Gaila vakar nemaciau tos laidos, taciau kalbant apie priekabiavima universitete, tai tikrai sutinku kad toks yra, taciau kai kada merginos ir pacios perdeda, na jei jau isgirsta pora maloniu zodeliu, tuoj mano, kad jau cia kazkoks priekabiavimas (per daug filmu prisiziuri).Beje, namanau, kad gerai, jog kai kurie destytojai kelia pazymius toms, kurios ateina su mini sijoneliais ir giliom iskirptem, taciau nelaikau to smerktinu dalyku, juk ir jiems malonu, kai mato, jog del ju siek tiek pasistengia (seksualiau pasipuosia).
aha pasalino petra butku, nors studentai, kuriems jis deste, buvo uz ji.
as apie ta skandala turiu taip pat susidariusi nuomone-kvaila ji man ta mergele atrodo-juk jau kai jis ja pakviete buvo aisku kuo cia kvepia,taigi jei kaip ji sako, sirdis kulnuose sokinejo,tai ko ejo...reikejo arba pamirs ta reikala arba eit ir rasyt skunda ir kelt skandala...bet skandala nutare sukelti budu, palankesniu jai...isgejo ant lietuvos ir svieto paskaitas as jai patarciau dazniau lankyt...o jau motineles komentarai-mano dukte-Zana d`Ark bukumas tiek motineles tiek dukreles
keisciausias man pasirode VU rektoriaus pasakymas-kad sutersta Alma Mater sventoves vardas...svarbiausia sutepta garbe,kaip sakant siuksliu nest nereikia, nors ir kazkas nukentejo
keleta mano draugiu teko tai patirti-viena bande gerimais girdyti politologijos mokytojas,dar besimokant vidurinej
o kita mano drauge mokesi vakarinej ir buvo 5 men nescia tai ja pradejo persekioti destytojas, neatidave atsiskaitymu knygeles, tai jai teko eiti pas ji i namus,ten prasidejo kabinejimaisi kazkoks isigimelis,moteriai pilvukas jau apvalejantis,o tas ja vercia ant lovos-slykstu!!!gerai kad ji pasisake vyrui, tai tas nuejes viska sutvarke-daugiau nebelindo, bet ka jis jam pasake taip ir iki siol nezinom...
man neteko to patirti-taciau dauguma destytoju yra vyrai ir teko sutikti tokiu, kurie ypatingai domisi, kazkokiais zodziais ar uzuominom leidzia suprast, kad jiem patinka grazios, su sijonais ar iskirptem...tai budavo eina grupiokes su dekoltuotom maikutem be liemeneliu-viskas taip graziai destytojui siubuoja pries akis....kojos tik svyti pro sijonus...as taip nedarydavau-man zema...bet vistiek balus gaudavau aukstesnius...
keisciausias man pasirode VU rektoriaus pasakymas-kad sutersta Alma Mater sventoves vardas...svarbiausia sutepta garbe,kaip sakant siuksliu nest nereikia, nors ir kazkas nukentejo
keleta mano draugiu teko tai patirti-viena bande gerimais girdyti politologijos mokytojas,dar besimokant vidurinej
o kita mano drauge mokesi vakarinej ir buvo 5 men nescia tai ja pradejo persekioti destytojas, neatidave atsiskaitymu knygeles, tai jai teko eiti pas ji i namus,ten prasidejo kabinejimaisi kazkoks isigimelis,moteriai pilvukas jau apvalejantis,o tas ja vercia ant lovos-slykstu!!!gerai kad ji pasisake vyrui, tai tas nuejes viska sutvarke-daugiau nebelindo, bet ka jis jam pasake taip ir iki siol nezinom...
man neteko to patirti-taciau dauguma destytoju yra vyrai ir teko sutikti tokiu, kurie ypatingai domisi, kazkokiais zodziais ar uzuominom leidzia suprast, kad jiem patinka grazios, su sijonais ar iskirptem...tai budavo eina grupiokes su dekoltuotom maikutem be liemeneliu-viskas taip graziai destytojui siubuoja pries akis....kojos tik svyti pro sijonus...as taip nedarydavau-man zema...bet vistiek balus gaudavau aukstesnius...
