Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per savaitę sportuojate?

Apklausa: Kiek kartų per savaitę sportuojate? (127 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(lauryna @ 2009 02 22, 19:53)
Zinoma viena kita pazysta lotuliukas.gif

P.S Bent jau as apie metima negalvoju, svarbiausia svori palaikyti ir kuna sustangrint.

man irgi stangrumas labai svarbu, dar noreciau raumenukus isryskinti ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 02 22, 22:11)
man irgi stangrumas labai svarbu, dar noreciau raumenukus isryskinti  ax.gif  tongue.gif

Jei save taip alinsi ir dar grausies, tai nieko neiseis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 02 22, 23:11)
man irgi stangrumas labai svarbu, dar noreciau raumenukus isryskinti  ax.gif  tongue.gif

Jei nori raumenukus isryskint reikia sportuot salej, aerobikoj nieko nepadarysi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linute23 @ 2009 02 23, 08:24)
Jei nori raumenukus isryskint reikia sportuot salej, aerobikoj nieko nepadarysi  schmoll.gif

kaip tais nepadarysi? ziurint kokia ta aerobika. na kokie tie uzsiemimai.

mano taip pat tikslas sustangrinti paryskinti, kai sportuoju,matosi viskas aiskiai. o ne darbo metu,deja biggrin.gif itempus bico gi nevaiksciosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 23 vasario 2009 - 10:24
Aš stengiuos tris kartus per savaitę, nesitikiu kažkokio stebuklo, bet sportas kūną pagražina ir šiaip "sportas sveikata".
Atsakyti
thumbup.gif kaip as dziaugiuosi kad pradejau sportuoti klube thumbup.gif apimtys grazeja centimetras stebina,tik svarstykles nekruta,bet tai normalu, bigsmile.gif
Atsakyti
sia savaite buvau 4 kartus g.gif
Atsakyti
Aš norėčiau eiti 4-5 kartus per savaitę, bet dėl darbo ir tingėjimo gaunasi tik 2- 3 blush2.gif
Atsakyti
3-4-5

o ta, kuri sake, kad aerobikoj nieko nepasieksi, tai cia oj kokia netiesa, nes priklauso nuo treniruociu, juk dauguma is ju 15-20 min aerobinio kruvio, o visas kitas laikas hanteliukai, gumo, kilimeliai ir t.t.
Atsakyti
aš tai sportuoju dažniausiai 3 kart per savaitę apie 1 ar 1,5 val blush2.gif bet kai išeina nueinu ir 4 kartus vis dėlto reik pasistenkti smile.gif
Atsakyti
dazniausiai 4kartus po valanda. esu pradedancioji, persistengt nenoriu, bet planuoju didint laika sportavimo
Atsakyti
QUOTE(linute23 @ 2009 02 23, 07:24)
Jei nori raumenukus isryskint reikia sportuot salej, aerobikoj nieko nepadarysi  schmoll.gif

Manyciau jei nori raumenukus paryskint pirmoj eilej reiktu mityba paderint.Nes su prasta mityba,nei sporto salej nei aerobikoj gero rezultato nepasieksi.O tada pora dienu aerobikoj ar ant begimo takelio ir pora dienu salej ant treniruokliu ir bus thumbup.gif
Atsakyti