Laba diena,
Prieš savaitę laiko persirgau salmonelioze. 10 dienų gulėjau ligoninėje, teko gerti antibiotikus. Ar galima dabar man pastoti, ar vertėtų pora mėnesių palaukti. Dabar su vyru nesisaugome ir bijau, kad po ligos pastojus gali būti įvairių anomalijų ar pan. Ar tai pavojinga liga šiuo atžvilgiu. Labai Jums ačiū.
i | Į jūsų klausimus konsultuojanti gydytoja galės atsakyti po atostogų. Skelbimas apie tai kabo šio skyrelio temų sąrašo viršuje. |
QUOTE(rasuole20 @ 2005 08 05, 22:05)
Laba diena,
Prieš savaitę laiko persirgau salmonelioze. 10 dienų gulėjau ligoninėje, teko gerti antibiotikus. Ar galima dabar man pastoti, ar vertėtų pora mėnesių palaukti. Dabar su vyru nesisaugome ir bijau, kad po ligos pastojus gali būti įvairių anomalijų ar pan. Ar tai pavojinga liga šiuo atžvilgiu. Labai Jums ačiū.
Persirgus salmonelioze, nėra jokių liekamų reiškinių, todėl ir vaisiaus vystymosi anomalijų dėl to būti negali.Jei Jūsų savijauta gera, drąsiai galite bandyti pastoti.