Įkraunama...
Įkraunama...

sėdynine pirmeiga

QUOTE(rimka @ 2006 11 28, 15:40)
Maniske gydytoja uzciciklinusi kad reikia daryt mano nuomones net neklausia.Ryt eisiu i apziura ir greiciausia teks rimtai pyktis irodinejant savo teisybe.mano vaikas vadinas as turiu ir nuspresti kas man ir vaikui geriausia.pakalbejom su vyru paskaitem jusu zinutes tai vyras nusprende eiti i apziura kartu ir kategoriskai uzdrausti ta apgrezima.
Baisu pagalvoti apie ji.Net naktim sapnuoju ta nelemta procedura.Jei bus lemta apsisukti manau ir apsisuks.
Aciu jums uz zinutes deka jusu pasijutau stipresne.
Kovosiu kol savo pasieksiu. ax.gif

zinoma, kad neleisk jei to nepageidauji, juk tavo teise rinktis, o jei ji bus kategoriska, turi teise pakeisti gydytoja, kovok del savo maziaus ir neleisk daryti tai ko ji nori
Atsakyti
Man 32sav.Mano akusere patare stoveti keturiom 10min.per diena sake kad leliukas apsivers zemyn galva.Tikiuos kad pades.O jeigu ne tai cezaris ir nieko cia baisaus,svarbiausia kad dziaugsmelis butu sveikas.
Atsakyti
Vakar buvau pas gydytoja ji savo vistiek kukavo ir issiunte i ligonine,puoliau nervintis asarotis vyras pamate kad skaudziai reguoju atsiprase is darbo ir nusiteikes bartis lydejo siandien mane i ligonine.Klaipedos gimdymo namuos haosas vyksta remontas gydytojai kaip gyvuliai nusiteike pries moteris piktybiskai baisu.Laukem 2,5h prie priimamojo kol galu gale mus prieme.Parodem siuntima ir pareiskem savo nuomone.Akusere vistiek paeme pildyt guldymui dokumentus kol vyras nepasake kad manes neleis nuvesti i palata.Tada pasiuto nuejo pasikviete gydytoja ateje apreke kad tipo ko cia isvis vaziavau.Siaubas patikekit to dar nebuvau maciusi argi taip turi elgtis medikai.Tiesiog tave privercia jaustis kalta.MEDIKAS NESITEIKE MANES net apziureti surase kazkoki rasta ka mate vizualiai.Pamete kaip suniui ir isejo.Akusere ryzosi pasiklausyti vaisiaus tonu, pasiziureti kaip isitaises.Ir tikrai patvirtino kad sedi yra labai didelis sirdute dirba kaip ir turi dirbt.Pasake kad mazylis nebeapsivers ir kad laukia cezaris.
Teko pakalbeti dar su jom.Apsukimo toj ligoninej sake nera buve jau 10 metu.
Tas gydytojas matyt norejo guldyti ir sukti negalvodamas apie pasekmes o galvodamas apie pinigus.Kuo daugiau pacientu tuo daugiau pinigu jie gauna.Aciu Dievui kad buvo vyras salia ir kovojo uz savo zuikuti.Neleido tam nelemtam apsukimui.Patikekit po sios dienos praejo noras gimdyt.
Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2006 11 30, 13:13)
Vakar buvau pas gydytoja ji savo vistiek kukavo ir issiunte i ligonine,puoliau nervintis asarotis vyras pamate kad skaudziai reguoju atsiprase is darbo ir nusiteikes bartis lydejo siandien mane i ligonine.Klaipedos gimdymo namuos haosas vyksta remontas gydytojai kaip gyvuliai nusiteike pries moteris piktybiskai baisu.Laukem 2,5h prie priimamojo kol galu gale mus prieme.Parodem siuntima ir pareiskem savo nuomone.Akusere vistiek paeme pildyt guldymui dokumentus kol vyras nepasake kad manes neleis nuvesti i palata.Tada pasiuto nuejo pasikviete gydytoja ateje apreke kad tipo ko cia isvis vaziavau.Siaubas patikekit to dar nebuvau maciusi argi taip turi elgtis medikai.Tiesiog tave privercia jaustis kalta.MEDIKAS NESITEIKE MANES net apziureti surase kazkoki rasta ka mate vizualiai.Pamete kaip suniui ir isejo.Akusere ryzosi pasiklausyti vaisiaus tonu, pasiziureti kaip isitaises.Ir tikrai patvirtino kad sedi yra labai didelis sirdute dirba kaip ir turi dirbt.Pasake kad mazylis nebeapsivers ir kad laukia cezaris.
Teko pakalbeti dar su jom.Apsukimo toj ligoninej sake nera buve jau 10 metu.
Tas gydytojas matyt norejo guldyti ir sukti negalvodamas apie pasekmes o galvodamas apie pinigus.Kuo daugiau pacientu tuo daugiau pinigu jie gauna.Aciu Dievui kad buvo vyras salia ir kovojo uz savo zuikuti.Neleido tam nelemtam apsukimui.Patikekit po sios dienos praejo noras gimdyt.

