Įkraunama...
Įkraunama...

sėdynine pirmeiga

Oi, ir mano mazylis/-e sedi. Tikiuosi apsivers iki gimdymo. Labai tikiuosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marijax: 12 kovo 2009 - 16:44
QUOTE(brashke77 @ 2008 06 21, 16:29)
tikrai nesamone kazkokia  doh.gif  pirma karta girdziu! leisti vaika sitaip maigyti!  doh.gif Kai siais laikais be jokio vargo galima cezari padaryti- ir vaikui gerai ir mamai neblogai.  cool.gif

Sveikos mamos,

mums jau 36,5 savaites. Lelius sedi ta pacia jogos poza jau nuo 20 savaites. Ir verstis nesiruosia. Praeita savaite darem exoskopa - virkstele neapsivyniojusi. Mazulis jauciasi puikiai.
Gydytojai sake darys cezari. Noriu visas nuraminti. Save irgi smile.gif Nesivercia - ir tegul. Turbut jokio malonumo but kelias savaites zemyn galva chi chi smile.gif
Nu, pagimdysim per kelias minutes, vietoj to, kad kankintumemes para laiko. As irgi su tais leliuko priverstiniais apvertimais esu nusiteikusi skeptiskai. Neleisiu versti. O ir gyd. Puziene is Raudonojo kryziaus patare neversti.
Tai tiek. Linkiu mums visoms laimingo finiso
Atsakyti
Mano mazylis taip pat galvyte i sonkaulius baksnoja... smile.gif , gydytoja sake, kad taip gali buti del per trumpos virksteles, kai mazokai vaisiaus vandenu, gali buti del kazkokio gimdos formos pakitimi... ir nieko cia baisaus- uztikrino. Taip pat sake, kad mazesnis pavojus daryti cezari, nei bandyti maziuka apsukineti... bigsmile.gif
Atsakyti
maniškis sėdėjo iki pat galo, planinis cezaris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta7791 @ 2009 03 18, 14:59)
Sveikos mamos,

mums jau 36,5 savaites. Lelius sedi ta pacia jogos poza jau nuo 20 savaites. Ir verstis nesiruosia. Praeita savaite darem exoskopa - virkstele neapsivyniojusi. Mazulis jauciasi puikiai.
Gydytojai sake darys cezari. Noriu visas nuraminti. Save irgi smile.gif Nesivercia - ir tegul. Turbut jokio malonumo but kelias savaites zemyn galva chi chi smile.gif
Nu, pagimdysim per kelias minutes, vietoj to, kad kankintumemes para laiko. As irgi su tais leliuko priverstiniais apvertimais esu nusiteikusi skeptiskai. Neleisiu versti. O ir gyd. Puziene is Raudonojo kryziaus patare neversti.
Tai tiek. Linkiu mums visoms laimingo finiso

Labas visoms,
mumi jau 31 sav. - maziukas irgi sedi, kazkaip ir as manau, kad jei neapsivers, vadinasi taip turi buti.
o pati noreciau Cezario, kazkaip baisu gimdyt paciai...
4u.gif
O kodel Puziene nerekomenduoja vaikiuko vartyt mechanishkai?
idomu argumentus butu suzinot..

Atsakyti
MAniske apsiverte 37 sav 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, kaip tik siandien suzinojau, kad leliukams geriau gimti patiems, kad jie gautu vadinama "gimimo soka", o ne per operacija. Taip jau gamtos sutvarkyta smile.gif Mano lelius irgi aukstai galva iskeles, bet tikiuosi apsivers. Reiks pabandyti pasivartymo pratimukus.
Atsakyti
Mum 28-ta sav. ir vakar dare echo,taigi sedi ir mano lelius,nors gydytoja nuramino,kad iki 36 sav gali vartytis,kazkaip kiek pamenu mano pirmieji jau tokiu metu zemyn galva buvo isitaise,tai taip neramu biski paliko,tikiuos neilgai trukus apsivers unsure.gif
Atsakyti
Mano mazyte irgi sedejo smile.gif Bet taip ir neapsiverte smile.gif teko daryti Cezari,bet as visai nesugriauziu del to,nes labai bijojau gimdyti pati,baile esu,bijau skausmo bijau.gif
Atsakyti
mano mazyte 34savaiciu dar taip pat sedejo, bet iki 41savaites apsiverte smile.gif dariau ivairius pratymus, kad apsiverstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@usra @ 2009 04 21, 18:51)
Sveikos mamytes, kaip tik siandien suzinojau, kad leliukams geriau gimti patiems, kad jie gautu vadinama "gimimo soka", o ne per operacija. Taip jau gamtos sutvarkyta smile.gif Mano lelius irgi aukstai galva iskeles, bet tikiuosi apsivers. Reiks pabandyti pasivartymo pratimukus.

Bet tai ka daryti jaigu nera iseities,va mano neapsiverte,nebuvo gimdymo veiklos...nulis emociju,tai ir teko operuoti,juk ne pati tai pasirenkiBe to manau nesvarbu kaip vakelis ateis y si pasauli vistiek ji mylesi ir jis tave myles:) (Kazkada man pasake tokia mergina,kad jeigu daro cezary tai nera motinisko rysio su vaiku,nesamone paskutine!!! man jis yra ir mano mergytei yra,vienu zodziu super thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane terminas uz 2 savaiciu ir taip pat sedi...
As labai norejau pati gimdyti, bet kai su gydytoja pakalbejau - tik uz cezari.
O kas bus jei vaikiukas uzstrigs gimdymo metu? - juk kur tik paskaitysi, visur gydytojau rekomenduoja cezari, nes tai skaitoma komplikuotas, daugiau rizikos keliantis gimdymas, tai kam to reikia
Atsakyti