Įkraunama...
Įkraunama...

sėdynine pirmeiga

Sveikos mamytes,
Is savo aptirties galiu pasakyti, kad vaikiukas gali apsiversti bet kada. Maniske apsiverte zemyn galvyte likus 4 dienoms iki gimdymo biggrin.gif Taigi, viskas imanoma! Tiesa, manau, kad labiausiai padejo manksta vandenyje, kitokiu pratimu ir nedariau. Kaune, Mazylio gimdymo namuose vyksta uzsiemimai nestukems baseinelyje. Taip, kad nepergyvenkit, iki pat pabaigos islieka galimybe vaikuciui pakeisti padeti, nors dazniausiai sakoma, kad jis jau per didelis. Sekmes!
Atsakyti
O maniškis mažiausias nuo nėštumo vidurio atsisėdo ir net negalvojo žemyn galva verstis bigsmile.gif Kadangi dėl sudėtingo nėštumo teko jį užbaigt anksčiau, tai ir padarė man 37 sav. CP. Nors gydytoja manė, kad jau nebūtų apsivertęs, nors buvo mažiukas ir vietos tam turėjo... Kaip čia kažkur skaičiau, protingi vaikai nekiša galvos kur nereikia tongue.gif thumbup.gif lotuliukas.gif Visai nepergyvenu, kad negimdžiau pati - tą "malonumą" turėjau progos apturėti du kartus doh.gif . Svarbu, kad leliukui viskas gerai būtų...
Atsakyti
Mano vaikutis irgi sedinukas - siandien tai suzinojau doh.gif Per daug nenustebau, nes dukryte irgi sedejo, o 37 sav.jau buvo persivertus. Cia gal paveldima?... Nors dabar dar tik 30 sav., dar yra daug laiko persiversti. Gine sake, kad po 3 sav. israsys mankstu, jei vaikutis vis dar sedes.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Pabandykite dažnai pabūti tokia poza po kelias minutes: atsiklaupkite nesisėsdamos ant kojų ir atsiremkite alkūnėmis į grindis, kad galva būtų kuo arčiau žemės. Kiek galite, tiek tokia pozą kartokite. As su dviem vaikiukais taip darydavau. Padeda vaikiuko padėti sutvarkyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2004 09 21, 08:14)
vakar mums padare echoskopija (esam 17.5 savaiciu), ir paaiskejo, kad musu mazylis sedi. gydytoja nuteike, kad gal dar ir apsivers, bet zodziu ruostis Cezariui...
gal kuriai mamytei dar taip buvo? noriu zinoti, kokie panasiai musu sansai kad jis apsivers  rolleyes.gif pasidalinkit savo patirtimi  biggrin.gif

Tai kad jums dar mazokai laiko wink.gif va man 32 savaites ir maniskis tebesedi wink.gif tikiuosi apsivers nors nesijaudinu jei ne bus cezaris wink.gif
Atsakyti
na va as ir siandien sia zinia suzinojau, kad sedi mano slapukas unsure.gif ir kazkaip taip neramu pasidare, taip noretusi paciai gimdyt...bet bandysiu pratimukus atlikt, laiko yra, tai gal pagerinsiu padeti g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
mums jau 31 savaite. 24 savaiciu lankemes pas gydytoja ir sake kad maziukas sedi, taip pat gasdino cezariu, o po vizito pas gydytoja jis eme ir po poros dienu apsiverte. Tai pajutau pagal judesius nestuke.gif. O dabar suejus 31 savaitei judesiai vel pasikeite, todel itariu kad padetis vel sedmenine, rytoj einam pas gydytoja ir suzinosim tiksliai. Matyt jam pakanka vaisiaus vandenu vartymuisi lotuliukas.gif
Atsakyti
man dabar 32 su puse ir vel sedi doh.gif
34sav eisiu pas daktare ziureiu ka sakys
Atsakyti
Mes taip pat sedim, tik itariu, kad gal jau apsiverte, nes pasikeite judesiukai, po savaites einam eko, bus matyt....
Atsakyti
Sveikos,
O mes jau 39 sav. beveik ipusejom - vaikas nuo 30 sav. tai sedi, tai galva zemyn apsivertes. Gydytoja net juokiasi, kad juokingai atrodo irasai nesciosios korteleje. Zinokite, jau buvau nusiteikus planiniam CP, bet buvom lygiai 38 savaiciu pas gydytoja - vel galva zemyn, o dabar jau kelias dienas jauciu, kad visko gali buti, gal vel sedi doh.gif . Zodziu... juokingiausia, kad as nejauciu, kaip ten lelius verciasi, tik iprasti judesiukai. Tai nei CP dabar planuot (nes neaiski jo padetis pilvuke), o jei saremiai prasides ir paaiskes, kad vis del to sedi - tai bus extra CP 4u.gif Jau pavargau nuo tos nezinomybes. Bet is savo patirties galiu patvirtinti, kad vaikiukas gali vartytis iki pat gimdymo, o as irgi galvojau, kad iki 32 sav. turi isitaisyti. Paaiskejo, kad ne smile.gif
Sekmes, busimos mamytes - viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialiolia: 08 kovo 2010 - 17:01
man paskyre cp po 38 savaites,kai padarius exo gyd pamate jog vaikutis sedi.ir pasake jog 100% jis nepakeis savo pozikes,nes per mazai jam vietikes.tai taip ir buvo.paskirta data atvaziavau,jis vis dar sedejo.noreciau kad dabartiniam nestume viskas butu kitaip.labai noreciau pagimdyti pati,ir pajusti ta gimdymo stebukla
Atsakyti
mano antras lelius sedejo, pratimai nepadejo - 36 sav. pradzioj sekmingai ji atverte, gime lengvai.

p.s. geriausias pratimas - pasiguldyt vyra ir suteikt jam oralini malonuma biggrin.gif ir teisinga pozicija (ant visu keturiu), ir lengva vibracija, ir vyras patenkintas thumbup.gif
Atsakyti