blink.gif blink.gif nu jo čia skaitosi medikai? Nesiteike net apžiureti. Šaunu kad kovojot už savo leliuką ir neleidot eksperimentuot blink.gif Gerai kad vyras nedave i nosi tam daktarui už toki elgesi su tavim.Laikykites, viskas bus ok
Atsakyti
Šaunuole Rimka 4u.gif ,kad nepasidavei,juk visi medikai žino kad apsukimas yra didelė traumos tikimybė verysad.gif man tai apsuko bet tai buvo Mažeikių GN bet gydytoja labai gailėjos po to aišku.na bet svarbu,kad dabar viskas tvarkoj. thumbup.gif
Sekmės tau 4u.gif
Atsakyti
Nesiojau mazyli tiek laiko ne tam kad traumuociau.O jie likus nedaug iki gimdymo sugalvojo beprotystei.
Jau geriau as busiu traumuota bet ne vaikelis.Zinau kad cezaris neisvengiamas nors ir labai jo nenorejau bet ka padarysi kad uzsiauginau maza sedinti drambliuka.
Norejau isvengti cezario galvojau kad pati pagimdysiu bet tenka susitaikyt su juo.
Kad ir kaip nenoriu kad ir kaip bijau.
Bet vilties dar turiu kad apsisuks pats kada nores... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2006 11 30, 22:28)
Nesiojau mazyli  tiek laiko ne tam kad traumuociau.O jie likus nedaug iki gimdymo sugalvojo beprotystei.
Jau geriau as busiu traumuota bet ne vaikelis.Zinau kad cezaris neisvengiamas nors ir labai jo nenorejau bet ka padarysi kad uzsiauginau maza sedinti drambliuka.
Norejau isvengti cezario galvojau kad pati pagimdysiu bet tenka susitaikyt su juo.
Kad ir kaip nenoriu kad ir kaip bijau.
Bet vilties dar turiu kad apsisuks pats kada nores... unsure.gif

maniskis istrizai guli... tikiuosi irgi, kad apsivers, nes cezario labai nenoriu schmoll.gif , bet jei neapsivers, tai reikes susitaikyti su tuo ir pasiaukoti mazylio labui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amelijaž @ 2006 05 13, 10:40)
Sveikos mamytės  4u.gif
Mano draugė laukiasi ir yra labai laiminga, vaikutis labai laukiamas.  rolleyes.gif Tačiau visą džiaugsmelį temdo problema, jos vaikutis nenori apsiversti  verysad.gif Galima pagalvoti kad jam patogiau sėdėti  ax.gif 
Gal galite padėti savo patarimais?gal žinote kokius pratimus reiktų daryti, kad mažius apsiverstų?
Visam forume ieškojau ir nieko nerandu  cray.gif
AČIŪ

Nepersistenkyt su pratimais.,galima dar labiau pakenkti vaikeliui.,gali virkslele aplinkui kaklo apsisukti.
Jei jau sedi...tai nieko baisaus.,padarys Cezari ir viska bus kuo puikiausiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2006 12 01, 15:06)
maniskis istrizai guli... tikiuosi irgi, kad apsivers, nes cezario labai nenoriu  schmoll.gif , bet jei neapsivers, tai reikes susitaikyti su tuo ir pasiaukoti mazylio labui  wub.gif

AS tai labai bijojau Cezario.,labai ne norejau.,kai gulejau pog.palatoi ir kazkur REKE ,STEIGE MOTERYS...PAGALVOJAU ACIU DEVUI KAD PATI NE GIMDYSIU.

Sunku buvo po operacijos,viskas skaudejio atrode tas jausmas visam gyvenimui.,dabar 6 men praejio jau ir pamirsau ....ir labai patenkinta.....ir leliukas grazus ,netravmotas,graziai iseme,dave pabuciot ....... wub.gif
Atsakyti
Maniškė irgi sėdėjo, ir ko tik aš nedariau ir baseine nardžiau, ir nuošono ant šono varčiausi ir visus kitus čia jau minėtus pratimėlius, bet ji kaip sėdėjo taip ir išsėdėjo iki pat cezario (man irgi norėjo tą apsukimą daryti, bet aš užsispyriau ir ne schmoll.gif ) O gi pasirodė nebereikalo virkštelė aplink kaklą buvo apsivyniojusi tai jai ir trukdė verstis, o jeigu būtų per prievartą vertę kažin ar šiandien ją beturėčiau, taigi gal nevisada cezaris taip blogai g.gif Nu bent jau mano atveju. Taigi sėkmės būsimosioms mamytėms ir jų akrobatams ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2006 12 01, 14:39)

Sunku buvo po operacijos,viskas skaudejio atrode tas jausmas visam gyvenimui.,dabar 6 men praejio jau ir pamirsau ....ir labai patenkinta.....ir leliukas grazus ,netravmotas,graziai iseme,dave pabuciot ....... wub.gif

Bet ir natūraliai gimę leliukai dažniausiai būna netraumuoti ir juos leidžia pabučiuoti ir net palaikyti smile.gif

Aš tikiuosi, kad mano antras vaikas bus toks pats pavyzdingas kaip ir pirmas ir apsivers be jokių pratimukų. Nenoriu cezario, gaila pilvo unsure.gif
Atsakyti
Mano lelius yra labai didelis.Gydytoja sako kad nebeapsivers nes jam per sunku.
As dar tikiuos kad mazius pades mamytei ir apsisuks.
Cezario bijau ne tiek del pilvo kiek del pooperacines savijautos.Zinau kad mazyli galesiu kartu palatoj turet tik 3 diena po operacijos (o kurios gimdys naturaliai su leliais namo vaziuos "abidna") unsure.gif
po operacijos viskas skaudes, negalesiu taip pasirupinti mazyliu kaip noretusi,bijau va to sunkumo.Skaudes sirdele kad vaikeliu negali pasirupint taip kaip noretum.Bent savaite salia reikes turet pagalbininka kuris padetu man ir pasirupintu vaiku. verysad.gif
Sito ir nenoriu.Tikiuos kad dar apsisuks
VILTIS MIRSTA PASKUTINE rolleyes.gif
Atsakyti
na mano sunelis irgi buvo atbulas,jau cezaris buvo garantuotas,o jis pats apsiverte 7men. thumbup.gif
Atsakyti