na as tai galvojau, kad gal ir kituose u-tetuose tai vyksta...ar jums pacioms neteko tai patirti?
o apie sita vadinamaji skandala gal net neverta kalbet-tik zurnalistinis aziotazas-reklama ir viskas
aha, jis sake, o as dar galiu pasakyt, kad tu irgi tokia ir anokia - ir visi patikes., negi as meluot galechiau, ania? Jega...
O idomu, kodel tikima ka vienas sako, o netikima, ka kitas sako? Nes grazhi? Nes gali buti geidzhiama?
Ir del paskaitu - neperlenkim gal, kuri ish jusu visas paskaitas alia vienos lanket ir VISA semestra moketes? Tikrai apie save to pasakyt negalechiau. Bet ir paskutiniu metu susizgribus viska ishlaikydavau puikiai savo smegenu pagalba, o ir tvarka musu univeroj gera - egzai rastu, perlaikyt neleidzhia, kitokiais budais nelabai prasisuksi, tad ir nieko panashaus girdet neteko.
Sakot irasha ivairiai galima traktuoti? Ot idomu butu, jei taip jos vietoj pacios butumet ir irasha kiti ivairiai sutraktuotu.
Ech, vis tik ilgai dar pas mus prie moteru tiek univeruose tiek darbe kabinetis bus galima, nes po shios istorijos kita drasuole tikrai negreit atsiras... o gaila, labai gaila...
O idomu, kodel tikima ka vienas sako, o netikima, ka kitas sako? Nes grazhi? Nes gali buti geidzhiama?
Ir del paskaitu - neperlenkim gal, kuri ish jusu visas paskaitas alia vienos lanket ir VISA semestra moketes? Tikrai apie save to pasakyt negalechiau. Bet ir paskutiniu metu susizgribus viska ishlaikydavau puikiai savo smegenu pagalba, o ir tvarka musu univeroj gera - egzai rastu, perlaikyt neleidzhia, kitokiais budais nelabai prasisuksi, tad ir nieko panashaus girdet neteko.
Sakot irasha ivairiai galima traktuoti? Ot idomu butu, jei taip jos vietoj pacios butumet ir irasha kiti ivairiai sutraktuotu.
Ech, vis tik ilgai dar pas mus prie moteru tiek univeruose tiek darbe kabinetis bus galima, nes po shios istorijos kita drasuole tikrai negreit atsiras... o gaila, labai gaila...
Nesuprantu, vivi, ko tu taip stoji uz ja? Isiklausyk, ka kiti sako. NEBUVO JOKIO SKANDALO! BUTKUS NEBUVO JOS DESTYTOJAS!
todel, kad zhinau jog tokie dalykai univerose vyksta, todel, kad tuo naudojamasi, todel, kad dabar, kaip rasiau, kita drasi mergina atsiras neaishku po kurio laiko, todel, kad nenoriu jog mano dukra ar kitas man brangus zhmogutis papultu i tokia situacija, todel, todel, todel....
QUOTE (vivi @ 2004 03 19, 15:30) |
todel, kad zhinau jog tokie dalykai univerose vyksta, todel, kad tuo naudojamasi, todel, kad dabar, kaip rasiau, kita drasi mergina atsiras neaishku po kurio laiko, todel, kad nenoriu jog mano dukra ar kitas man brangus zhmogutis papultu i tokia situacija, todel, todel, todel.... |
Nu cia tai viskas aisku...kai kalbama apskirtai apie priekabiavimus u-tuose. Bet siuo konkreciu minetu atveju - nesamone! Ir ta Liepa man kelia tik kazkoki siuta. Siuo atveju juk nebuvo jokio skandalo!
As tos ievos nepateisinu.Kalbejau sia tema,su dukra-studente.Tai ji pasakojo,kad dabartines studentes,pacios provakuoja destytojus.
Destytojas irgi vyras.
Destytojas irgi vyras.
