Sveikos,neseniai sutikau pazystama,jos pirmam berniuikui 6 metukai,neseniai pasigimde antra sunu,su pirmu dare cezary,o su antru liepe gimdyti,ir ji gimde........pati.........ir plyso per cezario pjuvi viskas....puse vaiko islinde,puse ne,virkstele dar kakla apsivijus,vos vaikas nenumire,aciu dievui isgyveno,jai po to operacija dare... na baisu man net sneketi apie tai....todel jai kada turesiu antra,tikrai darysiu cezary,nes kaip minejau pirmas buvo cezaris...
Sveikos.
Maniskis irgi "sedinukas". Darau pratimus, kuriuos parode gydytoja. Sake, jei neapsivers siustu i GN apsukimui
Prisiskaiciau apie sia procedura ir bijau as jos, kad vaikeliui nepakenktu
Gal kam nors dare sia procedura Klaipedos GN?
Maniskis irgi "sedinukas". Darau pratimus, kuriuos parode gydytoja. Sake, jei neapsivers siustu i GN apsukimui
QUOTE(gita @ 2009 06 17, 20:40)
Sveikos.
Nedaryciau as vietoj taves tos priceduros man irgi siule ,eina sikt kaip papasakojo tai praejo noras,na zodziu man baisu buvo irgi kad vaikui nepakenktu nesidariau,gerai ir cezaris
QUOTE(Veidrodine* @ 2009 07 02, 22:41)
Nedaryciau as vietoj taves tos priceduros man irgi siule ,eina sikt kaip papasakojo tai praejo noras,na zodziu man baisu buvo irgi kad vaikui nepakenktu nesidariau,gerai ir cezaris
Mes su vyru irgi buvom apsisprende nedaryti jokiu apgrezimu
Bet ir neprireike. Treciadieni suzinojome, kad pats mazylis apsisuko 36 sav. Nors sake, kad nemazas vaikiukas yra ir mazai sansu, kad pats apsisuks. Dabar tikiuosi, kad nesugalvos atgal atsiversti
Man 31 savaite, kol kas vaikas sedi irgi, aisku, kaip cia ne viena mama rase, kad dar nemazai sansu, kad apsisuks atgal. Nors pirmas vaikas taip ir nebeapsisuko - irgi sekmingai prasedejo iki galo. Pratimus ir baseine dariau, ir lovoj varciausi pagal instrukcijas, zodziu - ne is vietos Kaip gydytoja siandien sujuokino - protingi vaikai galvos nekisa kur nereikia
Sveikos mamytės,
man 35-ta savaitė ir lelius arba sėdi ant šlapimo pūslės, arba guli skersai. Pagal judesiukus jaučiu, kad visąlaik spardosi tik apatinėje pilvo dalyje arba kur žemai šone. Gydytoja irgi prigąsdino, jog mažai šansų, kad apsivers. Tai dabar mąstau, ar rizikuot ir gimdyt "sėdintį" natūraliai at rinktis CP? Kaip jūs, mamytės, manot?
man 35-ta savaitė ir lelius arba sėdi ant šlapimo pūslės, arba guli skersai. Pagal judesiukus jaučiu, kad visąlaik spardosi tik apatinėje pilvo dalyje arba kur žemai šone. Gydytoja irgi prigąsdino, jog mažai šansų, kad apsivers. Tai dabar mąstau, ar rizikuot ir gimdyt "sėdintį" natūraliai at rinktis CP? Kaip jūs, mamytės, manot?
Visu pirma dar tik matau 35 sav. tai gali apsiverst ir paskutine diena pries gimdyma
Visu antra siuliciau rinktis tada jai jau bus lelius uzsispyres ir sedes ar skersai bus rinktis CP,nes tikrai nezinai kaip seksis gimdymo metu ir galima taip suzalot leliu(ko is visos sirdies nelinkiu )
O trecia kas per daktare jai gazdina tokiais dalykais jug reiketu taktiskai ir korektiskai viska paaiskint kas butu jai butu....
Ketvirta mano brolio zmonai taip buvo mergyte sedejo iki pat galo ir dare CP,nes tikrai nerizikavo vaiko sveikata ir mamos
Ir po CP vaikuciai buna ramus ir pilnaverciai ir aisku beabejo MYLIMI
Papildyta:
TIKRA NESAMONE TOS PROCEDUROS
koks skirtumas kaip vaikutis ten isitaises svarbu isnesiotas ir sveikas,niekada nesutikciau su ta procedura ir vaikiukio apsukimu
Visu antra siuliciau rinktis tada jai jau bus lelius uzsispyres ir sedes ar skersai bus rinktis CP,nes tikrai nezinai kaip seksis gimdymo metu ir galima taip suzalot leliu(ko is visos sirdies nelinkiu )
O trecia kas per daktare jai gazdina tokiais dalykais jug reiketu taktiskai ir korektiskai viska paaiskint kas butu jai butu....
Ketvirta mano brolio zmonai taip buvo mergyte sedejo iki pat galo ir dare CP,nes tikrai nerizikavo vaiko sveikata ir mamos
Ir po CP vaikuciai buna ramus ir pilnaverciai ir aisku beabejo MYLIMI
Papildyta:
QUOTE(gita @ 2009 06 17, 20:40)
Sveikos.
TIKRA NESAMONE TOS PROCEDUROS
koks skirtumas kaip vaikutis ten isitaises svarbu isnesiotas ir sveikas,niekada nesutikciau su ta procedura ir vaikiukio apsukimu
mum jau i gala 34 savaite ir sedi mano pupsiukas, ir ne neketina judintis neramu biskiuka bet nepakeisiu nieko
sveikos. nagi siandien ir man dare echoskopija ir pasake kad sedi sau .man 34 savaites, nu dar sake iki 36 apsivercia,o ne tai cezaris .nusiminiau....
labas visoms.
man 09.21d.dare echo_lelius irgi sedintis, nors dar tik 23 sav.
KMUK ginas pasake, kad dazniausiai sedintys kudikiai buna mergaites:)
laukiu 10.19d., ka vietine gine pasakys.
man 09.21d.dare echo_lelius irgi sedintis, nors dar tik 23 sav.
KMUK ginas pasake, kad dazniausiai sedintys kudikiai buna mergaites:)
laukiu 10.19d., ka vietine gine pasakys.
mano pilvuko gyventojas (32 sav.) taip pat nenori aukstyn galva guleti ant soniuko isitaisyti sumane (skersas guli) na, darom mes pratimus galedami... tikiuosi pades, nes labai jau noriu naturaliai gimdyti