Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Tai, kad sakė tektų gerti net ir pastojus man juos cry.gif
Atsakyti
Aga, valio, bromkriptinas kad ir bjaurus, bet greit viską sutvarko. Dabar tik visai nenutrauk, nes vėl užkils.
Gal dabar jau gersi mažesnę dozę g.gif ir taip nebesikankinsi 4u.gif

O pastojus tai man K. liepė jau po poros savaičių nutraukt, taip kad ilgai tikrai negersi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mia: 13 rugsėjo 2005 - 16:28
QUOTE(Mia @ 2005 09 13, 17:26)
Aga, valio, bromkriptinas kad ir bjaurus, bet greit viską sutvarko. Dabar tik visai nenutrauk, nes vėl užkils.
Gal dabar jau gersi mažesnę dozę  g.gif ir taip nebesikankinsi  4u.gif

Po 2 tabletes vistiek... Nu nors gerai, kad nedidins bent doh.gif doh.gif Baigiu kaip tik buteliuką, tai porą dienų gersiu po vieną, kol sulauksiu tavo siuntinuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 09 13, 16:28)
Po 2 tabletes vistiek... Nu nors gerai, kad nedidins bent  doh.gif  doh.gif Baigiu kaip tik buteliuką, tai porą dienų gersiu po vieną, kol sulauksiu tavo siuntinuko  thumbup.gif

biggrin.gif
Nenustebk, ten bus ir per pusę padalintų (aš gerdavau po pusę ryte ir vakare), tai tu dvi puseles maktelsi ir bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 09 13, 17:30)
biggrin.gif
Nenustebk, ten bus ir per pusę padalintų (aš gerdavau po pusę ryte ir vakare), tai tu dvi puseles maktelsi ir bus gerai  smile.gif

Ok, svarbu vaistai blush2.gif
bandysiu skambint gydytojai, leis gal gerti po 1,5 tabletės, rytę po pusę gerčiau, kad dieną nebūtų taip blogai doh.gif doh.gif
Atsakyti
mergaitės noriu pakalusti, man reikia darytis šiuos tyrimus:
citomegalo viruso
toksoplasmozės
chlamidijų
progesterono
prolaktino
ir dar kažkokiu 2 bet pamiršau, reikės namie pažiūrėti, gal žinote kur pigiau, jaigu darėtės, dėkui už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Pigiausia tai AIDS centre, tik kai kuriom ten blogos asociacijos kyla tongue.gif
Atsakyti
Aga -> džiugu, kad tavo PRL lieknėja thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, paisemiau savo progesterono tyrima - 20 c.d. 16.06 ng/ml (0.035 - 59.00), tai kaip ir mazokas atrodo. Nors atiduodant tyrimus sake, kad norma, bet aisku ten niekas nesigilia i ciklo diena. Ka manote?
Ir dar tokia problema, man parase dar ir 23 c.d. daryti, bet, kad cia sestadienis iseina, o as isvaziut planavau g.gif Kazin kur geriau butu nukelti i 22 ar 25 c.d ? Mano ciklas 25-29d. tai gal geriau 22 tiktu?
Kazkas, berods Migluze, rase, kad tyrimus reikia daryti isryto nevalgius, bet manes tai neperspejo. Kazin tai labai svarbu? blink.gif
Atsakyti
aistuk 22 gal geriau, man visad 22d. liepia.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2005 09 15, 16:10)
Merginos, paisemiau savo progesterono tyrima - 20 c.d. 16.06 ng/ml (0.035 - 59.00), tai kaip ir mazokas atrodo. Nors atiduodant tyrimus sake, kad norma, bet aisku ten niekas nesigilia i ciklo diena. Ka manote?
Ir dar tokia problema, man parase dar ir 23 c.d. daryti, bet, kad cia sestadienis iseina, o as isvaziut planavau  g.gif Kazin kur geriau butu nukelti i 22 ar 25 c.d ? Mano ciklas 25-29d. tai gal geriau 22 tiktu?
Kazkas, berods Migluze, rase, kad tyrimus reikia daryti isryto nevalgius, bet manes tai neperspejo. Kazin tai labai svarbu?  blink.gif

Turi būti bent 3 paros iki mmm., bet geriau daugiau. Ar sakei kad ciklas toks trumpas? Dėl valgymo Lt kažkaip tai neakcentuojama, man sakė kad nesvarbu. bet eva.ru visos šneka kad iki to valgyt negalima, kai kuriems hormonams ir 1-2 paras negalima fizinio krūvio turėt (sportas ar pan.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 15 rugsėjo 2005 - 16:43
Aš visus harmonų tyrimus dariausi ryte ir nevalgius. g.gif
Atsakyti