Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per savaitę sportuojate?

Apklausa: Kiek kartų per savaitę sportuojate? (127 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
3, bet nuo dūšios, užtenka pilnai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida66 @ 2009 02 13, 14:51)
Aš sportuoju 4, kartais 5 kartus per savaitę. cool.gif  Bet apklausa tai truputį neteisingai sudaryta, kaip balsuoti tuoms, kurios sportuoja 6 kartus. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

a tos tegu raso kad kasdien tongue.gif thumbup.gif
Papildyta:
Ka tik gryzau is treniruotes 30min. lipau i 8% kalna ant begimo takelio,20 minuciu slides kintantys sunkumai ir raumenims padirbejau puse valandziukes neskubedama.user posted imagetai dabar visa issunkta jauciuosi.taip silpna user posted image
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 02 13, 22:45)
a tos tegu raso kad kasdien tongue.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Ka tik gryzau is treniruotes 30min. lipau i 8% kalna ant begimo takelio,20 minuciu slides kintantys sunkumai ir raumenims padirbejau puse valandziukes neskubedama.user posted imagetai dabar visa issunkta jauciuosi.taip silpna user posted image

oho thumbup.gif super thumbup.gif

man tai po treniruotes buna super nuotaika, labai gyva jauciuosi , nors i sokius eiti biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif sveikutes.
Na ka pirma sporto savaite praejo labai sauniai. thumbup.gif
sportavau visas dienas isskyrus ketvirtadieni clap.gif siandien su treneriu padirbejau parode treniruoklius kelis,kaip elgtis.Tikiuosi kita savaite neaptingsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar užteks 4 kartų per savaitę aerobikos po 1 h, kad kristų svoris? Kai lankiau treniruoklius, sportuodavau ilgesnį laiką, tačiau aerobikos treniruotės ilgiau kaip 1 h nevyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2009 02 16, 17:41)
Kaip manot, ar užteks 4 kartų per savaitę aerobikos po 1 h, kad kristų svoris? Kai lankiau treniruoklius, sportuodavau ilgesnį laiką, tačiau aerobikos treniruotės ilgiau kaip 1 h nevyksta g.gif

man atrodo kad turetu kristi thumbup.gif ,aaa cool.gif aisku jei prisiziuresi ka dedi i burna nes jeigu po treniruociu prisikirsi daugiau nei anksciau valgydavai tai svoris tikrai nekris g.gif
Atsakyti
3 kartus, aerobika, po valandą. Man sunku ir tiek kartų, labai daug atima laisvo laiko sad.gif
Atsakyti
Sportuoju 2-4 k. per savaitę smile.gif
Atsakyti
ax.gif as siandien vel pasisportinau nuo dusios visi sonai maudena. thumbup.gif
Atsakyti
Linute, cia tokiu isprotejusiu sportininkiu nera lotuliukas.gif
Atsakyti
Per atostogas begioju kasdien. O dabar darbai neleidzia doh.gif tai iseina 4 kartai per savaite( begimas po 1.5 val.), o preso pratimai- kasdien, bet cia gal nesiskaito ax.gif
Atsakyti
sportuoju daug biggrin.gif antradieni 3 aerobikos rusys,treciadieni sale, penktadieni sale, sestadieni 1 aerobikos uzsiemimas+sale , sekmadieni kardio. greitai zadu atidaryti begiojimo ir aisku dviracio sezona,1kart i dvi savaites dar baseinas biggrin.gif taip kad manau apskaiciavus gaunasi 10 val i savaite sportui g.gif
Atsakyti