Nu žinokit tikrai sudėtingas reikalas maniau bus lengviau
QUOTE(Stikline @ 2009 02 15, 22:40)
va va - as irgi taip maniau bet deja deja... neesu labai patenkinta tuo savo balsavimu, nu bet ka dabar jau padarysi...
QUOTE(Stikline @ 2009 02 15, 22:40)
man atrodo, kad kuo toliau, tuo darbai bus geresni ir bus vis sunkiau. juk mes mokomės ir kažko išmokstam
Jo jo, as si karta ner pagristos nuomones neturejau kodel balsuou, nes kazkaip tiesiog kabino daugiau ar maziau ir viskas.
na jau čia prisibalsavote
gerai, kad man SM konkursų balsų skaičiuoti nereikia
gerai, kad man SM konkursų balsų skaičiuoti nereikia
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 15, 22:43)
va va - as irgi taip maniau bet deja deja... neesu labai patenkinta tuo savo balsavimu, nu bet ka dabar jau padarysi...
O kodel nepatenkinta?
QUOTE(Rustė @ 2009 02 15, 22:51)
jau matau Ruste 5 paras neatkeliant galvos skaiciuojancia SM balus
O tu, Ruste, nebalsuosi?
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 02 15, 22:53)
O kodel nepatenkinta?
ai, as visada taip pradzioj pabalsuoju, o paskui grauziuos, ar gerai padariau... zdz...
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 15, 22:55)
ai, as visada taip pradzioj pabalsuoju, o paskui grauziuos, ar gerai padariau... zdz...
as ir panasiai
QUOTE(liamuna @ 2009 02 15, 22:48)
Jo jo, as si karta ner pagristos nuomones neturejau kodel balsuou, nes kazkaip tiesiog kabino daugiau ar maziau ir viskas.
žinok, aš irgi pastebiu, kad techniniuose ND nepavyksta man atsiriboti nuo to kabina nekabina ir ne tik technika lemia mano balsavimą.
šiandien tik vynelio įsipylus susirikiavo mintys. jei ne jis, jaučiu dar tebesukčiau galvą ir nežinau kaip būtų pasiskirstę mano balsai be jo
QUOTE(Peledike @ 2009 02 15, 23:57)
šiandien tik vynelio įsipylus susirikiavo mintys. jei ne jis, jaučiu dar tebesukčiau galvą ir nežinau kaip būtų pasiskirstę mano balsai be jo
O aš su sidru
as irgi pasakysiu, kad zyyyymiai geriau, nei kiausai gal, kad spalvingiau, kitaip ziurisi, na, bet man atrodo, kad truputi zengtelejom pirmyn maza maza zingsniuka
einu as irgi pagirsiu tas, kuriom balu neuzteko
einu as irgi pagirsiu tas, kuriom balu neuzteko