Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

4u.gif Aciu Carramele, man ramiau nors del to, nes progesteronu mano gydytoja neliko suzaveta, dabar ruosiuos nuotraukai, gal dar kas paaiskes.. unsure.gif

Atsakyti
Sveikos, mano mielosios! Labai visu pasiilgau ir nuosirdziai atsiprasau, kad buvau dingus. Man buvo sunkus etapas. Darbe nereali itampa, akiu nepakeliu, vis tvarkau bylas. Namo vos pareinu, krentu kaip lapas ir miegu. Dar veliau prasidejo kazkokia depresija. Vos tik kas - verkiu. Vaziavau pas gydytoja, papuoliau i didziuli kamsti. Atspekite - sedejau ir verkiau. Na, sakiau, kad tuo reikes uzsiimti rimciau. Nes jauciu, kaip tikraja to zodzio prasme "vaziuoja stogas".
Vakar buvau pas K. Paziurejo echoskopu - viskas ciki. Cistos nebera, isplauke su mmm. Dabar kiausides grazios ir svarios. smile.gif Liepe ateiti kita pirmadieni, ziures, ar kas nors auga... Taip pat liepe pasitikrinti hormonus, kadangi pagal mano apskaiciavimus man buvo 6 c.d. Nuvariau, pridaviau krauja. Paskiau namie sedejau ir skaiciavau kokia gi is tikruju c.d. Pasirodo 7!!! Siaubas. As per tuos visus darbus net savo c.d. negaliu apskaiciuoti. Idomu, ka parodys kraujas, jeigu tai buvo ne 6 c.d., o 7 c.d. Ka man daryti?
Atsakyti
Ai, vel apsimelavau. Vis gi man vakar buvo 6 c.d. Nes ta diena, kai tepliojo - neskaiciuojama. Mmm pradzia - kai pasirodo raudonas kraujas. Jis pasirode pas mane treciadieni. Reiskia, pirmadieni, vakar buvo 6 c.d. Sorry, pacios matot, kad man "vaziuoja stogas". Siaubingai jauciuosi...
Atsakyti

Neffertite_

jokio skirtumo ar tu tą tyrimą būtum dariusi 6 ar 7 c.d. Na aišku paklaida mažesnė, jei daraisi 6 c.d., nes pagal visus sutarimus ir algoritmus hormoniniai tyrimai daromi 3 - 5 c.d.

Pailsėk, atsipalaiduok kur nors, nes neprives tai prie gero

Laikykis wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolibriukė @ 2005 10 11, 09:42)
Neffertite_

jokio skirtumo ar tu tą tyrimą būtum dariusi 6  ar 7 c.d. Na aišku paklaida mažesnė, jei daraisi 6 c.d., nes pagal visus sutarimus ir algoritmus hormoniniai tyrimai daromi 3 - 5 c.d.

Pailsėk, atsipalaiduok kur nors, nes neprives tai prie gero

Laikykis  wub.gif  4u.gif

Labai aciu Tau uz atsakyma. As irgi noriu pailseti, atsipalaiduoti, bet dirbdama toki darba - negaliu. Gal biski apsitvarkysiu ir pasiimsiu biuleteni, nors savaitelei. Bet ir vienai buti man be galo sunku. Bet ka nors sugalvosiu, gal pas tevus i Kauna nuvaziuosiu. Nors ir ten vienai teks buti, kol visi darbe. Ka cia sugalvoti, kaip cia atsipalaiduoti....
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2005 10 11, 10:02)
Labai aciu Tau uz atsakyma. As irgi noriu pailseti, atsipalaiduoti, bet dirbdama toki darba - negaliu. Gal biski apsitvarkysiu ir pasiimsiu biuleteni, nors savaitelei. Bet ir vienai buti man be galo sunku. Bet ka nors sugalvosiu, gal pas tevus i Kauna nuvaziuosiu. Nors ir ten vienai teks buti, kol visi darbe. Ka cia sugalvoti, kaip cia atsipalaiduoti....

Man padėjo ne biuletenis, ne viešnagė pas tėvus, paprasčiausiai vaiko planavimo "atidėjimas". Taip sau pasakiau, kad gal reik palaukt, kad gal viskas išsispręs, kad man stipriai reikia būt. Kam vaikui ištižusi mama. Ir tada kai nutraukiau visus važinėjimus pas K., kai nusispjoviau ant dienų skaičiavimo, planavimo, ovuliacijos gaudymo, tada ir pastojau. O nuotaika pasitasė jau iškart išmetus iš galvos planavimus. Neliko didžiulio krūvio mano dūšelei. Turint omeny dar, kad pati gydytojauju, tai tas krūvis tekdavo toks ir toks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolibriukė: 11 spalio 2005 - 09:11
QUOTE(Neffertite_ @ 2005 10 11, 09:02)

Nuvažiuok į Druskininkus, paimk relaksinių procedūrų, nerealiai atpalaiduoja (išbandyta, važiavau po poros sav. po laparaskopijos) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 10 03, 08:24)
Bet niekaip negaliu normaliai išsimiegoti. Prieš geriant šituos vaistus miegodavau kaip kūdikis, o dabar labai prastai miegu. Nors informacijos lapely tai nepaminėta. Kas svarbiausia, kad nepervargstu paskutinėmis dienomis, einu miegoti taip pat pakankamai man normaliu laiku.
Ar kam nors pasireiškė tokie simptomai jau prieš tai klausiau, bet liktai niekam taip nebuvo?

Nors geriu vakare kartu su bromocriptinu vaistus nuo pykinimo, bet kasnakt beveik pabundu nuo skrandžio skausmo ir einu nuo jo gerti vaistus... Todėl ir neišsimiegu irgi cry.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos ax.gif
Nusipirkite jonažolių arbatos arba mėtų arbatos. Atsipalaiduokite 4u.gif
Atsakyti
Mėtas močiutės kasdien geriu, melisą, bet nieko...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 10 11, 20:03)
Mėtas močiutės kasdien geriu, melisą, bet nieko...

Mėta suaktyvina, melisa - nuramina.....o kur čia atsipalaidavimas????????
Atsakyti
Niu va, jau turiu hormonų atsakymus:

FSH - norma 3.5-12.5, pas mane - 6.23
LH - norma 2.4 - 12.6, pas mane - 7.41
PRL - norma 127-637, pas mane - 918.4

Taip suprantu, kad su PRL negerai, gerokai negerai. Įtariu, kad ir man teks gerti tuos šlykštus vaistukus, apie kuriuos čia rašėte...
Atsakyti