Įkraunama...
Įkraunama...

sėdynine pirmeiga

QUOTE(BlueFire @ 2010 07 08, 15:49)
mano antras lelius sedejo, pratimai nepadejo - 36 sav. pradzioj sekmingai ji atverte, gime lengvai.

p.s. geriausias pratimas - pasiguldyt vyra ir suteikt jam oralini malonuma  biggrin.gif  ir teisinga pozicija (ant visu keturiu), ir lengva vibracija, ir vyras patenkintas  thumbup.gif

g.gif kažkaip keistas patarimas blink.gif jokios įtakos vaiko apsivertimui nematau umn.gif .... ar jūs darysit oralinį ar plausit grindis ant keturių hihihi.gif rezultatas vienodas cool.gif
O visi pratimai, tik MANOMA, kad padeda pakeisti vaiko padėtį gimdoje, tačiau NEBŪTINAI taip nutinka mirksiukas.gif
Atsakyti
mano vaikiui buvo sedmenine pirmeiga, dare cezari. Vaikas bande verstis, bet buvo trumpa virkstele, kuri dar priedo aplink kakliuka apsisuko.
Tiesiog jei yra kazkokiu itarimu- stebeti ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Katukė @ 2010 07 08, 15:05)
O visi pratimai, tik MANOMA, kad padeda pakeisti vaiko padėtį gimdoje, tačiau NEBŪTINAI taip nutinka  mirksiukas.gif

idomiausia, kad pasiskaiciau, kad tie pratimai gali ne tik padeti, bet ir pakenkti, jeigu virkstele apsisukus .. nezinau, pasiskaicius nusprendziau, akd neverta rizikuoti, jei bus imanoma, atsiguls kaip reikia ir taip ...
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2010 07 15, 16:58)
idomiausia, kad pasiskaiciau, kad tie pratimai gali ne tik padeti, bet ir pakenkti, jeigu virkstele apsisukus .. nezinau, pasiskaicius nusprendziau, akd neverta rizikuoti, jei bus imanoma, atsiguls kaip reikia ir taip ...

as dariau pratimus... gal del to ir virkstele apsisuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2010 07 15, 17:58)

QUOTE(ixchel @ 2010 07 15, 22:57)
as dariau pratimus... gal del to ir virkstele apsisuko g.gif

Tai, va... kad tie pratimai būtų 100% sėkmingi ir saugūs unsure.gif bet garantijų jokių sad.gif juk niekas nemato kas vyksta pilvukyje rolleyes.gif ir neaišku ar geriau ar blogiau tokie pratimai padarys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katukė @ 2010 07 19, 15:05)
Tai, va... kad tie pratimai būtų 100% sėkmingi ir saugūs  unsure.gif bet garantijų jokių sad.gif juk niekas nemato kas vyksta pilvukyje  rolleyes.gif ir neaišku ar geriau ar blogiau tokie pratimai padarys  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Katukė @ 2010 07 08, 13:05)
g.gif kažkaip keistas patarimas  blink.gif  jokios įtakos vaiko apsivertimui nematau  umn.gif  .... ar jūs darysit oralinį ar plausit grindis ant keturių    hihihi.gif rezultatas vienodas  cool.gif
O visi pratimai, tik MANOMA, kad padeda pakeisti vaiko padėtį gimdoje, tačiau NEBŪTINAI taip nutinka  mirksiukas.gif

