As is vis nesuprantu, kam stengtis vaikelio padeti pakeist Nugi kaip jau lemta taip, o jei kokia virkstele apsivijus ar siaip kazkas, nugi tie pratimai tik pablogint viska gali. As tokios nuomones, kad vaikutis geriausiai zino, kaip jam ten "sedet" ir kistis per prievarta nevalia
Nu nezinau, mamos, man tai su tuo vaikelio apvertimu tai nelabai kaip. Mano dukryte irgi sedejo, tai dare cezari. Dabar antro vaikelio, jau 36 sav. prasidejo, o vaikelis neapsivertes ir vel sedi. Taigi nusimato vel cezaris.
Apie priverstini apvertima is viso net negalvoju. Tikrai nesileisiu. Bijau rizikuoti, juolab, kad rizikuojama vaikelio gerove.
tikrai nesamone kazkokia pirma karta girdziu! leisti vaika sitaip maigyti! Kai siais laikais be jokio vargo galima cezari padaryti- ir vaikui gerai ir mamai neblogai.
vakar mums padare echoskopija (esam 17.5 savaiciu), ir paaiskejo, kad musu mazylis sedi. gydytoja nuteike, kad gal dar ir apsivers, bet zodziu ruostis Cezariui...
gal kuriai mamytei dar taip buvo? noriu zinoti, kokie panasiai musu sansai kad jis apsivers pasidalinkit savo patirtimi
Tikrai dar labai anksti galvoti apie cezari Mano maziukui jau 30 sav ir vis dar sedim,bet gydytoja apie cezari dar nekalba,dar sake pakankamai daug laiko padeti pakeisti Taip kad nepergyvenk tavo maziukui dar vartytis ir vartytis
Na va,visa laika prasedeje emem ir apsivertem 32 savaite Tiesa pasakius gana sunkiai sekesi ir ilgai vargo ,bet reikiama padeti pilvelio gyventojas jau uzemes Kadangi buvau girdejusi,kad maziukui apsiversti padeda mamos paropojimas ant keliu tuo metu kai mazius aktyvus arba vartymasis nuo sono ant sono,tai vos tik pajutusi,kad mazius aktyvus imdavausi veiksmu Nezinau butent tai turejo itakos,ar tiesiog atejo tam laikas ir mazius sugalvojo apsisukti
o gal kas susidurete su mechaniniu vaiko apgrezimu??? siandien paaiskejo, kad manasis jau buvo apsivertes galva zemyn, bet kazkodel po savaites eme ir atsisedo..... gydytojai aiskina, kad nera jokiu pratimu tai pakeisti. vienintelis kas imanoma- persukimas rankomis. ar kas susidurete su tuo? man penktadieni suks ta vaiki..........
mano sėdėjo... 36 savaičių nuėjom pažiūrėt kaip reikalai.. toliau sėdėjo... tada ginė labai švelniai pradėjo glostyt pilvą... vis žiūrėdama su echo.. suko suko ir apsuko po dviejų savaičių lengvai ir greitai pagimdžiau kojom į priekį tikrai nebūčiau ryžusis gimdyt.. o cezaris jeoi įmanoma geriau jo išvengt aš labai dėlinga savo ginei kad apsuko jį
Na kaip ir pries tai minejau, vaikas pats pasirenka kaip ateiti. Iki 32 sav. sedejome o 33 sav nuejom pasitikrinti-ir va tau-jau apsivertem. Nedariau jokiu pratimu ir kitais budais nesistengiau apversti mazutes savo. Pati pasirinko kaip ateiti
mano vaikelis sedi...ir gyditoja sake - Gal visai ir neapsivers...po vizito pas gyditoja praejo 10d. bet nepakeite padieties.O ar guldo i ligonine del sedmenines?
sveikutes gimdziau pries beveik 15 metu savo dukryte. ir pas mane buvo sedinti visa nestuma cezario man nedare, gimdziau pati ir gana greitai pasigimdziau. nebijokit mamytes del to, kad mazyliai sedi. tegul sau sedi pilvukuose, jiems taip matyt patogiau
Na nemanau ,kad seis laikais leidzia gimdyt uzupakaliu i prieki...Juk medicija pazengus...nereiskia kad reikia taikyt senus metodus...mano vaukytis ir nebeapsivers,nes mazoka vandenu...Tai jau mano prognoze aiski - Planinis cezaris. Beje ne tik del sedmenines,bet ir del per siauro dubens, nors mano vaikelis bus mazo svorio... Itare nesivystanti ar net distrofija,bet gyditoja paneige,pasake tiesiog mama smulki ir vaikiukas bus mazas...turetu buti apie 2500 gr.