Įkraunama...
Įkraunama...

sėdynine pirmeiga

Mano lelius spardo aukstai virs bambos, idomu ar jis jau apsivertes. Nes dar anksti jam apsiversti. Manau, kad nesinervuosiu jei jis neapsivers. Vistiek pagimdysi arba padarys cezario pjuvi. Visada bus iseitis, tad jus nusiraminkite. smile.gif
Atsakyti
Mano mažius buvo man užtaisęs. Likus dviem savaitem iki termino, kai gydytoja jau visaip kaip planavo gimdymą - pasižiūrėjo, ogi sėdi vaikutis. Buvo net pas doc. Ališauską nuvedusi, echoskopu pasižiūrėjo... Sėdi, vyrukas (tada ir sužinojau, kad sūnus smile.gif ). Pradėjom su gydytoja planuoti, kaip gimdysim, žadėjo operuot blink.gif Na, maniau, še tau, kad nori. Mergicas pati, be problemų, o bičiukas užtaisys operaciją doh.gif ... Ir ką manot, porą dienų prieš gimdymą vakare bežiūrint TV toks šurmulys pilve prasidėjo, lyg pasivaikščioti bičiukas išsiruošė. Pilvas į visas puses varinėjo, jam vakarais visuomet apie 19 val tūsas užeidavo biggrin.gif, bet taip nebuvo biggrin.gif. Tai ir apsivertė bičiukas, pagailėjo mamos, gimė kaip priklauso smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vilialia @ 2006 08 04, 12:09)
Mano mažius buvo man užtaisęs. Likus dviem savaitem iki termino, kai gydytoja jau visaip kaip planavo gimdymą - pasižiūrėjo, ogi sėdi vaikutis. Buvo net pas doc. Ališauską nuvedusi, echoskopu pasižiūrėjo... Sėdi, vyrukas (tada ir sužinojau, kad sūnus smile.gif ). Pradėjom su gydytoja planuoti, kaip gimdysim, žadėjo operuot blink.gif Na, maniau, še tau, kad nori. Mergicas pati, be problemų, o bičiukas užtaisys operaciją doh.gif ... Ir ką manot, porą dienų prieš gimdymą vakare bežiūrint TV toks šurmulys pilve prasidėjo, lyg pasivaikščioti bičiukas išsiruošė. Pilvas į visas puses varinėjo, jam vakarais visuomet apie 19 val tūsas užeidavo biggrin.gif, bet taip nebuvo biggrin.gif. Tai ir apsivertė bičiukas, pagailėjo mamos, gimė kaip priklauso  smile.gif .

Kaip saunu, kad taip gerai baigesi!!! Tyciojas tie maziukai is tu mamyciu dar net negime biggrin.gif
Atsakyti
ilgai ieškojau šios temos, pagaliau radau, nes kiek ieškojau pratimų, tai daug kur parašyta jums patars jūsų ginekologas ir panašiai. dar yra naudojami I.Dikano pratimai, tai vienas iš jų yra aprašytas aukščiau. Man viena gydytoja minėjo, kad yra kažkoks su kojų kėlimu, o čia aš jį ir radau. bigsmile.gif
Atsakyti
o gal kas zinote kuria mazdaug savaitele mazylis verciasi? g.gif
Atsakyti
Pradeda vartytis apie 20 savaitę, o pilnai įsitaiso gimdoje ir jau nebekeičia padėties 32 savaite
Atsakyti
QUOTE(amelijaž @ 2006 05 13, 10:40)
Sveikos mamytės  4u.gif
Mano draugė laukiasi ir yra labai laiminga, vaikutis labai laukiamas.  rolleyes.gif Tačiau visą džiaugsmelį temdo problema, jos vaikutis nenori apsiversti  verysad.gif Galima pagalvoti kad jam patogiau sėdėti  ax.gif 
Gal galite padėti savo patarimais?gal žinote kokius pratimus reiktų daryti, kad mažius apsiverstų?
Visam forume ieškojau ir nieko nerandu  cray.gif
AČIŪ

sveikute.ir mano maziukas iki pat gimdymo buvo zemyn kojomis o paskutine diena apsiverte.ir man jokiu pratimu neliepe daryti.nors siaip sako,kad 28sav.turi jau apsiversti butinai.
Atsakyti
man gydytoja sakė, kad iki 32 sav. yra didelė tikimybė, kad vaikas apsivers, ne iki 28sav., bet ir pratimus reiktų atlikti.
Atsakyti
Mano vaikiukas irgi ilgai sedejo. Oi kiek mane prisiuntinejo pas visokius daktarus, kurie vis ta pati patvirtindavo - taip, sedi ir tikrai neapsivers. Net siule apversti rankiniu budu mad.gif aciu dievui, kad nesutikau. 37 savaite jis pats apsiverte ir pagimdziau pati. O del pratimu, tai irgi - viena gydytoja sako gulek ant kairio sono, kita - tik negulek ant kairiojo, gulek ant desinio. Nu zodziu... As gulejau kaip norejau ir viskas gerai baiges smile.gif
Atsakyti
Nestumo pradzioje vaisiaus detis gimdoje keiciasi.Pagimdyti vaisiu sedyne pirmeiga galima.

Keli pratimai nuo 30 savaites galintys pakeisti vaisiaus padeti gimdoje :

1.Kasdien pries valgi atsigulkite ant nugaros ir kas 5- 10 min.verskite nuo vieno sono ant kito.Pratima kartokite po 5-6 kartus.Vaisius gali pasisukti po 7-8 uzsiemimu.

2.Atsistokite ketupescia,atsiremkite i grindis alkunemis ir issirieskite kaip kate: tuomet pilvas nukara,atsipalaiduoja,vaisiui pasidaro lengviau judet.Taip pabukit api minute.Po to vel pakartokite.

3.Manksta vandenyje.

Nors fiziniai pratimai ir nera labai veiksmingi,bet pabandyti visada verta ax.gif
Atsakyti
Maniskis 28 sav irgi sedi, bet gydytojas, dares echo liepe nesioti dirza, tik nesuratau kam: ar ka dneapsiverstu, ar kad apsiverstu... g.gif Jis ne lietuvis, tai sunku buvo suprasti. Tik isejus kilo toks klausimas doh.gif Kita sav. eisiu pas savo gydytoja, tai pasiklausiu tiksliai, ka jis norejo tuom pasakyti
Atsakyti
Maniškis sedėjo, dariau pratimus , bet taip ir neapsivertė. Pasibeldė 10 dienų anksčiau.
Atsakyti