Įkraunama...
Įkraunama...

seksualinis priekabiavimas universitete

Perskaičiau čia jūsų kai kurių mintis ir -eilinį kartą kalta ji, o ne jis wink.gif . Tokia mūsų visuomenė...Jei vertinimas būtų už žinias, o ne pagal piniginės dydį ar sijono ilgį, tai nereiktų diskutuot tokiom temom rolleyes.gif
Atsakyti
O as uz ji statau. man jis slykstus. nors mano vyras sioje istorijoje laikosi poszicijos - du suauge zmones, ne neoficialioje aplinkoje, jis jai ne destytojas, tai kodel negalima ir pasimyleti?

bet faktas, kad musu visuomene visuomet linkusi apkaltinti moteri - ji gundytoja, ji slykstuke. kas keisciausia, kad tokios pozicijos laikosi pacios moterys blink.gif
Atsakyti
Man sitas Butkus deste. Laaaabai fainas destytuvas. Bet merginu nebrokija, tai tiksliai. Nuo prigimties nekenciu filisofijos, tai kai ejau laikyti egzo apsirengiau mini suknele su dekolte...... cool.gif nieko nemokejau, bet gavau 8. Bet nors as ten viena laikiau ta egza, apie joki priekabiavima net minties nebuvo.

O juk sitas Butkus tai Liepai net nedeste. O jei ji pati eina su juo i kazkoki podpolna buta, geria brendi, tai ko dar tiketis g.gif g.gif Juk jis sveikas vyriokas , o ir mergiote ne pabaisa...
Atsakyti
QUOTE (Anelija @ 2004 03 19, 09:10)

bet faktas, kad musu visuomene visuomet linkusi apkaltinti moteri - ji gundytoja, ji slykstuke. kas keisciausia, kad tokios pozicijos laikosi pacios moterys blink.gif

Ziurint kokia motera ir koks vyras. Neturi moteris buti tik uz moteri jei ta moteris jai atrodo falsyva (ot kaip pasakiau huh.gif )
Atsakyti
niuansų nežinau, bet aš esu moters pusėje. deja, visai nenustebau, net ir čia pasiskaičiusi kaltinimų moteriai - 'juk ji visada kalta' - tokia jau mūsų visuomenė su savo patriarchaliniu mąstymu. net kai moterį išprievartauja, ji būna kalta, nes mat, ėjo ne ta gatvės puse ir dar buvo pasidažiusi lūpas ryškiai arba jos sijonas buvo tik iki kelių - tiesiog siaubas blink.gif

o labiausiai nustebino vienos netekėjusios beveik 40 m. moteriškės pasakymas - 'juk jis jai piršosi, o ji pasityčiojo..."

bet ir nesąmonė... duot gerai tiems pirdūnams į tarpukojį.

pamoka jaunoms, kuriomis gali pasinaudoti - netylėti!

cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimanta: 19 kovo 2004 - 11:06
Taigi aisku kaip diena, kad norint islaikyt pas dauguma destytoju vyru reikia eiti su miniaku! biggrin.gif Tik aisku, nebutinai gi turi priekabiaut - paziuri zmogus, jam grazu, na tai ir puiku, moteris turi skleisti grozi... biggrin.gif Net ir moteris destytojas tie miniakai teigiamai veikia, mat po mini speru neprislepsi Bet jau jeeeigu senmerge, tada tave butent uz mini ir pasodins. Va... dry.gif

O del konkretaus incidento tai neturiu jokios nuomones... Gali ir vienas meluot, gali ir kitas, gali abu meluot, kelmas juos zino. Gal pas juos buvo tyra meile, tik panelei Liepai ji pirmai praejo... rolleyes.gif
Atsakyti
Del seksualinio priekabiavimo VISADA kalta moteris. Tai ne mano nuomone, o vyraujanti visuomeneje nuomone.

Ir cia padarytos isvados bei prielaidos darsyk irodo, kad mergina, bent pabandziusi kovoti su seksualinio priekabiavimo reiskiniu, iskart bus apkaltinta provokacijom ir kitokiais nesvariais dalykais. O vargsas priekabiautojas VISADA liks tik nelaiminga provokacijos auka.

Atsibuskit mad.gif

O dabar parasysiu viska, kaip buvo is tikruju. Liepa viena draugei-kolegei is Panoramos pasiguode, kad destytojas keistai su ja elgiasi. Tai ta drauge - kolege (ziauriai talentinga zurnaliste, turinti absoliucai visas siai profesijai budingas savybes) ja ikalbejo susitikti su destytoju apsikabinus blakem. Ir ikalbinejo ilgai, nes Liepa neneorejo skandalo. Ne tokia jau ji ir nezinoma, kad butu panorus isgarseti TOKIU budu.

