Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

tu geriau su manimi nesilygink g.gif pas mane prolaktinas žemiau lygio - minuse g.gif
Atsakyti
QUOTE(esperansa @ 2005 09 02, 12:30)
na gavau ir as savo tyrimus:
3 c.d.
FSH - 6.31 mUI/ml
LH - 4.17 mUI/ml
E2 - 52.40 pg/ml
prolaktinas - 16.40 ng/ml
testosteronas - 1.09 ng/ml
cortisolis - 11.26 mcg/dl
DHEA-S - 157 ug/dl
T3 viso - 0.90 ng/ml
TSH - 2.69 uUI/ml
T4 laisvas 0.98 ng/dl

gal galetumet pakomentuoti, nes as cia ne viska suprantu :mirksiukas. Buciau dekinga. 4u.gif

Smagiau būtų, jei nurodytum šalia laboratorijos normas. Be normų, jokių komentarų.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 09 02, 15:06)
Bet lyginant su tavo mano prolaktinas žiauriai didelis.  g.gif

Ne žiauriai dar, 511 norma, jei tikrais tais vnt. matuoja. Pas mane 2300 , tau jau didelis, o pas tave dar neimk į galvą.
Bet jei kitais vnt matuoja, tai jau didelis.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 09 02, 21:37)
Ne žiauriai dar, 511 norma, jei tikrais tais vnt. matuoja. Pas mane 2300 , tau jau didelis, o pas tave dar neimk į galvą.
Bet jei kitais vnt matuoja, tai jau didelis.

Va dėl to ir reikia šalia normas norodyt....
Atsakyti
QUOTE(Kolibriukė @ 2005 09 02, 22:22)
Va dėl to ir reikia šalia normas norodyt....

Man irgi telefonu sudiktavo skaičius, o jokių normų nenurodė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 09 02, 22:25)
Man irgi telefonu sudiktavo skaičius, o jokių normų nenurodė  ax.gif

Savo pačių saugumui siūlyčiau tas normas susižinoti....
Nes man atrodo, kad va toks hormoninių tyrimų komentavimas iš akies, nematant tos konkrečios laboratorijos normų, kelia grėsmę visoms čia beskaitančioms, kurios tuoj pat viską prisitaiko sau. O galbūt jos tyrimus darėsi kitur ir jų tyrimus interpretuoti reiktų kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Kolibriukė @ 2005 09 02, 22:35)
Savo pačių saugumui siūlyčiau tas normas susižinoti....
Nes man atrodo, kad va toks hormoninių tyrimų komentavimas iš akies, nematant tos konkrečios laboratorijos normų, kelia grėsmę visoms čia beskaitančioms, kurios tuoj pat viską prisitaiko sau. O galbūt jos tyrimus darėsi kitur ir jų tyrimus interpretuoti reiktų kitaip.

pritariu visu 100% unsure.gif aš irgi jau susidūriau su tuo, kad pati mačiau 2 laboratorijų tyrimus su nurodytomis normomis. tai kaip pvz galiu pasakyti, kad pvz prolaktinui normos buvo vienoje 4,5-46,0 (imant visus ciklus, o dera žiūrėti konkrečią ciklo fazę), o kitoje viena eilute nurodyta norma 10,1-9900
va tai visko g.b., kai nežiūrima laboratorinių normų doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, kai ciklas labai nereguliarus, ypač kai mėnesių mėnesiais nėra normalių mmm, nėra jokio skirtumo, kada kokius hormonus tirti, todėl neabejokite gydytoju - iš šono nežinodamas situacijos čia daug kas gali kokią nesąmonę leptelti. Lygiai tas pats su normom - pritariu Kolibriukei.
Atsakyti
manau, kad tai absoliuti tiesa. man irgi kaip tik dėl tos priežasties liepė iš karto daryti 4 tyrimus per vieną kartą, nors normaliu ciklu juos būtų tekę per 2 kartus daryti
Atsakyti
Nežinau ar gerai padariau.
Parašiau į skyrelį Klausimas ginekologui dėl hormonų. Ir ji parašė, kad kiekvienos klinikos duomenys gali skirtis ir gydytojas, kuris siuntė žinos tos klinikos vienetos. Mane siuntė į Narmedą, o aš nuėjau į AIDS centrą. Įdomu ar gydytojui tiks tokie rezultatai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 09 05, 14:46)
Nežinau ar gerai padariau.
Parašiau į skyrelį Klausimas ginekologui dėl hormonų. Ir ji parašė, kad kiekvienos klinikos duomenys gali skirtis ir gydytojas, kuris siuntė žinos tos klinikos vienetos. Mane siuntė į Narmedą, o aš nuėjau į AIDS centrą. Įdomu ar gydytojui tiks tokie rezultatai? doh.gif

O kaipgi gali netikti? Kur nori ten darai. Be to, iš AIDS centro turi gauti išrašą, kuriame bus surašyti ne tik tavo tyrimų atsakymai, bet ir laboratorijos normos.
Atsakyti
Šiandien ryte vyras parsinešė, tai sakė, kad daug ko ten parašyta. Vakare nagrinėiu. Iki tol kol pas gydytoją eisiu.
Atsakyti