Na viska reik su saiku, juk tokiu pratimu (nei grindu plovimo, nei oralinio) penkiskart per diena neatlieki tongue.gif gal kiek ir padejo, nes atverte labai greit ir graziai, per kokia minute
Atsakyti
QUOTE(BlueFire @ 2010 07 22, 22:42)
Na viska reik su saiku, juk tokiu pratimu (nei grindu plovimo, nei oralinio) penkiskart per diena neatlieki  tongue.gif  gal kiek ir padejo, nes atverte labai greit ir graziai, per kokia minute

bet va idomu, kas butu tokiu atveju, jei virkstele trumpa ir dar aplink kakliuka apsisukus- bandant taip apverst? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ixchel @ 2010 07 24, 22:14)
bet va idomu, kas butu tokiu atveju, jei virkstele trumpa ir dar aplink kakliuka apsisukus- bandant taip apverst? unsure.gif

unsure.gif kas būtų? verysad.gif nepataisomas įvykis.....
Papildyta:
QUOTE(BlueFire @ 2010 07 22, 23:42)
Na viska reik su saiku, juk tokiu pratimu (nei grindu plovimo, nei oralinio) penkiskart per diena neatlieki  tongue.gif  gal kiek ir padejo, nes atverte labai greit ir graziai, per kokia minute

O jūs įsitikinus, kad atvertė būtent TAI rolleyes.gif Gal tiesiog mažylis taip norėjo mirksiukas.gif
O kaip jūs nusprendėt, kad per tą minutę vyksta vertimasis? g.gif Gal vaikelis buvo dar pakankamai mažas?
Atsakyti
QUOTE(Katukė @ 2010 07 19, 15:05)
Tai, va... kad tie pratimai būtų 100% sėkmingi ir saugūs  unsure.gif bet garantijų jokių sad.gif juk niekas nemato kas vyksta pilvukyje  rolleyes.gif ir neaišku ar geriau ar blogiau tokie pratimai padarys  doh.gif

drinks_cheers.gif

mano dabar sėdi sad.gif
pirmas gimė natūraliai.
aš pati riziuokčiau daryti kažką, vien kad nepakenkti.

o sakykite, kam apsukinėjo daktarai? kada tai daro? prieš gimdymą? ar ankščiau? kaip tai vyksta?
ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm@nytė: 03 rugpjūčio 2010 - 09:07
Na, mums 34 sav. ir vis dar sedim.. Bet dar sake daktare, kad yra vilties, kad apsigalvos maziukas ir apsivers smile.gif tai ir tikiuosi. kartais padarau koki pratimuka, bet baisu, kad virkstele neapsisuktu apie kakliuka, tai geriau as pasnekinu ji, kad paklausytu mamytes ir apsiverstu biggrin.gif gal kartais paklausys lotuliukas.gif o apie apvertima, tai net minties tokios neturiu,, Kazkaip labai man pavojingai visa tai atrodo... g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

mano pirmasis kleckis sedejo iki pat paskutines dienos rolleyes.gif ir buvo planinis CP. Kai laukiaus su MB juokiames,kad siuolaikinis vaikas bus (taip ir yra doh.gif ).patiko kazkieno parasymas,kad vaikas protingas nelenda kur nereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif skaniai su MB pasijuokem.
QUOTE(ajuka @ 2010 07 15, 16:58)

kai suzinojau,kad sedi,tai snekejau su keliom ginem del pratimu naudos ir apsukimo. tai pratimu nesiule daryt,nes gali virkstele apsisukt,o to mama nepajus ir nepamatys,o apsukimas yra pavojingas vaikui ir siuo metu nepraktikuojamas (bentjau man taip gine sake). todel as nedariau pratimu ir ramiai laukiau paskutines termino dienos,nes vienai vyro giminaitei,tai lelius apsisuko beveik pries gimdyma mirksiukas.gif

paskaiciau del antro po CP (kur mamytei plyso randas),tai man gine sake,kad viskas priklauso nuo paskutiniu menesiu, ty kaip randas atlaiko tempima. dazniausiai niekas nerizikuoja ir siulo planini CP,kad nebutu nelaimes.

manau,kad nereikia nusigasti del sedinuku ir CP.nors ligoninej kol gulejau,tai mane gasdino,akd bus nervingas vaikas, reksniukas,bet manau,kad cia tik prietarai. mano tetis gime po CP ir nieko-normalus zmogus.
Atsakyti