Įkraunama...
Įkraunama...

sėdynine pirmeiga

Na maqniškis irgi kol kas sėdi... pratimai - subinuką atkišus ant kelių paklūpėti... man atrodo, kad svarbu priežastis kodėl sėdi - per trumpa virkštelė, apsisukusi virkštelė, netaisiklinga gimdos forma, gimdos pertvaros, per mažai vandenų, arba per daug jų, ne pirmas gimdymas, išsitampiusi gimda......
apversti mechaniškai tikrai nesiruošiu, nesinori leliui pakenkti, o dalis minėtų priežasčių, net ir apsivertus vaikiukui indikuoja cezarį - taip sakant nuo likimo nepabėgsi.
Atsakyti
manoj sedejo iki 37 savaiciu. pries tai kokia savaite dariau pratimus namie: gulint ant nugaros, rankos i sobus, kojos suglaustos sulentos per kelius. tada letai kojas lenkti pakaitom i viena ir i kita puse.
nezinau ar pratimai padejo, ar tiesiog laikas atejo, bet lelius apsiverte. smile.gif
Atsakyti
Aš labai nesistengčiau, kad apsiverstų, bet: kai pirmas buvo normaliai, antras sėdėjo, nors šiaip irgi viskas buvo normaliai, tai manau, kad šitas mano turėtų apsiversti... Esiu aišku dar pas gydytoją, ir į Mažylio dieninį skyrių žadu nueiti, gal tikria psiūlys kokių pratimėlių g.gif
Atsakyti
Maniske irgi sedejo, ir gerai kad nesiverte smile.gif jai buvo apsivyniojus virkstele du kart apie kakla, ir jos vertimasis butu buves labai pavojingas. Todel padare planuota cezari.
Atsakyti
O aš vat nebežinau, man 26 savaitė, ir kai padarė echo sakė, kad 2.gif sėdi. Man atrodo(bent kiek skaičiau), kad dar jam yra laiko apsiverst, bet gydytoja jau dabar kažko nerimauja. , Jis gi 6 mėn dar turi daug daug vietos, tai gal taip tik pasitaikė, kad kai darė echo jis sėdėjo. Ar normalu, kad lelius 26 savaitę dar sėdi?
Atsakyti
QUOTE(saulelyte @ 2005 04 20, 08:51)
O aš vat nebežinau, man 26 savaitė, ir kai padarė echo sakė, kad 2.gif sėdi. Man atrodo(bent kiek skaičiau), kad dar jam yra laiko apsiverst, bet gydytoja jau dabar kažko nerimauja. , Jis gi 6 mėn dar turi daug daug vietos, tai gal taip tik pasitaikė, kad kai darė echo jis sėdėjo. Ar normalu, kad lelius 26 savaitę dar sėdi?

Aisku, kad normalu smile.gif. Gydytojai fiksuoja leliuko padeti nuo 36 sav., iki to laiko jis gali vartaliotis kaip jam patogu. Mano 25-26 sav. buvo galvute zemyn, 29 sav. sedejo, o dabar kai buvau 32 sav. vel galvute zemyn. Nepergyvenk dar 4u.gif

Atsakyti
man tuojau bus 31 savaite ir leliukas sedi. taciau gydytoja nerimauja. sake kad turim laiko iki 32 savaiciu, nes mano leliukas didelis
Atsakyti
Manasis irgi sedėjo.Ko aš tik nedariau! Ir muzika leisdavau pilvo apačioje per ausines, tipo kad geriau girdėtusi, jis ims ir apsivers biggrin.gif , ir pratimėlius dariau... Ir nieko. cry.gif Teko cezarį daryti.
o gal buvo išties per didelis? g.gif Gimė 4076 ir įį cm.
Atsakyti
Sveiki, mano angeliukė ne tik sėdėjo , bet ir galvą kraipė , nuo to rūgštimi apsipildavau- turėjau laikytis dietos,o pratimas paprastas stovėti keturiom ir uodegytė į viršu , g.gif nežinau gal dar padėjo pokalbiai su mažaja , tėtis kalbindavo ateik, ateik ,ateik - ta ėmė ir apsisuko net krūptelėjau. O kalbėti patarė gydytoja Banga, tad nesijuokite iš manęs. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Mano draugė laukiasi ir yra labai laiminga, vaikutis labai laukiamas. rolleyes.gif Tačiau visą džiaugsmelį temdo problema, jos vaikutis nenori apsiversti verysad.gif Galima pagalvoti kad jam patogiau sėdėti ax.gif
Gal galite padėti savo patarimais?gal žinote kokius pratimus reiktų daryti, kad mažius apsiverstų?
Visam forume ieškojau ir nieko nerandu cray.gif
AČIŪ
Atsakyti
amelijaž,2006 05 13, 10:40]
Gal galite padėti savo patarimais?gal žinote kokius pratimus reiktų daryti, kad mažius apsiverstų?

Mano mazulis taip pat mane ilgai kankino doh.gif nesiverte nors tu ka. Bet pratimuku pagalba mes dabar zemyn galvyte wub.gif

Galetu tavo drauge nueiti i baseina(as lankausi mazylyje), ten parode ivairiu pratimuku kaip padeti apsiversti leliuzui. Jeigu galimybiu vaikscioti i baseina nera, tai pratimus reiktu atlikti namie.

Pvz.: guleti ant vieno sono 10 min. po to ant kito 10 min. i diena kartoti po 7-8 kartus. Ir geriausia tuo metu kai maziukas juda. Kitas pratimukas: atsigulti ant nugaros ir sukelti kojas (ant kedes, atloso ) - kad dubuo butu auksciau...

Sekmes tavo draugei 4u.gif
Atsakyti
Ačiū tau Britvute už patarimus, leliukas sakė labai judrus tai tiks tas pratimukas ant šonų. 4u.gif
Atsakyti