Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Mia @ 2005 09 07, 09:20)
Kokią ciklo dieną daryti tyrimai?

sunku pasakyti g.gif gal ir 3d., o gal... nžn. pas mane mmm tokios, kad mmm nepavadinsi cry.gif
Atsakyti
Sil, kažkaip nerealiai atrodo viskas, ką parašei - pasitikslink ar tikrai teisingai surašei. Kad FSH būtų mažiau už 1 iš viso nesu gyvenime mačiusi. Ir normos - jos tikrai negali būti vienodos ir LH, ir FSH. Be to, tokie skaičiai - FSH 198 - irgi būtų iš fantastikos srities...
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2005 09 07, 09:26)
Sil, kažkaip nerealiai atrodo viskas, ką parašei - pasitikslink ar tikrai teisingai surašei. Kad FSH būtų mažiau už 1 iš viso nesu gyvenime mačiusi. Ir normos - jos tikrai negali būti vienodos ir LH, ir FSH. Be to, tokie skaičiai - FSH 198 - irgi būtų iš fantastikos srities...

realiai, Daivut, realiai schmoll.gif patikrinau
šias normas duoda Aids centras
ties FSH man jau laboratorija pažymėjo, kad mažiau normos cry.gif
Atsakyti
Sil, geriausiai paaiškins gydytoja, klausk visų pirma jos.

Man atrodo kažkas čia netaip. 3-5 c.d. pas sveikas LH/FSH santykis turėtų būti apie 1, pas policistukes - apie 2,5. O pas tave santykis - apie 22. Įtariu kad ne 3-5 ciklo dieną tyrimai daryti m g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 09 07, 09:31)

Man atrodo kažkas čia netaip. 3-5 c.d. pas sveikas LH/FSH santykis turėtų būti apie 1, pas policistukes - apie 2,5. O pas tave santykis - apie 22. Įtariu kad ne 3-5 ciklo dieną tyrimai daryti m g.gif

tai jau gydymas pradėtas. bet aš tiesiog pasitikslinti norėjau, ką tai reiškia. pati suprandu, kad bardakas tyrimuose
kita vertus, kad pas mane ne mmm buvo, o kažkoks poltergeistas sad.gif
na tiek to, nebesiparinu. žiūrėsiu, kas darysis po kt ax.gif

man tik smalsu, o ką tas LH/FSH=1 rodo? kad kas gerai?
Atsakyti
QUOTE(Sil @ 2005 09 07, 08:46)
man tik smalsu, o ką tas LH/FSH=1 rodo? kad kas gerai?

Kad augs folikulas smile.gif
Atsakyti
ahaaa... na čia jau linksmiau būtų...
dėkui, Mia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 09 07, 08:31)

Mia, santykis yra 220 smile.gif). Tak kad tikrai ne taip.
Atsakyti
Sveikutes, pasidariau hormonus, bet diena buvo kazkelinta, nes niekas nesake, kad kiekvienam hormonui yra tam tikros dienos. Jie visi buvo geri. Deja anovuliacija rodo , kad ne visiskai viskas gerai. Folikulai uzaiga, bet jie neovuliuoja. Kazin koks hormonas trukdo g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif Siandien 21 c.d tai dar syki pasidariau prolaktino ir progesterono tyrima, ar gali jie nesprogdinti folikulu???????? Nes po pregnylio dozes jie nesprogsta.
Atsakyti
Mano prolaktinas nuo 2300 jau 350 clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 09 13, 16:28)

thumbup.gif thumbup.gif Tai gal jau greit ir vaistukų nebereikės gerti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 09 13, 16:28)

thumbup.gif clap.gif yahoo.gif
Atsakyti