as apie ta skandala turiu taip pat susidariusi nuomone-kvaila ji man ta mergele atrodo-juk jau kai jis ja pakviete buvo aisku kuo cia kvepia,taigi jei kaip ji sako, sirdis kulnuose sokinejo,tai ko ejo...reikejo arba pamirs ta reikala arba eit ir rasyt skunda ir kelt skandala...bet skandala nutare sukelti budu, palankesniu jai...
labai liaudiška nuomonė, paprasto žmogaus, bet neteisinė.
iš teisinės pusės, ji negalėjo kelti jokio skandalo, kol neturėjo įrodymų. įrodymų ji negalėjo gauti nenuėjusi ir neįrašiusi to, kas vyko.
p.s. atsiprašau, iki galo įsikirtau. tiesa, gal Jūs nežiūrėjote tos laidos? joje buvo kalbama, kad Remeikis paskatino Liepą viešinti visą šitą reikalą. buvo kalba, kad ji labai ilgai abejojo, prieš tai padarydama. buvo kalbama, kad apie tai reikia viešai kalbėti, nes niekas nedrįsta viešintis (nors tokie dalykai iš tiesų vyksta), nes bijo išankstinės visuomenės nuomonės.
kažkas turi pralaužti ledus, pradėti kalbėti apie tai, kad kas nors keistųsi. nes kitą kartą tai bus Jūsų mylima, gražiai auginama dukra ar kitas Jums brangus žmogus. ir t.t.
kažką reikia pradėti daryti, kad keistųsi visuomenės mąstymas, požiūris į tokius dalykus.
labai liaudiška nuomonė, paprasto žmogaus, bet neteisinė.
iš teisinės pusės, ji negalėjo kelti jokio skandalo, kol neturėjo įrodymų. įrodymų ji negalėjo gauti nenuėjusi ir neįrašiusi to, kas vyko.
p.s. atsiprašau, iki galo įsikirtau. tiesa, gal Jūs nežiūrėjote tos laidos? joje buvo kalbama, kad Remeikis paskatino Liepą viešinti visą šitą reikalą. buvo kalba, kad ji labai ilgai abejojo, prieš tai padarydama. buvo kalbama, kad apie tai reikia viešai kalbėti, nes niekas nedrįsta viešintis (nors tokie dalykai iš tiesų vyksta), nes bijo išankstinės visuomenės nuomonės.
kažkas turi pralaužti ledus, pradėti kalbėti apie tai, kad kas nors keistųsi. nes kitą kartą tai bus Jūsų mylima, gražiai auginama dukra ar kitas Jums brangus žmogus. ir t.t.
kažką reikia pradėti daryti, kad keistųsi visuomenės mąstymas, požiūris į tokius dalykus.
Vis tiek as cia kaip ir manu nematau skandalo. Jis gi NEBUVO jos destytojas!!
QUOTE (MonaLisa @ 2004 03 19, 12:18) |
keleta mano draugiu teko tai patirti-viena bande gerimais girdyti politologijos mokytojas,dar besimokant vidurinej o kita mano drauge mokesi vakarinej ir buvo 5 men nescia tai ja pradejo persekioti destytojas, neatidave atsiskaitymu knygeles, tai jai teko eiti pas ji i namus,ten prasidejo kabinejimaisi kazkoks isigimelis,moteriai pilvukas jau apvalejantis,o tas ja vercia ant lovos-slykstu!!!gerai kad ji pasisake vyrui, tai tas nuejes viska sutvarke-daugiau nebelindo, bet ka jis jam pasake taip ir iki siol nezinom... |
joo slykstus reikalas.
