Įkraunama...
Įkraunama...

sėdynine pirmeiga

QUOTE(Mantaute @ 2006 12 27, 14:59)
Sveikinu  4u.gif
O kaip pajutai, kad jis apsivertė? Ką tuo metu darei, sėdėjai ar gulėjai? Mano situacija panaši ir labai noriu kad lelius apsiverstų, o jis vis dar nesiverčia.

Sveikute
as dariau pratimukus kurie man taip pat nepadejo.Bet nenuleidau ranku ir toliau juos dariau ir tikejaus kad lelius vistiek apsivers.Kai nebebuvo vilties uzsiemiau buities darbais.kilimus slaviau rankomis ant keliu grindis tip pat stengiaus plaut rankomis.Daznai sededama pasilenkdavau i prieki ir taip stengdavaus issedet kuo ilgiau nors ir buvo nepatogu.Taip netiketai jis ir apsiverte.As to nepajutau buvau susitaikius kad neapsivers kol gydytoja nepasake kad jis jau zemyn galvute.
Atsakyti
Aš pati gimiau užpakaliu į priekį tongue.gif , brolis taip gimė. Mama juokauja po šiai dienai, kad jos vaikai šiam pasauliui pirma užpakalius parodė lotuliukas.gif .
Pati bijojau, kad galiu ir aš taip gimdyti. Ir kaip tyčia visą nėštumą mažius prasėdėjo, su galvytę šonkaulius spausdamas, ui kaip skaudėdavo, o dar pasispirdavo, tai visai "gera" patapdavo doh.gif . Maniau vsio ir maniškis šiknium priekin eis blink.gif . O mama vėl juokavo, ką jis manai kvailas aukštyn ratais 9 mėn. gyvent. Sėdi sau ramus ir laukia savo išėjimo smile.gif . Per dvi savaites iki gimdymo pajutau jog apsivertė. Nedariau jokių pratimų, nes gyd. Mačiulienė jų nerekomendavo, tipo gali būt blogiau apsisuks virkštelė.
Atsakyti
Na del tos sedmenines prieigos, tai mano mazyle gime per cezario pjuvi, kadangi nenorejo apsiversti ir as del to visai nepergyvenu, nes daktarai man tiesiog leido rinktis: ar daryti cezario pjuvi ir praktiskai niekuo nerizikuoti, ar gimdyti ir rizika, kad nebus jokiu trauumu maza. As aisku pasirinkau pirma varianta ir visai del to nesigailiu - gal tik to, kad leliaus nepamaciau is karto kai gime, nes buvau narkozeje.
visi sake, akd tipo apsivers, pratimu dariau ivairiu, taciau nieko. Mazyle sedejo ir tiek, o tai buna dazniausiai del gimdos padeties ir dar velniai zino del ko. Net daktarai to pilnai nezino.
Tad nesijaudinkit jei mazyliai sedi, tiesiog sako, kad tokie leliai gimsta labai protingi. smile.gif
Atsakyti
O kazin pats gimdymas daug sunkesnis,kai sikniukas pirmiau eina? g.gif
Atsakyti
Manyčiau kad taip, bet gal ir kūdikiui didesnis pavojus nei mamai skauda.
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2007 01 16, 23:49)
Manyčiau kad taip, bet gal ir kūdikiui didesnis pavojus nei mamai skauda.

Ech... Jeigu neapsivers, tai cezari teks daryti unsure.gif Vieninteli jo pliusa matau, kad nereiks plysti ir niekas nekirps. Bet Pati gimdyti vistiek daug labiau noreciau nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Man 37 savaites, o mano lėliukas vis dar sėdi. Gydytoja sakė, kad mažai šansų, jog jis apsivers. Kai paklausiau ar tai gresia cezario pjūviu ji atsakė, kad nebūtinai. Tai va norėjau paklausti ar kuri gimdėte natūraliai nors šikniukas buvo priekyje ir kaip sekėsi?
Atsakyti
Mes jau namie su leliuku clap.gif Gimem menesiu anksciau po cezario, nors ir apsiverte savaite pries gimdyma, tiesiog gimti buvo geriau nei pas mane sedeti unsure.gif Bet aciu dievui kad mums viskas gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 02 22, 13:30)
Mes jau namie su leliuku  clap.gif  Gimem menesiu anksciau po cezario, nors ir apsiverte savaite pries gimdyma, tiesiog gimti buvo geriau nei pas mane sedeti  unsure.gif  Bet aciu dievui kad mums viskas gerai  rolleyes.gif

Sveikinu, sėkmingai susilaukus leliuko! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano mažė irgi sėdėjo, bet apsivertė likus mažiau nei mėn. iki gimdymo. Specialiai nieko nedariau, tik glostydavau pilvuką ir prašiau, kad apsiverstų. Ir dar, kadangi paskutinius mėnesius vis nerasdavau patogios miegui padėties, tai nesąmoningai daug varčiausi nuo vieno šono ant kito, - gal ir tai padėjo. Džiaugiausi, kad neprireikė cezario, pagimdžiau pati natūraliai. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano leliukas taip pat sėdi ir dar virkštelė apsisukusi aplink kaklą. Todėl turbūt ir negali apsiversti. Ir bijau, kad neverstusi, kad kas neatsitiktų. Geriau jau cezaris, bet kad vaikui viskas būtų gerai. Man 34 sav.
Atsakyti
Tai va mes jau namie su lėliuku 4u.gif 38 savaičių nubėgo vandenys. Kadangi lėliukas vis dar sėdėjo, tai padarė cezarį ir išėmė. Pasirodo, kad jai buvo apsivyniojusi virkštelė apnlink kaklą, tai turbūt ir buvo priežastis, kad ji nepasisuko. Na ir gerai, dar būtų pasismaugusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lazdyniete @ 2007 03 04, 16:42)
Tai va mes jau namie su lėliuku  4u.gif 38 savaičių nubėgo vandenys. Kadangi lėliukas vis dar sėdėjo, tai padarė cezarį ir išėmė. Pasirodo, kad jai buvo apsivyniojusi virkštelė apnlink kaklą, tai turbūt ir buvo priežastis, kad ji nepasisuko. Na ir gerai, dar būtų pasismaugusi  doh.gif

Sveikinimai tapus mama! 4u.gif wub.gif

as irgi tokios nuomones, kad geriau jau cezaris nei kas nors su maziuku nutikru unsure.gif nors siaip pati irgi labai nenorejau cezario, bet jo ir neturejau, pagimdziau pati lengvai ir greitai ax.gif
Atsakyti