Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 15 tema

QUOTE(Armana @ 2009 02 14, 19:36)

Beje, ar metėt, kad mes jau turim pirmąją balsuotoją bigsmile.gif ?

maciau ir as tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 14, 20:03)
Pamiegojau pietu,atsikeliau visa pikta,iskoliojau uz nieka savo vyra.....va tau ir Valentino diena doh.gif Jau ka moku,tai moku visas sventes sugadinti doh.gif

Et, pas mus irgi taip dažnai būna irnesakyk.gif
Atsakyti
iš senų foto ką radau, į lašų temą kaip ir tongue.gif bet čia sakai smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 14, 19:18)
Beje, pas mus ir Pelėdikė su paprastute muiline fotkina, bet jos nuotraukos nuostabios wub.gif .

ačiū blush2.gif wub.gif kai pirkom fotiką, jis nebuvo tokia jau paprastutė muilinė, bet pasikeitus technologijoms, išpopuliarėjus veidrodžiams, svorio kategorija smarkiai krito. bet aš vistiek myliu savo fotiką wub.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 02 14, 19:32)
O kodel Peledikes musu saraiuke nera? AAAA? uzsislaptino?  tongue.gif

Greit prisipazink koks fotikas.  4u.gif

neužsislaptinau blush2.gif tiesiog mano tikslas prikausyti šitai gaujai ne pagal sąrašus, o pagal darbus ir bendravimą. man jokio skirtumo ar aš esu sąraše ar ne. jis nieko nekeičia ir jo paskirtis yra ta, kad dalyviai galėtų nesunkiai rasti kitus fotogarfuojančius su tokiu pat aparatu reikalui esant. o tokį kaip aš fotiką turi tik Egzo, bet ir jinai jau nusipirko veidrodį.

pas mane Konica Minolta Dimage Z3

QUOTE(Rustė @ 2009 02 14, 21:57)
iš senų foto ką radau, į lašų temą kaip ir tongue.gif bet čia sakai smile.gif

kaip gražiai jie laša. medžio ašarėlės...
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 14, 18:56)

mokytis ir su paprastu fotiku galima smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai tikrai- svarbiau vis tik fotografas thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 13, 15:57)
namų darbus padaryti privalės

jo jo lotuliukas.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 02 13, 16:36)
oi, kaip idomu istorijas fotkinimo isgirst bigsmile.gif noresiu dar ir klausimu uzduot, kaip ta ar ana nufotkyt pavyko

ir man labai drinks_cheers.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 13, 18:21)
OMG, žinokit pasibandžiau auto  nu turbūt mažiau fotogeniška persona vargu ar atsiras, galvoju pabandysiu veido glamura ant savęs ir tas nesigauna 
ką čia apkaltinus?  gal penktadienį 13 d.?

man daznai toks klausimas kyla kai nesigauna kazkas tai visada kaltas fotikas doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 02 13, 22:13)
as jau nebe turiu laiko laseliaut  schmoll.gif turejau dar pora ideju, bet nebuvo tam salygu  unsure.gif
o savaitgali slidinet isvarom, na gal pafotkint pavyks ka nors  unsure.gif bet laseliu jau nebe  unsure.gif

gero slidinejimo wub.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 02 14, 10:56)
mene šitas šventasis dažnai vaizduojama šalia žmonių, patiriančių priepuolį
user posted image

va cia tai naujiena.tikrai nezinojau.
Ruste stiprybes dukrytei unsure.gif
Mano cuoliukė astma turi verysad.gif

QUOTE(zvaigzdutee @ 2009 02 14, 15:48)
Labutis visoms,

sveikute
viskas pirmam puslapiuke parasyta 4u.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 02 14, 18:56)
ai, kaip nors mes...nieko nepadarysi.
mokytis ir su paprastu fotiku galima

o gal kas kokia staigmena padarys ar loterijoj laimesi bigsmile.gif bigsmile.gif
N o dabar prie reikalo biggrin.gif Su meiles diena JUS
visos ir visi gaudykit ploja.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrinė: 14 vasario 2009 - 22:56
nea cool.gif -nu tingiu ieskot to smailiko su kokia beizbolke -NEGALIMA KALTINT TIK FOTIKO cool.gif

nebent kas su argumentu g.gif
Atsakyti
va dar čia tokią foto radau, kažkur rodžiausi, sakė negerai apkirpta, na jūs man pasakyti, kas negerai, aš nesuprantu sad.gif

user posted image
Atsakyti
O KOOOKS DANGUS GRAZUS bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Man atrodo nuotrauka kreivoka g.gif ir butu graziau jei butu truputi tamsesne.dabar tokia balksva 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 02 14, 22:40)
nea  cool.gif -nu tingiu ieskot to smailiko su kokia beizbolke -NEGALIMA KALTINT TIK FOTIKO cool.gif

nebent kas su argumentu g.gif

nu bajeris gi tongue.gif
visada reik atpirkimo ozio biggrin.gif
Atsakyti
radau prie musu labai tinkamu nd ir valentino dienos biggrin.gif
My Webpage
Atsakyti
Ruste - wow koks dangus bigsmile.gif Dėl kirpimo tai nebent tas debesų viršus dalina nuotrauką perpus. Gal kirpt apačios kad ta linija būtų apatinei auksinio pjūvio linijoj g.gif g.gif g.gif

Paskaičiau fotokonkurso aptarimus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kvieskit tą merginą mokytis kur labai daug žinojo apie PS lotuliukas.gif ale kantrybės turit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 14, 23:24)
Ruste - wow koks dangus  bigsmile.gif Dėl kirpimo tai nebent tas debesų viršus dalina nuotrauką perpus. Gal kirpt apačios kad ta linija būtų apatinei auksinio pjūvio linijoj  g.gif  g.gif  g.gif

apatinėje dalyje stovi vaikai ir dar kita moteris, kuri irgi fotografavo, tad tai ir nukirpta.
Atsakyti