Įkraunama...
Įkraunama...

sėdynine pirmeiga

QUOTE(Nikaja @ 2006 11 09, 13:00)
Maniškis sedėjo, dariau pratimus , bet taip ir neapsivertė. Pasibeldė 10 dienų anksčiau.

kokius pratimus darei? ax.gif
Atsakyti
o man apsiverte kazkur 36 sav. ir tikrai nepajutau pati,tai suzinojau is ultragarso.Nors jau pries tai susitaikiau su ta mintim,kad neapsivers.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 11 09, 16:22)
kokius pratimus darei?  ax.gif

Greit verstis nuo nugars ant dešinio šono(pabūti 10min), atgal ant nugaros(10 min pagulėti), tada ant kairio šono(vėl 10min pagulėti). Man sakė, kad kuo daugiau darysiu, tuo didesni šansai, kad apsivers. Pas mane tai buvo mažai vaisiaus vandenų, tai tas ir trukdė apsiversti.
Atsakyti
Sveikos,mamos gal kas turit ar turejot tokia problema kaip vaisiaus sedimoji pirmeiga?Ar dare vaisiaus apgrezima?Kiek zinau jis gali sukelti vasiui pasaliniu poveikiu(apsisukti virkstele aplink kakla ar atitrukti placenta)Prasau kam tai buvo pasidalinkit patirtim. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2006 11 21, 18:46)
Sveikos,mamos gal kas turit ar turejot tokia problema kaip vaisiaus sedimoji pirmeiga?Ar dare vaisiaus apgrezima?Kiek zinau jis gali sukelti vasiui pasaliniu poveikiu(apsisukti virkstele aplink kakla ar atitrukti placenta)Prasau kam tai buvo pasidalinkit patirtim. g.gif

Aš pažįstu dvi mamytes, kurioms taip buvo. Abi jos palankė nėščiųjų užsiėmimus baseine ir abiejų leliukai apsivertė į reikalingą padėtį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vombatas @ 2006 11 22, 17:40)
Aš pažįstu dvi mamytes, kurioms taip buvo. Abi jos palankė nėščiųjų užsiėmimus baseine ir abiejų leliukai apsivertė į reikalingą padėtį mirksiukas.gif

per kiek laiko tai ivyko gal zinai?
Na mano mazius jau zemyn galva guli, bet dar yra laiko ir gali aptsisesti, del to jei ka tai begsiu i baseina ax.gif
Atsakyti
Labai įdomu, vėliausiai kelių savaičių mažylis apsiverčia, nes mano ėmė ir atsisėdo, o prieš tai buvo įsitaisęs galvyte žemyn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantaute: 23 lapkričio 2006 - 13:13
QUOTE(Nerytė @ 2006 11 23, 13:46)
per kiek laiko tai ivyko gal zinai?
Na mano mazius jau zemyn galva guli, bet dar yra laiko ir gali aptsisesti, del to jei ka tai begsiu i baseina  ax.gif

Jų leliukai apsivertė ir atgal nebeatsivertė kažkur po dviejų savaičių užsiėmimų baseine mirksiukas.gif . Kiek žinau jie būna keliskart per savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Vombatas @ 2006 11 23, 18:20)
Jų leliukai apsivertė  ir atgal nebeatsivertė kažkur po dviejų savaičių užsiėmimų baseine mirksiukas.gif . Kiek žinau jie būna keliskart per savaitę.

na va, gerai uzklausiau, nes vakar buvom echo darytis ir maziukas mano apsivertes, galvute virsuje, tiksliau taip sonu isitaisys sad.gif, reikes kazka daryti, kad zemyn galvute vel apsiverstu, nes labai nenoriu cezario.... reikes turbut isbandyti baseina ax.gif
Atsakyti
Gal kam dare apgrezima gal turit tokiu pazystamu ar paciom taip buvo kokia po sios proceduros bukle vaikelio ir pacios nescios?As darau spec.pratimus bet vaisius niekaip nenori apsisukt,greiciausiai apgrezimo neisvengsim.Ko labiausiai ir bijau.
Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2006 11 25, 11:34)
Gal kam dare apgrezima gal turit tokiu pazystamu ar paciom taip buvo kokia po sios proceduros bukle vaikelio ir pacios nescios?As darau spec.pratimus bet vaisius niekaip nenori apsisukt,greiciausiai apgrezimo neisvengsim.Ko labiausiai ir bijau.

kokius pratimukus darai gal gali pasakyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 11 25, 16:51)
kokius pratimukus darai gal gali pasakyti?  ax.gif

tie pratimai parodomi priziurincio gydytojo.Kvepavimas aukstyn iskelus rankas ivairus ropomis pratimeliai taip pat atsigulus.Vienas gan veiksmingas po kurio vaikelis juda kaip pasiutes tai:Atsistok kojos peciu plotyje,rankas isties i salis ir giliai ikvepk nuleisk rankas ir remkis pirstais i grindis i ta puse kurioj yra vaisiaus nugaryte iskvepk.Grizk i pradine padeti ir vel remkis i grindis.Kartoti reikia 3-4k.Tik nepasitemk pilvo.Pratima reikia daryt atsipalaidavus.Po jo pagulek ramiai 15min.Juda po sio pratimo gerai bet neaisku ar jis efektingas.
Atsakyti