Siaip mane nustebino moteru reakcija i Liepos pateiktus faktus. Nesikniskime kokia ji - pats faktas - tai, kad irasas kuri mes girdejome, tai ka kalbejo tas "nekaltas" destytojas, man pasirode nelabai... svanku. Kokios mes moterys kartais esame nesolidarios.
As pati esu aukstojoj su tuo susidurusi. Tik gerai, kad tas destytojas jau buvo pakankamai nusenes, o jaunystej as manau ten buvo ojojoj kokiu reikaliuku...
Sakyciau klaida buvo padaryta ta, kad Liepai reikejo apsikarstyti mikrofonais su policijos zinia, siaip ar taip ji buvo nusprendusi viska paviesinti. Tada faktai butu oficialus ir nepaneigiami. O dabar gali buti ivairiai traktuojami.
As pati esu aukstojoj su tuo susidurusi. Tik gerai, kad tas destytojas jau buvo pakankamai nusenes, o jaunystej as manau ten buvo ojojoj kokiu reikaliuku...
Sakyciau klaida buvo padaryta ta, kad Liepai reikejo apsikarstyti mikrofonais su policijos zinia, siaip ar taip ji buvo nusprendusi viska paviesinti. Tada faktai butu oficialus ir nepaneigiami. O dabar gali buti ivairiai traktuojami.
Nu ***** ir vel apie ta pati Gi jis nebuvo jo destytojas tuo metu! Ka negali du normalus zmones uzsimineti seksu? Koks cia skandalas?
Neviska perskaiciau, bet mano nuomone tokia:
"Suka nie zachociet, kabel nie paliezet" (skaityti rusiskai)
"Suka nie zachociet, kabel nie paliezet" (skaityti rusiskai)
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 03 19, 16:10) |
Neviska perskaiciau, bet mano nuomone tokia: "Suka nie zachociet, kabel nie paliezet" (skaityti rusiskai) |
QUOTE (vivi @ 2004 03 19, 12:42) |
aha, jis sake, o as dar galiu pasakyt, kad tu irgi tokia ir anokia - ir visi patikes., negi as meluot galechiau, ania? Jega... Sakot irasha ivairiai galima traktuoti? Ot idomu butu, jei taip jos vietoj pacios butumet ir irasha kiti ivairiai sutraktuotu. Ech, vis tik ilgai dar pas mus prie moteru tiek univeruose tiek darbe kabinetis bus galima, nes po shios istorijos kita drasuole tikrai negreit atsiras... o gaila, labai gaila... |
del melavimo - akivaizdu , kad sioje istorijoje bent vienas is dalyviu meluoja (nes versijos skirtingos ), o gali buti, kad meluoja abu. arba nepasako dalies tiesos. todel paziurekim tik i faktus :
liepa ir butkus nera destytojas ir studente - is to seka isvada, kad jie gali kur nori kada nori ir kokiu nori tikslu susitikineti
du zmones (destytojas ir zurnaliste) susitaria susitikti kavinej. kadangi liepa veluoja, petras palaukes 15 min iseina. liepa vel jo iesko. tuomet petras nurodo buta, kur jie ir susitinka.
bute jiedu kalbasi. is pokalbio matyti, kad petras nori liepos, bet ji sito nenori ir iseina. o kur skandalas?
--------
vakar per pavojinga zona rode, kaip prie nepilnametes kabinejosi fizinio lavinimo mokytojas - va sita mergaite as palaikau
QUOTE (manu @ 2004 03 19, 16:56) |
(...) vakar per pavojinga zona rode, kaip prie nepilnametes kabinejosi fizinio lavinimo mokytojas - va sita mergaite as palaikau (...) |
Aš irgi mergaitę čia palaikau, pirmiausia todėl, kad ji nepilnametė, o tas mokytojas - labatriasas ir tiek. Tikriausiai jam sportuojant galvą suspardė