Įkraunama...
Įkraunama...

sėdynine pirmeiga

Man taip sake akusere kad po operacijos antra diena atnesa tik pamaitint o palatoj palieka tik 3 diena.
Papildyta:
QUOTE(hierjolka @ 2006 12 02, 11:50)
na mano sunelis irgi buvo atbulas,jau cezaris buvo garantuotas,o jis pats apsiverte 7men. thumbup.gif

Taviskis turbut buvo mazas.Matai man jau 8men baigias uz savaites ir turbut kaip sedejo taip ir sedes.cezaris taip pat garantuotas.
Atsakyti
Man gydytoja pasiūlė paklūpoti keturiom, pasivartyti nuo vieno šono ant kito, bet taip staigiai
Atsakyti
sveikos
Taip pergyvenau kad mano mazius sedi o jis paskutinemis savaitemis eme ir apsiverte.Po jo apsivertimo praejo savaite laiko ir sulaukiau mazo stebuklelio.
pagalaiu po ilgu laukimu ir vargeliu supu mazyli ant ranku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2006 12 27, 14:24)
sveikos
Taip pergyvenau kad mano mazius sedi o jis paskutinemis savaitemis eme ir apsiverte.Po jo apsivertimo praejo savaite laiko ir sulaukiau mazo stebuklelio.
pagalaiu po ilgu laukimu ir vargeliu supu mazyli ant ranku. biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif
O kaip pajutai, kad jis apsivertė? Ką tuo metu darei, sėdėjai ar gulėjai? Mano situacija panaši ir labai noriu kad lelius apsiverstų, o jis vis dar nesiverčia.
Atsakyti
Mums 28sav, lelius sedi ir matyt jam ten labai patogu, jau gal 3-4 savaites nekeicia savo padeties unsure.gif I baseina gydytoja neleidzia ir apskritai daugiausia gulet liepia. Bet gal nepakenks tie pratimukai? Labai nenoriu as to cezario... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2006 12 28, 17:11)
Mums 28sav, lelius sedi ir matyt jam ten labai patogu, jau gal 3-4 savaites nekeicia savo padeties  unsure.gif  I baseina gydytoja neleidzia ir apskritai daugiausia gulet liepia. Bet gal nepakenks tie pratimukai? Labai nenoriu as to cezario...  verysad.gif

Anksti dar tau dėl to pergyventi. Vaikas laisvai vartosi maždaug iki 34 - 36 savaitės.
Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2006 12 02, 16:53)
Man taip sake akusere kad po operacijos antra diena atnesa tik pamaitint o palatoj palieka tik 3 diena.

Man po cezario vaiką atnešė sekančią dieną iš pat ryto, nes visai gerai jaučiausi ir prašiau. Taigi čia labiau nuo tavo sveikatos ir noro priklausys, kada mažylį prie savęs pasiimsi. mirksiukas.gif

QUOTE(mylimuke @ 2006 12 28, 17:11)
Mums 28sav, lelius sedi ir matyt jam ten labai patogu, jau gal 3-4 savaites nekeicia savo padeties  unsure.gif  I baseina gydytoja neleidzia ir apskritai daugiausia gulet liepia. Bet gal nepakenks tie pratimukai? Labai nenoriu as to cezario...  verysad.gif

Vaikiukas gali laisvai apsiverst iki 36 savaičių, o būna ir taip, kad sąrėmiams prasidėjus jis ima ir apsiverčia. Taigi tau dar anksti apie cezarį galvot mirksiukas.gif
Atsakyti
po cezario man kai tik pabudau po 2 valandų atnešė sūnelį pamaitinau, tą pačią naktį niekaip nepalieka, nes dar tu jo nepakeltum ir apti neatsistotum iš lovos ir jau kitą rytą aš jį papsiėmiau pas save, niekam neatidaviau rolleyes.gif

o dėl apsivertimo, tai dar tikrai anksti pergyventi , mylimuke smile.gif ateis laikas ir viskas susitvarkys smile.gif
Atsakyti
Pergyvenu, nes kauno klinikose gydytoja sake, jog gali ir neapsiversti, kadangi vandenu ne itin daug pas mane, tai maza jam vietos unsure.gif o veliau bus dar maziau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2006 12 31, 01:13)
Pergyvenu, nes kauno klinikose gydytoja sake, jog gali ir neapsiversti, kadangi vandenu ne itin daug pas mane, tai maza jam vietos  unsure.gif  o veliau bus dar maziau  verysad.gif

Paprašyk, kad gydytoja patartų kokius pratimukus daryti, kad vaikas apsiverstų. Nors man pratimai nepadėjo, vaikas vis tiek sėdi.
Atsakyti
Mano abi dukreles sedejo, kol nepradejau daryti pratimu (vartytis nuo sono ant sono) Siandien dare echo, tai sunelis irgi sedi, mums dabar 31 savaite, bet sake, kad vandenu dar daug, ir dar gali apsiverst. Paprastai tai turi padaryti iki 34 sav., nors is jusu pasakojimu matau, kad man anksti baimintis, nes gali apsiversti ir pries pat gimima bigsmile.gif
Atsakyti
Buvau šiandiena pas gydytoja ir ji per ekoskopą pamatė, kad vaikelis apsivertęs jau žemyn galva, o taip tai visą laiką sedėjo. Net prieš dvi savaites jis dar sedėjo. Taip kad nereikia iš anksto gasdintis, dar visko gali būti ir jis apsivers likus sav. iki gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti