Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

Peperoni, iš pradžių neatidarė, dabar jau matau tą straipsniuką - norėjau pasitikslinti, ten kur su piramidėm, beisbolo kamuoliukais, karvėm ir pan. ?smile.gif Šitas? Jei tikrai tas, aš pasiimu jį vertimui smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 02 13, 14:01)
Peperoni, iš pradžių neatidarė, dabar jau matau tą straipsniuką - norėjau pasitikslinti, ten kur su piramidėm, beisbolo kamuoliukais, karvėm ir pan. ?smile.gif Šitas? Jei tikrai tas, aš pasiimu jį vertimui smile.gif 4u.gif

sitas sitas wink.gif tik ten bus tokiu foto, kur uzeini su pele ir matosi rodykles - tai vat toms reiks daryt print screen cool.gif nes neina tokio paveiksliuko uzsaugot worde smile.gif
Atsakyti
ok, supratau smile.gif
Atsakyti
nu jus ir rasot... bet vejuosi stengiuosi perskaityti viska... o kol skaiciau mano sunys bulve pavoge bus vienu cepelinu maziau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

norejau paklaust ar ne techninius ND irgi butina visus daryt? techninius tai prisidaviau visus...
Atsakyti
Aciu Sadi uz tema 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 13:01)

p.s. mes jau 49-am puslapy...  biggrin.gif  VEL... biggrin.gif kur kazi musu Liamuna? smile.gif

Liamuna snd nekaip jauciasi, tad mazai uzsuka blush2.gif

O man jau irgi lasai sapnujasi, tiek minciu, bet ner galimybiu. unsure.gif

Bet nieko, atsigriebsiu nors grozedamasi ir prabalsuosiu. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 13, 14:19)

O man jau irgi lasai sapnujasi, tiek minciu, bet ner galimybiu. unsure.gif

Bet nieko, atsigriebsiu nors grozedamasi ir prabalsuosiu.  4u.gif

kodel nera galimybiu? su fotiku kazkas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 15:03)
sitas sitas wink.gif tik ten bus tokiu foto, kur uzeini su pele ir matosi rodykles - tai vat toms reiks daryt print screen  cool.gif  nes neina tokio paveiksliuko uzsaugot worde smile.gif

Radau būdą be printscreen 4u.gif Ant paveiksliuko tame psl su rodyklėmis kai rodo reikia paspausti dešinį pelės klaviša , save as .... (užsisaugot),o atsidarius worde straipsnį tiesiog paspaust ant paveiksliuko (kuris dar be tų visų rodykliu), po to insert picture, pasirinkti tą naująjį užsaugotą ir psio. Viskas savo vietoj. Gal taip kažkam bus paprasčiau. (just in case, jei kas nežinojo, nes aš tai dabar visai atsitiktinai pabandžiau ir pavyko) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 13, 14:20)
kodel nera galimybiu? su fotiku kazkas? unsure.gif

ner padejeju, reikia stovo. dar galvoju gal kaip nors dar kazkas pavyks. (dar gi turim kelias dienas). o ir kokybe vis schmoll.gif , triuksmai, triuksmai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 13, 14:27)
ner padejeju, reikia stovo. dar galvoju gal kaip nors dar kazkas pavyks. (dar gi turim kelias dienas). o ir kokybe vis  schmoll.gif , triuksmai, triuksmai. verysad.gif

nenuleisk ranku bigsmile.gif bigsmile.gif gi tu ir primastyt moki bigsmile.gif zinok,as si syki ir be padejeju ir be stovo sukaus..kazkas gavos unsure.gif tik idejos s -nes negausios jos pas mane arba utopines lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 02 13, 14:27)
Radau būdą be printscreen  4u.gif  Ant paveiksliuko tame psl su rodyklėmis kai rodo reikia paspausti dešinį pelės klaviša , save as .... (užsisaugot),o atsidarius worde straipsnį tiesiog paspaust ant paveiksliuko (kuris dar be tų visų rodykliu), po to insert picture, pasirinkti tą naująjį užsaugotą ir psio. Viskas savo vietoj. Gal taip kažkam bus paprasčiau. (just in case, jei kas nežinojo, nes aš tai dabar visai atsitiktinai pabandžiau ir pavyko)  4u.gif

dar galima su tuo save as issaugoti pirma kompe savo, o paskui kelti i straipsni (aisku kad darbo daugiau, bet jei ta straipsni isims is neto paskui ir mums nerodys nuotrauku, o jei bus savo kompe tai ir isliks.) 4u.gif
Atsakyti
kai baigsis balsavimas, gal papasakosiu anekdotine istorija, kaip as fotografavau be padejeju ir stovu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 13, 15:27)
ner padejeju, reikia stovo. dar galvoju gal kaip nors dar kazkas pavyks. (dar gi turim kelias dienas). o ir kokybe vis  schmoll.gif , triuksmai, triuksmai. verysad.gif

Aš ir be padejėjų ir be stovo, bet kažką bandžiau. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti