vakar mums padare echoskopija (esam 17.5 savaiciu), ir paaiskejo, kad musu mazylis sedi. gydytoja nuteike, kad gal dar ir apsivers, bet zodziu ruostis Cezariui...
gal kuriai mamytei dar taip buvo? noriu zinoti, kokie panasiai musu sansai kad jis apsivers pasidalinkit savo patirtimi
Labas rucelie, man taip buvo ir buvo ne 17 savaiciu, o 33 berods, tai patare baseine daryt spec,. manksta (as lankiau baseina). pasivartyt daugiau,
o kada atsiverte nezinau nes nejutau, nors pagal daktare turejau jaust bet atsiverte, man jau nuo 20 sav. grasino cezariu, nes vaisius augo labai didelis, o mano klubai siauri ir tipo nepagimdysiu, likus 3 dieno iki gimdymo pasake - cezaris, taciau gimdziau ne pas ja, o pas kita daktara tai pagimdziau be cezario, nes aki jam pasakiau jis nusijuoke, ne tokios pacios gimdo- pagimdysi
del apsivertimo, as pati gimiau sededama mama irgi smulkute pagimde mane pati
sako sedintys laimes kudikiai - na zinok nesiskundziu
o kada atsiverte nezinau nes nejutau, nors pagal daktare turejau jaust bet atsiverte, man jau nuo 20 sav. grasino cezariu, nes vaisius augo labai didelis, o mano klubai siauri ir tipo nepagimdysiu, likus 3 dieno iki gimdymo pasake - cezaris, taciau gimdziau ne pas ja, o pas kita daktara tai pagimdziau be cezario, nes aki jam pasakiau jis nusijuoke, ne tokios pacios gimdo- pagimdysi
del apsivertimo, as pati gimiau sededama mama irgi smulkute pagimde mane pati
sako sedintys laimes kudikiai - na zinok nesiskundziu
Labas!
Tikrai nepergyvenk.Mano leliukas sedejo uodegyte i virsu beveik visa laika, bet 32 savaite apsiverte,svarbu, kad tai ivyktu, kol dar jam pakankamai vietos gimdoje ir uztenka vaisiaus vandenu.O 17 savaiciu tikrai labai sunku nuspeti.
Tikrai nepergyvenk.Mano leliukas sedejo uodegyte i virsu beveik visa laika, bet 32 savaite apsiverte,svarbu, kad tai ivyktu, kol dar jam pakankamai vietos gimdoje ir uztenka vaisiaus vandenu.O 17 savaiciu tikrai labai sunku nuspeti.
paguodet, mergaites labai jau as noreciau pati gimdyti, aisku jei taip iseis, kad reiks pjauti, tai pjausim, bet...svarbu viskas gerai manajam butu. gydytoja vakar juokesi, kad mazius gudrus auga, nes viska nori matyti ir suprasti, tai galva aukstyn pakeles sedi
Daisy, del mankstos vandeny ir as jau planuoju, reikes vartaliotis tada
Daisy, del mankstos vandeny ir as jau planuoju, reikes vartaliotis tada
Sveikute,
Na nebukstauk dar man buvo 28 atrodo, kai sedejo ir nieko apsiverte maziukas..Bet suprantu tava, kaip as tada panikavau, siaubas, kazkaip nenorejau, kad mane pjaustytu....pasimankstinau, lankiau baseina ir apsiverciau...
Liepia daktare daryt tokius pratimelius: paguli ant sono vieno, pastovi ant keturiu ir guli ant kito sono ir t.t... tik nepamenu laiko ir tiksliau tau daktare gali nurodyt...
Ir seip manksta nestumo metu sveika tau ir tavo pilvukui
Na nebukstauk dar man buvo 28 atrodo, kai sedejo ir nieko apsiverte maziukas..Bet suprantu tava, kaip as tada panikavau, siaubas, kazkaip nenorejau, kad mane pjaustytu....pasimankstinau, lankiau baseina ir apsiverciau...
Liepia daktare daryt tokius pratimelius: paguli ant sono vieno, pastovi ant keturiu ir guli ant kito sono ir t.t... tik nepamenu laiko ir tiksliau tau daktare gali nurodyt...
Ir seip manksta nestumo metu sveika tau ir tavo pilvukui
man s sedejo iki kokios 34 savaites.
tai dariau toki pratima: gulint ant nugaros, rankos i sonus, ir LETAI versti kuna ir kojas ant vieno sono ir po to ant kito. Cia man daktare liepe taip vartytis. tai po keliu vartymosi dienu apsiverte, nezinau ar manksta padejo, ar siaip laikas atejo, bet tikrai siulau nepergyventi, dar daug laiko ir tikrai tavo apsivers...
tai dariau toki pratima: gulint ant nugaros, rankos i sonus, ir LETAI versti kuna ir kojas ant vieno sono ir po to ant kito. Cia man daktare liepe taip vartytis. tai po keliu vartymosi dienu apsiverte, nezinau ar manksta padejo, ar siaip laikas atejo, bet tikrai siulau nepergyventi, dar daug laiko ir tikrai tavo apsivers...
Rucellie, 17 savaiciu - tai dar labai anksti spresti manau
Man praeita penktadieni dare echoskopija - mano maziukas taip pat sedi tiksliau sakant netgi skersas guli Jo nugaryte man kaireje puseje o veidelis ziuri i desine. Pries tai jausdavau, kad jis man pilvo apacia vis baksnoja, o siandien ryte jau pilvo virsus jam parupo
Taip kad visko dar bus
Man praeita penktadieni dare echoskopija - mano maziukas taip pat sedi tiksliau sakant netgi skersas guli Jo nugaryte man kaireje puseje o veidelis ziuri i desine. Pries tai jausdavau, kad jis man pilvo apacia vis baksnoja, o siandien ryte jau pilvo virsus jam parupo
Taip kad visko dar bus
17 sav tikrai dar per anksti bukstauti.
Man 34 sav prasidejo, sedi, ir kazin ar apsivers, nes gimda apsitraukineja.
Man gydytojas patare toki pratima: Guleti ant kairio sono 7 min, po to ant desinio 7 min ir vel ant kairio.
Sekmes
Man 34 sav prasidejo, sedi, ir kazin ar apsivers, nes gimda apsitraukineja.
Man gydytojas patare toki pratima: Guleti ant kairio sono 7 min, po to ant desinio 7 min ir vel ant kairio.
Sekmes
Shiaip vaikas gali sedeti iki 8 men. - 36 savaichiu. Po 36 sav. daktaras gali bandyti apvesti 'ish ishores', bet tai pavyksta tik 50%.
Kas skaito anglishkai, apie tai rasho babycenter.com:
http://www.babycente...refcap/158.html
Papildyta @ [mergetime]1095770940[/mergetime]
Shiaip vaikas gali sedeti iki 8 men. - 36 savaichiu. Po 36 sav. daktaras gali bandyti apvesti 'ish ishores', bet tai pavyksta tik 50%.
Papildyta @ [mergetime]1095771004[/mergetime]
Papildyta @ [mergetime]1095770940[/mergetime]
Papildyta @ [mergetime]1095771004[/mergetime]