Įkraunama...
Įkraunama...

sėdynine pirmeiga

As is vis nesuprantu, kam stengtis vaikelio padeti pakeist unsure.gif Nugi kaip jau lemta taip, o jei kokia virkstele apsivijus ar siaip kazkas, nugi tie pratimai tik pablogint viska gali. As tokios nuomones, kad vaikutis geriausiai zino, kaip jam ten "sedet" ir kistis per prievarta nevalia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margas debeselis @ 2008 06 03, 20:01)
Nu nezinau, mamos, man tai su tuo vaikelio apvertimu tai nelabai kaip. Mano dukryte irgi sedejo, tai dare cezari. Dabar  nestuke.gif antro vaikelio, jau 36 sav. prasidejo, o vaikelis neapsivertes ir vel sedi. Taigi nusimato vel cezaris.
Apie priverstini apvertima is viso net negalvoju. Tikrai nesileisiu. Bijau rizikuoti, juolab, kad rizikuojama vaikelio gerove.

tikrai nesamone kazkokia doh.gif pirma karta girdziu! leisti vaika sitaip maigyti! doh.gif Kai siais laikais be jokio vargo galima cezari padaryti- ir vaikui gerai ir mamai neblogai. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2004 09 21, 09:14)
vakar mums padare echoskopija (esam 17.5 savaiciu), ir paaiskejo, kad musu mazylis sedi. gydytoja nuteike, kad gal dar ir apsivers, bet zodziu ruostis Cezariui...
gal kuriai mamytei dar taip buvo? noriu zinoti, kokie panasiai musu sansai kad jis apsivers  rolleyes.gif pasidalinkit savo patirtimi  biggrin.gif

Tikrai dar labai anksti galvoti apie cezari g.gif Mano maziukui jau 30 sav ir vis dar sedim,bet gydytoja apie cezari dar nekalba,dar sake pakankamai daug laiko padeti pakeisti ax.gif smile.gif Taip kad nepergyvenk wink.gif tavo maziukui dar vartytis ir vartytis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
pilvelio apacioje pasikabinti skambaliuka.. mazylis girdes ir versis i ji

arba kreiptis o mokancius leliuka apversti pvz daktara Jursena antakalnio klinikose
Atsakyti
Mums 32 savaites ir mes sekmingai sedim 4u.gif Ir manau kaip lemta, taip lemta. Pats vaikas pasirenka kaip jam geriau ateiti rolleyes.gif
Atsakyti
Na va,visa laika prasedeje emem ir apsivertem 32 savaite bigsmile.gif Tiesa pasakius gana sunkiai sekesi ir ilgai vargo doh.gif ,bet reikiama padeti pilvelio gyventojas jau uzemes smile.gif ax.gif Kadangi buvau girdejusi,kad maziukui apsiversti padeda mamos paropojimas ant keliu tuo metu kai mazius aktyvus doh.gif blush2.gif smile.gif arba vartymasis nuo sono ant sono,tai vos tik pajutusi,kad mazius aktyvus imdavausi veiksmu doh.gif blush2.gif
Nezinau butent tai turejo itakos,ar tiesiog atejo tam laikas ir mazius sugalvojo apsisukti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astulia25: 05 sausio 2009 - 21:02
Gydytojai tokius sėdinčius vadina INTELIGENTAIS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eeglele @ 2008 05 27, 14:57)
o gal kas susidurete su mechaniniu vaiko apgrezimu??? siandien paaiskejo, kad manasis jau buvo apsivertes galva zemyn, bet kazkodel po savaites eme ir atsisedo..... gydytojai aiskina, kad nera jokiu pratimu tai pakeisti. vienintelis kas imanoma- persukimas rankomis. ar kas susidurete su tuo? man penktadieni suks ta vaiki..........

mano sėdėjo... 36 savaičių nuėjom pažiūrėt kaip reikalai.. toliau sėdėjo... tada ginė labai švelniai pradėjo glostyt pilvą... vis žiūrėdama su echo.. suko suko ir apsuko bigsmile.gif po dviejų savaičių lengvai ir greitai pagimdžiau bigsmile.gif kojom į priekį tikrai nebūčiau ryžusis gimdyt.. o cezaris g.gif jeoi įmanoma geriau jo išvengt bigsmile.gif aš labai dėlinga savo ginei kad apsuko jį wub.gif
Atsakyti
Na kaip ir pries tai minejau, vaikas pats pasirenka kaip ateiti. Iki 32 sav. sedejome ax.gif o 33 sav nuejom pasitikrinti-ir va tau-jau apsivertem. Nedariau jokiu pratimu ir kitais budais nesistengiau apversti mazutes savo. Pati pasirinko kaip ateiti thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano vaikelis sedi...ir gyditoja sake - Gal visai ir neapsivers...po vizito pas gyditoja praejo 10d. bet nepakeite padieties.O ar guldo i ligonine del sedmenines?
Atsakyti
sveikutes smile.gif
gimdziau pries beveik 15 metu savo dukryte. ir pas mane buvo sedinti visa nestuma lotuliukas.gif
cezario man nedare, gimdziau pati ir gana greitai pasigimdziau.
nebijokit mamytes del to, kad mazyliai sedi. tegul sau sedi pilvukuose, jiems taip matyt patogiau ax.gif
Atsakyti
Na nemanau ,kad seis laikais leidzia gimdyt uzupakaliu i prieki...Juk medicija pazengus...nereiskia kad reikia taikyt senus metodus...mano vaukytis ir nebeapsivers,nes mazoka vandenu...Tai jau mano prognoze aiski - Planinis cezaris.
Beje ne tik del sedmenines,bet ir del per siauro dubens, nors mano vaikelis bus mazo svorio... 4u.gif Itare nesivystanti ar net distrofija,bet gyditoja paneige,pasake tiesiog mama smulki ir vaikiukas bus mazas...turetu buti apie 2500 gr.
Atsakyti