Įkraunama...
Įkraunama...

sėdynine pirmeiga

Sveikutes,

Mums 29 savaitele ka tik prasiejo, vakar buvau pas gine, tai mano vyrukas sedi sau ramiausiai ir vargo nemato ax.gif dziaugiuos, kad virkstele i rankute pasiemes, niekur jos nepaleidzia, ir ji neapsivijusi aplink kakliuka smile.gif gydytoja liepe kalbet ir prasyt lialius, kad jis apsiverstu ax.gif atrodo kartais, kad lyg ir apsivertes, pilvuko virsu kibina, bet pasirodo dar ne... Labai tikiuosi, kad jis apsivers, ir apsieisiu be Cezario unsure.gif
Atsakyti
Radau šiek tiek apie vaisaus padėtį:
Straipsniukas
Rašo, kad sėdmenine pirmeiga pasitaiko tik 3,5% visų atvejų.
Dar vienas Straipsniukas
Atsakyti
Mano vaikas buvo įsitaisęs žemyn galvyte, o 31 sav. atsisėdo ir dar apsisuko virkštele aplink kaklą, ir taip ir išsėdėjo iki gimdymo pradžios. Prasidėjus gimdymui nors ir kaip norėjau gimdyti pati, teko atlikti cezario pjūvį.
Atsakyti
man 32 sav. mano mazylis irgi sedi, bet gine nieko net neuzsimine apie kazkokius pratimus g.gif sake, tik pasake, kad "mazylis turi per 5 savaites apsiversti pats, vietos yra, vandenu daug", daugiau nieko...
ai, as kazkaip ir nebijau, jei reiktu daryti cezari rolleyes.gif
tik kiek girdejau po jo sunkiau atgauti senesne forma blush2.gif
Atsakyti
Mano teta gimde pati, nors vaikas buvo sedmenim i prieki, tai leliukui buvo patempti kaklo slanksteliai, bet viskas baigesi gerai.
As tai nenoriu rizikuoti savo mazylio sveikatele...
Jei neapsivers - cezaris!
Atsakyti
Va mums jau 31 savaitele baigiasi, ir maniskis vis dar sedi... Gine sake, kad vietos jam ne per daugiausiai, ir dar dickis , tai jej per savaitele su trupuciu neapsivers, tai taip ir liks iki pabaigos. Tada darys Cezari. Siaip jej moteriai pirmas nestumas, ir sedmenine pirmeiga - tada neverta gimdyt naturaliai, nes didele lialiuko traumu rizika, bet jej antras, ir lialius nedidelis - gydytoja sake, mamos puikiai pagimdo ir taip... Zodziu, kad ir kas bebutu - svarbiausia mazulio sveikatele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2007 04 17, 21:30)
Va mums jau 31 savaitele baigiasi, ir maniskis vis dar sedi... Gine sake, kad vietos jam ne per daugiausiai, ir dar dickis , tai jej per savaitele su trupuciu neapsivers, tai taip ir liks iki pabaigos. Tada darys Cezari. Siaip jej moteriai pirmas nestumas, ir sedmenine pirmeiga - tada neverta gimdyt naturaliai, nes didele lialiuko traumu rizika, bet jej antras, ir lialius nedidelis - gydytoja sake, mamos puikiai pagimdo ir taip... Zodziu, kad ir kas bebutu - svarbiausia mazulio sveikatele  mirksiukas.gif

Kalbėjau su gydytoju, sake šiais laikais labai mažai kas rizikuoja leisti pačiai sėdinukę gimdyti. Vat o mano mažiukas 36 savaitės pabaigoje ėmė ir apsivertė, dabar jaučiu kaip kojytėm man į šonkaulius duoda doh.gif tongue.gif , nors jau irgi buvom nusiteikę cezariui ax.gif .
Atsakyti
o man 36 savaites ir maylis sei labai nenoriu operaujos ar dar yra tikimybe kad apsivers
Atsakyti
QUOTE(little_honey @ 2007 05 10, 21:13)
Kalbėjau su gydytoju, sake šiais laikais labai mažai kas rizikuoja leisti pačiai sėdinukę gimdyti. Vat o mano mažiukas 36 savaitės pabaigoje ėmė ir apsivertė, dabar jaučiu kaip kojytėm man į šonkaulius duoda  doh.gif  tongue.gif , nors jau irgi buvom nusiteikę cezariui  ax.gif .

man gydytoja ta pati sake,kad jau keli metai kai medikai nerizikuoja sedinukams ateiti i si pasauli naturaliu budu,operuoja ir vsio rolleyes.gif
mano dukryte visus 9menesiukus sedejo ,dabar laukiuosi ir truputeli pergyvenu kad tik sis vaikelis nesedetu nestuke.gif

Papildyta:
ikiukas wink.gif
Atsakyti
mum jau beveik 34 savaites, ir mano lelius sedi. is pradziu labai pergyvenau, nerimauju ir dabar, bet mano gine labai ramiai pasake kad laiko dar yra, tai tikiuosi, kad apsivers dar mirksiukas.gif beje, jei neapsivers tai juk apie 37 savaite bando rankomis apversti smile.gif , bet kiek zinau gali labai skaudeti doh.gif o jei ne, tai lieka cezaris ir nieko cia nepadarysi mirksiukas.gif svarbiausia pagimdyt be jokiu komplikaciju baisiu thumbup.gif
Atsakyti
Pasiklauskite gydytojos, yra pratimėliai ir spec. padėtys, kartais padeda.
Atsakyti
Pasiklauskite gydytojos, yra pratimėliai ir spec. padėtys, kartais padeda.

[/CODE]
eisiu poryt pas gine tai paklausiu mirksiukas.gif
dar bandau pati vakarais pasivartyt nuo sono ant sono, tai lelius bando nakti verstis-jauciu biggrin.gif , bet dabar kokioj padety negaliu suprasti niekaip g.gif
Atsakyti