pabalsavau ir aš ...kol kas tik labiausiai patikusiai foto atidaviau 5 balus
ryt pažiūrėsiu kitas
QUOTE(RamuteS @ 2009 02 15, 23:57)
Nebus,kai as prabalsuosiu
Sveiki,
Paskaitineju sita tema (jau antra seku)... domiuosi fotografija, todel mielai prisijungciau, bet.... Per dvi temas maciau tik kelias komentarams ikeltas nuotraukas, o visa kita - off topic`as .... Kazkaip primena skyreli paplepekime Nu nu nu..... Nenukrypkite nuo temos...
Paskaitineju sita tema (jau antra seku)... domiuosi fotografija, todel mielai prisijungciau, bet.... Per dvi temas maciau tik kelias komentarams ikeltas nuotraukas, o visa kita - off topic`as .... Kazkaip primena skyreli paplepekime Nu nu nu..... Nenukrypkite nuo temos...
QUOTE(Peledike @ 2009 02 15, 22:57)
žinok, aš irgi pastebiu, kad techniniuose ND nepavyksta man atsiriboti nuo to kabina nekabina ir ne tik technika lemia mano balsavimą.
O as atsirenku tuos darbus kurie nenukrype nuo temos ir yra techniskai geri.Gali buti labai kabinantis kadras,bet jei jis bus netechniskas tikrai jo nevertinsiu. Griezta as siuo klausimu.O Jausmu temoje, vertinsiu klausydama savo jausmu
Papildyta:
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 16, 01:45)
Sveiki,
Bet zinokit off topic`as mums nemaiso mokintis ir tobuleti.O nuotraukom aptarti mes turim kita vieta
QUOTE(inesaS @ 2009 02 16, 02:54)
Bet zinokit off topic`as mums nemaiso mokintis ir tobuleti.O nuotraukom aptarti mes turim kita vieta
Hmmm.... tai gal tuomet temos pavadinimas nelabai atitinka jos turini... Nes atrodytu, kad cia galima suzinoti, pakomentuoti ir pasimokyti kartu... O taip gaunasi, kad nuotraukos dedamos ir komentuojamos kazkur kitur, o temoj tik siaip, plepesiai "for fun"... As tikrai nepiktai, bet gal tuomet vertetu tema perkelti i bendramincius, kur tiesiog kalba bendraminciai.. Jei mokotes vistiek kazkur kitur
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 16, 02:03)
Hmmm.... tai gal tuomet temos pavadinimas nelabai atitinka jos turini... Nes atrodytu, kad cia galima suzinoti, pakomentuoti ir pasimokyti kartu... O taip gaunasi, kad nuotraukos dedamos ir komentuojamos kazkur kitur, o temoj tik siaip, plepesiai "for fun"... As tikrai nepiktai, bet gal tuomet vertetu tema perkelti i bendramincius, kur tiesiog kalba bendraminciai.. Jei mokotes vistiek kazkur kitur
Taigi viskas parasyta pradzioje temos.Jei tikrai nori mokintis,reikia atlikti namu darbus,paskui gauni raktus nuo pasleptu nuotrauku.Viskas daug paprasciau nei jums atrodo.O informacija,kuria merginos surinko,sukonspektavo,isverte visiems prieinama.Negi nepastebejote per 2 temas,kad nelieka neatsakyta i nei viena pateikta klausima susijusi su fotografavimu?
QUOTE(inesaS @ 2009 02 16, 03:11)
Taigi viskas parasyta pradzioje temos.Jei tikrai nori mokintis,reikia atlikti namu darbus,paskui gauni raktus nuo pasleptu nuotrauku.Viskas daug paprasciau nei jums atrodo.O informacija,kuria merginos surinko,sukonspektavo,isverte visiems prieinama.Negi nepastebejote per 2 temas,kad nelieka neatsakyta i nei viena pateikta klausima?
Na, as jau gerokai seniau pradejau mokytis,nei sitos temos uzvestos
Cia tik mano isvada, kad tema labai nukrypsta nuo savo tikslo
beje, jei desite nuotraukas "po raktu", tai nelabai sulauksit teisingu komentaru, nes matysite tik pacios
Tai siaip, pamastymui
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 16, 02:17)
Na, as jau gerokai seniau pradejau mokytis,nei sitos temos uzvestos
beje, jei desite nuotraukas "po raktu", tai nelabai sulauksit teisingu komentaru, nes matysite tik pacios
Tai siaip, pamastymui
Tai siaip, pamastymui
Taigi yra pazengusiuju tema.Su jusu paminetu stazu,manau ten tikrai geriau butu nei cia.Pamastykit
QUOTE(inesaS @ 2009 02 16, 03:21)
Taigi yra pazengusiuju tema.Su jusu paminetu stazu,manau ten tikrai geriau butu nei cia.Pamastykit
Tai va ir galvoju, kad is tos temos reiketu pasimokyti, kaip turi atrodyti tema
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 16, 02:26)
Tai mes cia ir mokinames,bet ne apie tai, kaip tema turi atrodyti o fotografuoti.Negi nepastebejote pavadinimo?
Labas rytas ,
Tylu čia šiandien nuo pat ryto
Man atrodo, kad ana tema analogiška šiai, tik, kad ten pažengusiems
Tylu čia šiandien nuo pat ryto
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 16, 02:26)
Man atrodo, kad ana tema analogiška šiai, tik, kad ten pažengusiems