Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(Kozete @ 2005 09 05, 14:46)
Mane siuntė į Narmedą, o aš nuėjau į AIDS centrą. Įdomu ar gydytojui tiks tokie rezultatai? doh.gif

aš gerb.Klimui irgi taip nešiau. nors jo siuntimas buvo į Narmedą, o aš Aids centro rezultatus pateikiau. nė žodžio neužsiminė, kad ne ten tyrimus dariau mirksiukas.gif drąsiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolibriukė @ 2005 09 02, 20:31)
Smagiau būtų, jei nurodytum šalia laboratorijos normas. Be normų, jokių komentarų.

Na bandysiu surasyti visas klinikos normas:

3 c.d.

FSH - 6.31 mUI/ml
folikuline faze - 1.6-8.3 mUI/ml
ovuliacija - 15-62
liutealine faze - 1.9-10
menopauze - 41-124

LH - 4.17 mUI/ml
folikuline faze 1.6-8.3 mUI/ml
ovul. 15-63
liutealine f. iki 8.1
menopauze daugiau nei 14

E2 (beta-estradiolis)- 52.40 pg/ml
fol.f. 26-165 pg/ml
ovul. 118-355
liut.f. 26-266
postmenopauze iki 30

prolaktinas - 16.40 ng/ml
klinikos norma iki24 ng/ml

testosteronas - 1.09 ng/ml
norma 0.2-1.2 ng/ml

cortisolis - 11.26 mcg/dl
norma 4.5-24 mcg/dl

DHEA-S (dehidroepiandrosterono sulfatas) - 157 ug/dl
norma 35-507 ug/dl

T3 viso - 0.90 ng/ml
norma 0.65-2 ng/ml

TSH - 2.69 uUI/ml
norma 0.47-5.01 uUI/ml

T4 laisvas 0.98 ng/dl
norma 0.71-1.85 ng/dl

dabar jau atrodo viska surasiau, kantriai lauksiu komentaru 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites, noreciau paklausti ka prolaktinas reguliuoja, nes gavau siuntima pasidaryti jo tyrima 21-22 c.d, nes nevyksta ovul;iacija man nors ir uzauga graziausi folikulai.Pries metus dariausi visu hormonu tyrima, viskas buvo normoje, kaip manote ar po stimuliaciju clostilbegytu galejo sutrikti prolaktino ar progesterono hormonai????? g.gif Gal zinote kur galima apie juos pasiskaityti?///
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2005 09 06, 12:14)
Sveikutes mergaites, noreciau paklausti ka prolaktinas reguliuoja, nes gavau siuntima pasidaryti jo tyrima 21-22 c.d, nes nevyksta ovul;iacija man nors ir uzauga graziausi folikulai.Pries metus dariausi  visu hormonu tyrima, viskas buvo normoje, kaip manote ar po stimuliaciju clostilbegytu galejo sutrikti prolaktino ar progesterono hormonai????? g.gif Gal zinote kur galima apie juos pasiskaityti?///

pasiskaityk http://www.eksmosmtc...rolaktinas.html arba įvesk į google "prolaktinas"
Atsakyti
Esperansa,

peržiūrėjau Tavo hormonų tyrimus, kaip kad prašei, atrodo, kad 3 c.d. viskas neblogai. Aukštokas testosteronas, gali turėti bėdų su plaukuotumu. Ir ateityje rekomenduočiau pasikartoti skydliaukės tyrimus. Nes dabar TTH normalus, o LT4 ir T3 jau žemoki. Tiesiog įdomumo dėlei. Kol kas jaudintis neverta. Hormonai neblogai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Kolibriukė @ 2005 09 06, 16:11)
Esperansa,

peržiūrėjau Tavo hormonų tyrimus, kaip kad prašei, atrodo, kad 3 c.d. viskas neblogai. Aukštokas testosteronas, gali turėti bėdų su plaukuotumu. Ir ateityje rekomenduočiau pasikartoti skydliaukės tyrimus. Nes dabar TTH normalus, o LT4 ir T3 jau žemoki. Tiesiog įdomumo dėlei. Kol kas jaudintis neverta. Hormonai neblogai atrodo.

labai tau didelis aciu 4u.gif , kaip ir labai labai didelio plaukuotumo neturiu, bet mazu pasigirti irgi negaliu biggrin.gif Butinai pasinaudosiu tavo patarimu, o gal tada sis mazas nukrypimas galetu ir mano nevaisinguma kaip nors itakoti g.gif . Dabar reikia ieskoti info kaip ta testosterona truputi sumazinti.
Atsakyti
QUOTE(esperansa @ 2005 09 06, 18:52)
labai tau didelis aciu 4u.gif , kaip ir labai labai didelio plaukuotumo neturiu, bet mazu pasigirti irgi negaliu biggrin.gif Butinai pasinaudosiu tavo patarimu, o gal tada sis mazas nukrypimas galetu ir mano nevaisinguma kaip nors itakoti g.gif . Dabar reikia ieskoti info kaip ta testosterona truputi sumazinti.

Testosterono koncentracija mažinama deksamatazonu. Bet manau, Tavo atveju, situacija nėra tokia, kad to reikėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolibriukė @ 2005 09 06, 18:16)
Testosterono koncentracija mažinama deksamatazonu. Bet manau, Tavo atveju, situacija nėra tokia, kad to reikėtų smile.gif

zinai, kai niekaip nenustato nevaisingumo priezasties, tai galvoju, o gal ir si mazyti kabliuka pakoregavus viskas pasikeistu blush2.gif , nes man jau spali bus 3 IVF ir taip noretusi geros pabaigos ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(esperansa @ 2005 09 06, 19:31)
zinai, kai niekaip nenustato nevaisingumo priezasties, tai galvoju, o gal ir si mazyti kabliuka pakoregavus viskas pasikeistu blush2.gif , nes man jau spali bus 3 IVF ir taip noretusi geros pabaigos ax.gif.

Vargu, ar priežastis tik testosterono koncetnracijoje, kuri pas tave tik didoka, bet neperžengianti normos ribų. Gal priežastis gimdoje, gal ten koks polipas gyvena, kuris sukelia persodinto embrioniuko persileidimą....priežasčių gali būti daug ir įvairių. Nelabai tikiu, kad testosteronas ir yra tas kabliukas.
Atsakyti
QUOTE(Kolibriukė @ 2005 09 06, 18:37)
Vargu, ar priežastis tik testosterono koncetnracijoje, kuri pas tave tik didoka, bet neperžengianti normos ribų. Gal priežastis gimdoje, gal ten koks polipas gyvena, kuris sukelia persodinto embrioniuko persileidimą....priežasčių gali būti daug ir įvairių. Nelabai tikiu, kad testosteronas ir yra tas kabliukas.

Labai aciu 4u.gif , tada ir toliau ieskosiu kaltininku ir reikalausiu gydytojo atlikti laparoskopija ir histeroskopija, nors turbut bus nelengva, mat isitikines, kad pas mane viskas puiku. ax.gif
Atsakyti
gal primintumėte, ką rodo LH ir FSH santykis? pas mane:
LH - 22.04 (0.110-198.0) ir
FSH - 0.100 (0.110-198.0)
g.gif ir ką tai galėtų reikšti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sil @ 2005 09 07, 08:07)
gal primintumėte, ką rodo LH ir FSH santykis? pas mane:
LH - 22.04 (0.110-198.0) ir
FSH - 0.100 (0.110-198.0)
g.gif ir ką tai galėtų reikšti? g.gif

Kokią ciklo dieną daryti tyrimai?