QUOTE(Baccardi @ 2009 02 13, 14:01)
Peperoni, iš pradžių neatidarė, dabar jau matau tą straipsniuką - norėjau pasitikslinti, ten kur su piramidėm, beisbolo kamuoliukais, karvėm ir pan. ? Šitas? Jei tikrai tas, aš pasiimu jį vertimui
sitas sitas tik ten bus tokiu foto, kur uzeini su pele ir matosi rodykles - tai vat toms reiks daryt print screen nes neina tokio paveiksliuko uzsaugot worde
nu jus ir rasot... bet vejuosi stengiuosi perskaityti viska... o kol skaiciau mano sunys bulve pavoge bus vienu cepelinu maziau
norejau paklaust ar ne techninius ND irgi butina visus daryt? techninius tai prisidaviau visus...
norejau paklaust ar ne techninius ND irgi butina visus daryt? techninius tai prisidaviau visus...
Aciu Sadi uz tema
Liamuna snd nekaip jauciasi, tad mazai uzsuka
O man jau irgi lasai sapnujasi, tiek minciu, bet ner galimybiu.
Bet nieko, atsigriebsiu nors grozedamasi ir prabalsuosiu.
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 13:01)
Liamuna snd nekaip jauciasi, tad mazai uzsuka
QUOTE(liamuna @ 2009 02 13, 14:19)
kodel nera galimybiu? su fotiku kazkas?
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 15:03)
sitas sitas tik ten bus tokiu foto, kur uzeini su pele ir matosi rodykles - tai vat toms reiks daryt print screen nes neina tokio paveiksliuko uzsaugot worde
Radau būdą be printscreen Ant paveiksliuko tame psl su rodyklėmis kai rodo reikia paspausti dešinį pelės klaviša , save as .... (užsisaugot),o atsidarius worde straipsnį tiesiog paspaust ant paveiksliuko (kuris dar be tų visų rodykliu), po to insert picture, pasirinkti tą naująjį užsaugotą ir psio. Viskas savo vietoj. Gal taip kažkam bus paprasčiau. (just in case, jei kas nežinojo, nes aš tai dabar visai atsitiktinai pabandžiau ir pavyko)
QUOTE(bonda @ 2009 02 13, 14:20)
kodel nera galimybiu? su fotiku kazkas?
ner padejeju, reikia stovo. dar galvoju gal kaip nors dar kazkas pavyks. (dar gi turim kelias dienas). o ir kokybe vis , triuksmai, triuksmai.
QUOTE(liamuna @ 2009 02 13, 14:27)
ner padejeju, reikia stovo. dar galvoju gal kaip nors dar kazkas pavyks. (dar gi turim kelias dienas). o ir kokybe vis , triuksmai, triuksmai.
nenuleisk ranku gi tu ir primastyt moki zinok,as si syki ir be padejeju ir be stovo sukaus..kazkas gavos tik idejos s -nes negausios jos pas mane arba utopines
QUOTE(Baccardi @ 2009 02 13, 14:27)
Radau būdą be printscreen Ant paveiksliuko tame psl su rodyklėmis kai rodo reikia paspausti dešinį pelės klaviša , save as .... (užsisaugot),o atsidarius worde straipsnį tiesiog paspaust ant paveiksliuko (kuris dar be tų visų rodykliu), po to insert picture, pasirinkti tą naująjį užsaugotą ir psio. Viskas savo vietoj. Gal taip kažkam bus paprasčiau. (just in case, jei kas nežinojo, nes aš tai dabar visai atsitiktinai pabandžiau ir pavyko)
dar galima su tuo save as issaugoti pirma kompe savo, o paskui kelti i straipsni (aisku kad darbo daugiau, bet jei ta straipsni isims is neto paskui ir mums nerodys nuotrauku, o jei bus savo kompe tai ir isliks.)
kai baigsis balsavimas, gal papasakosiu anekdotine istorija, kaip as fotografavau be padejeju ir stovu...
QUOTE(liamuna @ 2009 02 13, 15:27)
Aš ir be padejėjų ir be stovo, bet kažką bandžiau.