Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(femme @ 2005 10 21, 12:26)
Laikykit, prašau, už mane kumštukus, nes apie 15 val. turėtų paaiškėti, ar turiu aš vis dėlto policistines kiaušides, ar ne blush2.gif

laikom 4u.gif
Atsakyti
femme laikau smile.gif
Atsakyti
femme kokie rezultatai?
O aš VK pridaviau prolaktinui, tai sakė pirmadienį dar nebus atsakymų, trečiadienį paskambinti, nu bet jie ir daro visad ilgai ohmy.gif sad.gif(( Aš paskui net pamirštu, kad dariausi smile.gif
Atsakyti
Femme, jau 15. 25 rolleyes.gif Atsiliekate nuo grafiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Mačiau rašė rašė ir dingo femme ohmy.gif ohmy.gif
Atsakyti
Nu va, tokie mano harmonų tyrimo rezultatai:
FSH - 5,82
LH - 9,94
Testosteronas - 0,210

LH ne 14, kaip praeitą kartą, bet visgi ne super g.gif
testosterono normų prašiau, bet kažkoks durnas laboratorijos diedas kažką murmėjo apie ciklo fazes, galop išlemeno, kad norma 0,06-0,082 g.gif Taigi mano tada 10 kart normą viršija doh.gif Tuomet aš jau turėčiau gal kiaušus turėt???? schmoll.gif O matavimo vienetai kažkokie mistiniai ngr/ml????
Nu nežinau, niekur tokių normų neradau, visur 0,2 - 2,1 nmol/l , tai mano tuomet pati norma blink.gif Gal kas moka nmol/l perkeisti į ngr/ml????
Gal kas gali pakomentuot g.gif
Kolibriuke, Daivute, Migluže - HELP!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 21 spalio 2005 - 14:33
Oi kaip sujaudino mergaitės - Aga, Caramele- ačiū už rūpestį 4u.gif
Atsakyti
femme o svarbiausia yra matavimo vienetai kokie, nepanikuok dar.
Atsakyti
Aš galiu pasakyti, tik, kad FSH kaip ir pas mane beveik, o mano geras smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 10 21, 16:36)
femme o svarbiausia yra matavimo vienetai kokie, nepanikuok dar.

Nu bet gi diedas pasakė - 0,210 ngr/ml, kai norma 0,06-0,082 ngr/ml blink.gif g.gif ????
Kažkokia nesąmonė - visame net'e nei vienos nuorodos su tokiais matavimo vienetais doh.gif
Atsakyti
Femme, aš nieko neišmanau apie tuos matavimo vienetus blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Daiva @ 2005 10 21, 16:46)
Femme, aš nieko neišmanau apie tuos matavimo vienetus blush2.gif

Bet gi jei testosteronas 10 kart didesnis už normą, tai gi kažkokie maskulinizmo požymiai turėtų būti?????
Matėt gi mane, ar aš į vyrą panaši, gal man barzda auga blink.gif g.gif ???
Atsakyti