Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

sveikos, o as jau nekantrauju isgirsti instrukcijas kas kaip fotografavo bigsmile.gif
man balu uz 5 uztektinai, nes sunku butu nuspresti kuriai foto duoti pvz. 7 balus, o kuriai 5 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 15, 12:04)
O gal visgi skiriam po daugiau balų, na, kad ir iki 7  blush2.gif

As irgi buciau uz tai bigsmile.gif Jeigu butu galima deti tik po viena foto,tada tikrai 5 uztektu,o kai galima deti iki 3 foto,tai sunku apsispresti ir neuztenka balsu patikusioms nuotraukoms ivertinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 15, 13:04)
O gal visgi skiriam po daugiau balų, na, kad ir iki 7  blush2.gif

Oi, prasau, tik nedidinkit balu skaiciaus! doh.gif biggrin.gif
Visu pirma, gerai butu tureti bendra vienoda tvarka visiems konkursams, nesvarbu, kiek nuotrauku pateikta - 7 ar 70.
Antra, kuo daugiau balu, tuo sudetingiau vietas isdelioti viena po kitos. Balsavimas ir taip yra sudetingas procesas, nereiketu is jo daryti didelio griozdo. Nemanau, kad balsavimams reiktu skirti daug laiko, jau geriau ji skirti fotografavimui ar teorijai. mirksiukas.gif Suprantu, kad kiekvienam malonu gauti bent po viena bala, taciau kartu juk visi suprantame, kad ne del tu balu darom konkursus, o del tobulejimo. Todel man butu daug daug naudingiau, jei visi skirtu daugiau laiko komentavimui, o maziau - balsavimui.
As mat visada uz laiko taupyma... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 15 vasario 2009 - 13:01
QUOTE(boruzka @ 2009 02 15, 11:15)
as dar irgi apmastymuose .. man si kart sunkiau nei su kiausais  g.gif

o as net 5 neradau unsure.gif doh.gif lotuliukas.gif kol kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 15, 13:01)
Oi, prasau, tik nedidinkit balu skaiciaus!  doh.gif  biggrin.gif
Visu pirma, gerai butu tureti bendra vienoda tvarka visiems konkursams, nesvarbu, kiek nuotrauku pateikta - 7 ar 70.
Antra, kuo daugiau balu, tuo sudetingiau vietas isdelioti viena po kitos. Balsavimas ir taip yra sudetingas procesas, nereiketu is jo daryti didelio griozdo. Nemanau, kad balsavimams reiktu skirti daug laiko, jau geriau ji skirti fotografavimui ar teorijai.  mirksiukas.gif Suprantu, kad kiekvienam malonu gauti bent po viena bala, taciau kartu juk visi suprantame, kad ne del tu balu darom konkursus, o del tobulejimo. Todel man butu daug daug naudingiau, jei visi skirtu daugiau laiko komentavimui, o maziau - balsavimui.
As mat visada uz laiko taupyma...  blush2.gif

Visgi tu teisi smile.gif Kam apsisunkint sau gyvenimą paskirstant balus. Ir su 5 balais yra ką veikti. Jeigu dabar reikėtų suskirstyti balus nuo 7 iki 1 patikusioms nuotraukoms, būtų žymiai sunkiau negu dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 15, 14:54)
Visgi tu teisi smile.gif Kam apsisunkint sau gyvenimą paskirstant balus. Ir su 5 balais yra ką veikti. Jeigu dabar reikėtų suskirstyti balus nuo 7 iki 1 patikusioms nuotraukoms, būtų žymiai sunkiau negu dabar doh.gif

drinks_cheers.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 15, 14:54)

Man ir taip atrodo,kad 5 pilnai užtenka drinks_cheers.gif Kuo daugiau tuo sunkiau. smile.gif
Aš jau atsirinkau už kurias balsuosiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 15, 13:01)
Oi, prasau, tik nedidinkit balu skaiciaus!  doh.gif  biggrin.gif

aha, jau jei nutarėm, tai ir paliekam taip smile.gif

QUOTE(bonda @ 2009 02 15, 13:45)
o as net 5 neradau unsure.gif  doh.gif  lotuliukas.gif kol kas doh.gif

oho kokie griežta vertintoja thumbup.gif

Aš tai mėtausi - labai man limpa foto, bet kad nelabai ten lašų yra g.gif
Atsakyti
sveikos bigsmile.gif su praejusiu Valentinu jus visas ir visus wub.gif
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 14, 22:23)
gero slidinejimo wub.gif

dekui, buvo smagu, tik aisku maza laiko ir fotkinimui ir slidinejimui, tai teko maziau fotkint, bet daugiau paslidinet rolleyes.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 15, 10:46)
taip ir turejo but  tongue.gif  biggrin.gif  specialiai apmainiau visas vietom, kad turetumet proga darsyk visas gerai apziuret

iejau i albuma ir galvoju kur as cia patekau blink.gif kiek nematytu foto thumbup.gif

o balsus paskirstyt tikrai bus sunku unsure.gif

QUOTE(bonda @ 2009 02 15, 13:45)
o as net 5 neradau unsure.gif

blink.gif man 10 balsu reikia lotuliukas.gif

Tiesa nepasigyriau blush2.gif turiu jau veidroduka wub.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 15, 15:08)
* dekui, buvo smagu, tik aisku maza laiko ir fotkinimui ir slidinejimui, tai teko maziau fotkint, bet daugiau paslidinet  rolleyes.gif
iejau i albuma ir galvoju kur as cia patekau  blink.gif kiek nematytu foto  thumbup.gif

**Tiesa nepasigyriau  blush2.gif turiu jau veidroduka  wub.gif  cool.gif

* Reikia kartais šiek tiek ir nuo fotografavimo atitrūkti rolleyes.gif
** Sveikinu su naujuoju veidroduku wub.gif O koki veidroduką turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 15 vasario 2009 - 15:19
Valetta, sveikinu su nauju žaisliuku. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 15, 15:19)
* Reikia kartais šiek tiek ir nuo fotografavimo atitrūkti rolleyes.gif
** Sveikinu su naujuoju veidroduku wub.gif O koki veidroduką turi?

* tai jau tikrai drinks_cheers.gif bet kad laabai sunku blush2.gif
**dekui 4u.gif canon eos 50d rolleyes.gif
QUOTE(lamella @ 2009 02 15, 15:26)
Valetta, sveikinu su nauju žaisliuku. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu 4u.gif dar ilgai teks zaist kol mes susidraugausim, nes dabar tik ant auto kazkas gaunasi blush2.gif biggrin.gif
gal zinot is kur instrukcija LT kalba parsisiust butu galima g.gif reikia juk perskaityt minimum 3kartus cool.gif
Atsakyti