Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(anoli @ 2005 10 20, 14:28)
Kas itakoja endometrijos augima? Kos hormonas?

Estrogenas.
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 10 20, 14:34)
Estrogenas.

ACIU LABAI 4u.gif Ir dar, kurio jis c.d. daromas?
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2005 10 20, 15:37)
ACIU LABAI  4u.gif Ir dar, kurio jis c.d. daromas?

Standartiškai estadiolis (tas pats estrogenas) daromas 3 - 5 c.d.
Atsakyti
Laba, norėjau paklasti o progesterona galima tirtis tik 21 c.d., ar galima tarkim ir 23 c.d.?
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif Ir vel as su savo bedom... Vel buvau pas K., siandien 17 c.d. Atejau su PRG atsakymu, kuri dariausi 15 c.d. Norma (liutealine faze 4,9-72), pas mane 4,5. Jo manymu - ovuliacija neivyko, liepe pirmadieni vel pasidaryti PRG. Veliau ziurejo su echo ir "lyg mate geltonkuni", i folikula tai nebuvo panasu, nes storesnes sieneles ir forma ne tokia. Na, cia jo zodziai. Gleivyne - 9,5 mm. Daktaro manymu - norma. Vienzo, as nieko nesuprantu, tai jei daktaras mate geltonkuni, tai ka tai reiskia? Kad vis gi ivyko ovuliacija? Apsvieskite mane, neismanele. Na, ka padarysi, kad as nezinau...
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2005 10 21, 07:15)
Apsvieskite mane, neismanele. Na, ka padarysi, kad as nezinau...

jau atrodo apšviečiau telefonu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2005 10 21, 08:15)
Sveikos.  4u.gif  Ir vel as su savo bedom... Vel buvau pas K., siandien 17 c.d. Atejau su PRG atsakymu, kuri dariausi 15 c.d. Norma (liutealine faze 4,9-72), pas mane 4,5. Jo manymu - ovuliacija neivyko, liepe pirmadieni vel pasidaryti PRG. Veliau ziurejo su echo ir "lyg mate geltonkuni", i folikula tai nebuvo panasu, nes storesnes sieneles ir forma ne tokia. Na, cia jo zodziai. Gleivyne - 9,5 mm. Daktaro manymu - norma. Vienzo, as nieko nesuprantu, tai jei daktaras mate geltonkuni, tai ka tai reiskia? Kad vis gi ivyko ovuliacija? Apsvieskite mane, neismanele. Na, ka padarysi, kad as nezinau...

Arba Klimas klysta ir ten ne geltonkūnis, arba tiesiog turi labai ryškų geltonkūnio funkcijos nepakankamumą - nesigamina pakankamai progesterono. Antrasis variantas būtų geresnis wub.gif - lengviau koreguojamas.
Atsakyti
smile.gif+2005 10 20, 16:23-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2005 10 20, 16:23)
Laba, norėjau paklasti o progesterona galima tirtis tik 21 c.d., ar galima tarkim ir 23 c.d.?

Jei ciklas standartinis 28 dienų, tada geriausia tirti 21 c.d., kad rezultatai būtų kuo tikslesni, nes būtent tuomet progeterono koncentracija būna didžiausia. Jeigu ciklas nestandartinis, tuomet reikia atitinkamai perskaičiuoti.
Atsakyti
Jei išeis, eisiu šiandien prolaktiną kartoti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 10 21, 09:24)
Jei išeis, eisiu šiandien prolaktiną kartoti sad.gif

O kodėl liūdnai? Gal viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
Nu gal bus, paskutinis buvo geras atsakymas, idealus, bet tada gėriau po 2 tabletes, dabar tik vieną įstengiu, nes užkniso, kaip kasdien darbe klausia ar gėriau per naktį, nes atrodau kaip po baliaus....
31d. užsirašiau pas gydytoją Tv., žiūrėsiu ką sakys, gal gausiu velnių, kad negeriu po 2...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Šiandien dariau harmonų tyrimą (4 c.d.) - LH, FSH, testosteroną.....
Laikykit, prašau, už mane kumštukus, nes apie 15 val. turėtų paaiškėti, ar turiu aš vis dėlto policistines kiaušides, ar ne blush2.gif
Atsakyti