Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

Kaip miela,kad vyksta komentavimas tu nuotrauku kurioms pritruko balu wub.gif
Atsakyti
Nu žinokit tikrai sudėtingas reikalas karsta.gif maniau bus lengviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 15, 22:40)
Nu žinokit tikrai sudėtingas reikalas  karsta.gif  maniau bus lengviau biggrin.gif

va va - as irgi taip maniau biggrin.gif bet deja deja... unsure.gif neesu labai patenkinta tuo savo balsavimu, nu bet ka dabar jau padarysi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 15, 22:40)
Nu žinokit tikrai sudėtingas reikalas  karsta.gif  maniau bus lengviau biggrin.gif

man atrodo, kad kuo toliau, tuo darbai bus geresni ir bus vis sunkiau. juk mes mokomės ir kažko išmokstam bigsmile.gif
Atsakyti
Jo jo, as si karta ner pagristos nuomones neturejau kodel balsuou, nes kazkaip tiesiog kabino daugiau ar maziau ir viskas. blush2.gif
Atsakyti
na jau čia prisibalsavote tongue.gif
gerai, kad man SM konkursų balsų skaičiuoti nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 15, 22:43)
va va - as irgi taip maniau biggrin.gif bet deja deja...  unsure.gif  neesu labai patenkinta tuo savo balsavimu, nu bet ka dabar jau padarysi...  unsure.gif

O kodel nepatenkinta? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 15, 22:51)
na jau čia prisibalsavote tongue.gif
gerai, kad man SM konkursų balsų skaičiuoti nereikia biggrin.gif

jau matau Ruste 5 paras neatkeliant galvos skaiciuojancia SM balus lotuliukas.gif doh.gif

O tu, Ruste, nebalsuosi? flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 02 15, 22:53)
O kodel nepatenkinta? unsure.gif

ai, as visada taip unsure.gif pradzioj pabalsuoju, o paskui grauziuos, ar gerai padariau... doh.gif zdz... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 15, 22:55)

ai, as visada taip  unsure.gif  pradzioj pabalsuoju, o paskui grauziuos, ar gerai padariau...  doh.gif  zdz... blush2.gif

as ir panasiai unsure.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 15, 22:48)
Jo jo, as si karta ner pagristos nuomones neturejau kodel balsuou, nes kazkaip tiesiog kabino daugiau ar maziau ir viskas.  blush2.gif

žinok, aš irgi pastebiu, kad techniniuose ND nepavyksta man atsiriboti nuo to kabina nekabina ir ne tik technika lemia mano balsavimą.
šiandien tik vynelio įsipylus susirikiavo mintys. jei ne jis, jaučiu dar tebesukčiau galvą biggrin.gif ir nežinau kaip būtų pasiskirstę mano balsai be jo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 15, 23:57)

šiandien tik vynelio įsipylus susirikiavo mintys. jei ne jis, jaučiu dar tebesukčiau galvą biggrin.gif ir nežinau kaip būtų pasiskirstę mano balsai be jo  rolleyes.gif

O aš su sidru lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi pasakysiu, kad zyyyymiai geriau, nei kiausai wub.gif gal, kad spalvingiau, kitaip ziurisi, na, bet man atrodo, kad truputi zengtelejom pirmyn blush2.gif lotuliukas.gif maza maza zingsniuka biggrin.gif

einu as irgi pagirsiu tas, kuriom balu neuzteko smile.gif
Atsakyti