuo pat ryto smile.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 16, 02:26)
Tai va ir galvoju, kad is tos temos reiketu pasimokyti, kaip turi atrodyti tema  mirksiukas.gif

Man atrodo, kad ana tema analogiška šiai, tik, kad ten pažengusiems mirksiukas.gif
Atsakyti