Prie manes niekada joks destytojas nepriekabiavo. Gal del to, kad mano isorines savybes nera jau tokios stulbinancios. O va mano kursiokei ne vienas destytojas ir net buves universiteto rektorius siule aptarti reikalus uz universiteto ribu. Ji atsisake. Bet kaip tada butu galima vertinti vien pati siulyma? Ogi kad tokie faktai, apie kuriuos kalbama temoje, tikrai egzistuoja. O mergos tyli. Kodel? Ogi vien todel, kad nesusilauktu vertinimu, jog PACIOS del to kaltos.
Atsakyti
Smurka,

'Gal del to, kad mano isorines savybes nera jau tokios stulbinancios.'

mane asmeniškai labai maloniai stebina tavo vidinės savybės smile.gif

tai komplimentas tavo asmenybei thumbup.gif

cool.gif
Atsakyti
jooo, niekas nesikeichia, vis moteris kalta ir pati ji kur.va ir shliun.dra ir visokia kitokia blink.gif Na vyru tokie pasakymai gal ir nestebintu, bet kitu moteru - baisu. O pagalvokit, kad dabar, kai su zhemes shia mergina sumaishysit, tokie seni univeru pirdzhiai pasijus visai nebaudzhiami ir sekanti auka po kazhkiek metu gali buti Jusu, brangiosios, dukra, kuri bus taip pat grazhi ir jauna, turinti gera ishvaizda. Ka tada chiulbesit? Kaip jausites, kai i Jusu pasakyma 'didzhiuojuosi ja' sulauksit pashaipu sleptis?
Kad tokie dalykai egzistuoja niekam ne paslaptis, ne viena drauge pasakojusi, tik vieshai apie tai kalbeti niekas nedrysta, o pasizhiurejus i shios istorijos eiga, bei aplinkiniu komentarus - visishkai nenuostabu kodel. Neduokdie turesi grazhias akis, ispudinga figura ir prekine ishvaizda - kalta busi PATI ir tashkas. A nefig grazhiai atordyti ir kitoms pavyda kelti.

Et, kuo toliau, tuo labiau nusiviliu visomis moterimis...
Atsakyti
QUOTE (vivi @ 2004 03 19, 11:48)

Et, kuo toliau, tuo labiau nusiviliu visomis moterimis...

Na visomis nusivilti gal ir nereikia tongue.gif . Bet tie žmonių kategoriškumai, tai tikrai nuvilia sad.gif . Kalta, kad graži, kalta, kad netekėjusi vedusį pavoliojo, kalta, kad...Žodžiu, jei vyras į šoną, tai jau -donžuanas, o jei moteris-tai k....
Aš save įvertinčiau kaip ir Smurka save vertina, tai man mažiau šansų būti kaltai, bet visada tokiais atvejais aš už moteris, nors neesu feministė smile.gif .Kas be ko, yra ir moterų visokių...
Atsakyti
laikau kumscius uz Liepa
Atsakyti
seksualinis priekabiavimas univere ? - turbut galimas dalykas. man paciai neteko to patirti, nors - bandau prisiminti - per 6 metus atrodo tik viena destytoja buvo, visi kiti vyrai:)

darbar apie kiauleikytes ir butkaus skandala :

kodel tai pavirto i skandala? juk p. buktus nera!!!!!! liepos destytojas. o jeigu jis ne destytojas , tik privatus asmuo tai kodel negali buti (ar nebuti) intymiu santykiu tarp 2 suaugusiu zmoniu. va jeigu destytojas, kurio paskaitas lanko liepa butu pareiskes arba susitinkam arba negausi iskaitos - taip tuomet skandalas, bet tas butkus prie ko cia ohmy.gif
isvis liepai reikia paskaitas lankyti ir mokytis, o nebandyti chalturinti kazka blink.gif , o kai nepavyksta kersyti huh.gif
sutikit su manim, jeigu kiauleikyte kaip pavyzdinga studente lankytu paskaitas ir mokytusi - islaikytu ta iskaita ir viskas. bet ji praleidinejo paskaitas, paskutine minute susigriebia ir bando per pazitamus susiveikti parasiuka. bet prie ko cia seksualinis priekabiavimas univere ?
Atsakyti