sveikos, o as jau nekantrauju isgirsti instrukcijas kas kaip fotografavo
man balu uz 5 uztektinai, nes sunku butu nuspresti kuriai foto duoti pvz. 7 balus, o kuriai 5
QUOTE(Armana @ 2009 02 15, 12:04)
O gal visgi skiriam po daugiau balų, na, kad ir iki 7
As irgi buciau uz tai Jeigu butu galima deti tik po viena foto,tada tikrai 5 uztektu,o kai galima deti iki 3 foto,tai sunku apsispresti ir neuztenka balsu patikusioms nuotraukoms ivertinti
QUOTE(Armana @ 2009 02 15, 13:04)
O gal visgi skiriam po daugiau balų, na, kad ir iki 7
Oi, prasau, tik nedidinkit balu skaiciaus!
Visu pirma, gerai butu tureti bendra vienoda tvarka visiems konkursams, nesvarbu, kiek nuotrauku pateikta - 7 ar 70.
Antra, kuo daugiau balu, tuo sudetingiau vietas isdelioti viena po kitos. Balsavimas ir taip yra sudetingas procesas, nereiketu is jo daryti didelio griozdo. Nemanau, kad balsavimams reiktu skirti daug laiko, jau geriau ji skirti fotografavimui ar teorijai. Suprantu, kad kiekvienam malonu gauti bent po viena bala, taciau kartu juk visi suprantame, kad ne del tu balu darom konkursus, o del tobulejimo. Todel man butu daug daug naudingiau, jei visi skirtu daugiau laiko komentavimui, o maziau - balsavimui.
As mat visada uz laiko taupyma...
QUOTE(boruzka @ 2009 02 15, 11:15)
o as net 5 neradau kol kas
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 15, 13:01)
Visu pirma, gerai butu tureti bendra vienoda tvarka visiems konkursams, nesvarbu, kiek nuotrauku pateikta - 7 ar 70.
Antra, kuo daugiau balu, tuo sudetingiau vietas isdelioti viena po kitos. Balsavimas ir taip yra sudetingas procesas, nereiketu is jo daryti didelio griozdo. Nemanau, kad balsavimams reiktu skirti daug laiko, jau geriau ji skirti fotografavimui ar teorijai. Suprantu, kad kiekvienam malonu gauti bent po viena bala, taciau kartu juk visi suprantame, kad ne del tu balu darom konkursus, o del tobulejimo. Todel man butu daug daug naudingiau, jei visi skirtu daugiau laiko komentavimui, o maziau - balsavimui.
Visgi tu teisi Kam apsisunkint sau gyvenimą paskirstant balus. Ir su 5 balais yra ką veikti. Jeigu dabar reikėtų suskirstyti balus nuo 7 iki 1 patikusioms nuotraukoms, būtų žymiai sunkiau negu dabar
QUOTE(Armana @ 2009 02 15, 14:54)
Visgi tu teisi Kam apsisunkint sau gyvenimą paskirstant balus. Ir su 5 balais yra ką veikti. Jeigu dabar reikėtų suskirstyti balus nuo 7 iki 1 patikusioms nuotraukoms, būtų žymiai sunkiau negu dabar
QUOTE(Armana @ 2009 02 15, 14:54)
Man ir taip atrodo,kad 5 pilnai užtenka Kuo daugiau tuo sunkiau.
Aš jau atsirinkau už kurias balsuosiu.
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 15, 13:01)
aha, jau jei nutarėm, tai ir paliekam taip
QUOTE(bonda @ 2009 02 15, 13:45)
o as net 5 neradau kol kas
oho kokie griežta vertintoja
Aš tai mėtausi - labai man limpa foto, bet kad nelabai ten lašų yra
sveikos su praejusiu Valentinu jus visas ir visus
dekui, buvo smagu, tik aisku maza laiko ir fotkinimui ir slidinejimui, tai teko maziau fotkint, bet daugiau paslidinet
iejau i albuma ir galvoju kur as cia patekau kiek nematytu foto
o balsus paskirstyt tikrai bus sunku
man 10 balsu reikia
Tiesa nepasigyriau turiu jau veidroduka
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 14, 22:23)
gero slidinejimo
dekui, buvo smagu, tik aisku maza laiko ir fotkinimui ir slidinejimui, tai teko maziau fotkint, bet daugiau paslidinet
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 15, 10:46)
taip ir turejo but specialiai apmainiau visas vietom, kad turetumet proga darsyk visas gerai apziuret
o balsus paskirstyt tikrai bus sunku
QUOTE(bonda @ 2009 02 15, 13:45)
o as net 5 neradau
man 10 balsu reikia
Tiesa nepasigyriau turiu jau veidroduka
QUOTE(Valetta @ 2009 02 15, 15:08)
* dekui, buvo smagu, tik aisku maza laiko ir fotkinimui ir slidinejimui, tai teko maziau fotkint, bet daugiau paslidinet
**Tiesa nepasigyriau turiu jau veidroduka
**Tiesa nepasigyriau turiu jau veidroduka
* Reikia kartais šiek tiek ir nuo fotografavimo atitrūkti
** Sveikinu su naujuoju veidroduku O koki veidroduką turi?
Valetta, sveikinu su nauju žaisliuku.
QUOTE(Armana @ 2009 02 15, 15:19)
* Reikia kartais šiek tiek ir nuo fotografavimo atitrūkti
* tai jau tikrai bet kad laabai sunku
**dekui canon eos 50d
QUOTE(lamella @ 2009 02 15, 15:26)
Valetta, sveikinu su nauju žaisliuku.
aciu dar ilgai teks zaist kol mes susidraugausim, nes dabar tik ant auto kazkas gaunasi
gal zinot is kur instrukcija LT kalba parsisiust butu galima reikia juk perskaityt minimum 3kartus