QUOTE (MonaLisa @ 2004 03 19, 12:18) |
as apie ta skandala turiu taip pat susidariusi nuomone-kvaila ji man ta mergele atrodo-juk jau kai jis ja pakviete buvo aisku kuo cia kvepia,taigi jei kaip ji sako, sirdis kulnuose sokinejo,tai ko ejo...reikejo arba pamirs ta reikala arba eit ir rasyt skunda ir kelt skandala...bet skandala nutare sukelti budu, palankesniu jai...isgejo ant lietuvos ir svieto paskaitas as jai patarciau dazniau lankyt...o jau motineles komentarai-mano dukte-Zana d`Ark bukumas tiek motineles tiek dukreles keisciausias man pasirode VU rektoriaus pasakymas-kad sutersta Alma Mater sventoves vardas...svarbiausia sutepta garbe,kaip sakant siuksliu nest nereikia, nors ir kazkas nukentejo keleta mano draugiu teko tai patirti-viena bande gerimais girdyti politologijos mokytojas,dar besimokant vidurinej o kita mano drauge mokesi vakarinej ir buvo 5 men nescia tai ja pradejo persekioti destytojas, neatidave atsiskaitymu knygeles, tai jai teko eiti pas ji i namus,ten prasidejo kabinejimaisi kazkoks isigimelis,moteriai pilvukas jau apvalejantis,o tas ja vercia ant lovos-slykstu!!!gerai kad ji pasisake vyrui, tai tas nuejes viska sutvarke-daugiau nebelindo, bet ka jis jam pasake taip ir iki siol nezinom... man neteko to patirti-taciau dauguma destytoju yra vyrai ir teko sutikti tokiu, kurie ypatingai domisi, kazkokiais zodziais ar uzuominom leidzia suprast, kad jiem patinka grazios, su sijonais ar iskirptem...tai budavo eina grupiokes su dekoltuotom maikutem be liemeneliu-viskas taip graziai destytojui siubuoja pries akis....kojos tik svyti pro sijonus...as taip nedarydavau-man zema...bet vistiek balus gaudavau aukstesnius... |
Naivuole, as tau paskambysiu ir pasiulysiu susitikt, o tu parashyk ant manes skunda - paziuresim, kaip irodysi ka as tau sakiau ir ka siuliau. Todel ir ejo - kad irodymu turetu. Ir mama jos shaunuole, kad dukteri savo palaiko. Apskritai joms abiems dabar daug stiprybes linkiu, nes tikrai prisiklausys apie save ko negirdeje.
O univeru seniai jau toks pozhiuris buvo. Musishkiam taip pat skandaliukshtis kiles buvo, ne tokio pobudzhio, bet taip pat norejo studenta ishmest nes jis vieshai apie negeroves papasakojo per zhiniasklaida ir buvo pavieshinta kas vyksta, o ne praneshe univeros vadovybei ir nebuvo reikaliukas tyliai sutvarkytas - shlykshtu ir tiek.
Tikrai...as ir visai nepalaikau jos....nes ner ko ir palaikyt.
QUOTE (Rimanta @ 2004 03 19, 12:21) |
iš teisinės pusės, ji negalėjo kelti jokio skandalo, kol neturėjo įrodymų. įrodymų ji negalėjo gauti nenuėjusi ir neįrašiusi to, kas vyko. |
yra tik audio irasas, kuri galima labai placiai interpretuoti be vaizdo
svarbiausia !!!!!!!!! is iraso galima suprasti, kad butkus geide liepos, bet ne zodelio apie tai, kad ji turi pasimyleti uz paslauga !!!!
tai kame nusikaltimas ? kad petras nori liepos (jie ne destytojas ir studente)? prievartos pries ja nenaudojo, kai tik panorejo liepa isejo
QUOTE (vilko_puse @ 2004 03 19, 14:28) |
reikejo paskaitas lankyt, o ne po kabakus lakstyt, jis sake, kad ji visokiu paslaugu jo prase ir tt, univera baigianti pana turi tureti daugiau koses galvoje ir zinoti, kam raso prasymus ir kas jos destytuvas. padare skandala ir tipo didvyre. niekas nemate, gal ji gulejo issisketus ant lovos, kai jis sake, kad nori jos visos, i ji tik: nereikia, nereikia. ai |
visiskai pritariu
jooooo,
atsipalaiduokit.
ta laida ir padarė savo darbą, a ne??? juk šnekat pagaliau ir girdit ne tik save, ar ne
atsipalaiduokit.
ta laida ir padarė savo darbą, a ne??? juk šnekat pagaliau ir girdit ne tik save, ar ne