Lytiniams hormonams oficialiomis rekomendacijomis valgis, fizinis krūvis įtakos, dienos metas, suvalgytas maistas įtakos neturi.
Jei tiriatės gliukozę, lipidus, cholesterolį - tada reikia eiti ryte, nevalgius. Jei tiriatės antinksčių hormonus išvis gali liepti tam tikrom valandom ateiti.
Mergaitės, man atrodo, tiesiog ieškot pateisinimų, kad paaiškintumėt savo "nenorminius" hormonus. Aprimkit - galima darytis lytinius hormonus, prolaktiną, testosteroną bet kada - svarbu ciklo diena, o ne paros metas.
Atleiskit, kad taip grubiai aš čia, bet daug esam apie tai kalbėję, išsiaiškinę....
Dekui visoms uz patarimus. Bet vakar parejau namo, issitraukiau Narmedos lapeli, kur normos surasytos pagal ciklo fazes (o ne taip kaip AIDS centre bendros visiems), tai ten liutealines fazes norma 1.7 - 27 ng/ml. Tada mano 16.06 ng/ml kaip ir labai netgi norma Ir nudziugau ir pasimeciau truputuka. gal as vel noriu matyti , tai ko nera?...Na, matyt visgi eisiu siandien po pietu ir dar karteli issitirsu.
Pasidariau ir as pagaliau progesterono tyrima, 21 c.d tik 8 ng\ml. Daktare sako, kad labai mazas. Kokiais vaistais yra gydomas progesterono trukumas gal galite parasyti????? Man israse po 3 tabletes 5 dienas clostylbegita su Duphastonu
o man mazyly buvo viena gydytoja duphastona israsius be jokiu tyrimu, atseit kad mmm susireguliuotu
QUOTE(murmur @ 2005 09 16, 11:16)
o man mazyly buvo viena gydytoja duphastona israsius be jokiu tyrimu, atseit kad mmm susireguliuotu
Diuphastonas iš tikrųjųn skiriamas skirtingais tikslais.
Philipuks, tikiuosi Diuphastoną tau paskyrė gerti tik po ovuliacijos
QUOTE(Daiva @ 2005 09 16, 11:25)
Duphastona skyre aisku po ovuliacijos, kurios deja neturiu jau 2 metai. Ar gali clostylbegitas sutvarkyti progesterona???? Juk arkliska doze paskirta??????
QUOTE(Daiva @ 2005 09 16, 12:08)
Clostelbegytas tau aišku niekaip progesterono nesutvarkys, bet užaugins folikulus. Kita vertus pagal logiką kuo daugiau folikulų, tuo daugiau ir progesterono turėtų išgeneruoti organizmas. Na aš taip manau
Aciu uz atsakyma, bandau Klimui parasyti ir paklausti ka jis apie tai mano
QUOTE(Daiva @ 2005 09 16, 11:25)
Vat vat...Mano ginekologė paprastoje poliklinikoje irgi be jokių tyrimų buvo paskyrusi šitą vaistą-atseit, viskas čia gerai-niekam nepakenks, na, o jei netyčia pastotumei-padės lėliukui įsitvirtinti...Ir kaip gi čia išeina? Paskyrė gerti nuo 5-os ciklo dienos... Sakė jokio skirtumo-galima gerti arba nuo 5-os, arba nuo 15-os..Negėriau...ir daugiau pas ją nėjau...
Nesuprantu,kokia prasmė jį gerti nuo 5-os ciklo dienos
Aš tai irgi savo gydytojos nesuprantu, aš norėjau, kad man ištirtų progestironą, o ji pasakė, kad pagal BT jo trūksta, tai nereikia veltui leisti pinigų. Nors praeitą mėnesi echoskopijos metu matė, kad buvo ovuliacija. Nes kaip skaičiau forume, tai pastoja su BT, net jei ji nekyla iki 37, 0.