QUOTE(esperansa @ 2005 09 02, 12:30)
na gavau ir as savo tyrimus:
3 c.d.
FSH - 6.31 mUI/ml
LH - 4.17 mUI/ml
E2 - 52.40 pg/ml
prolaktinas - 16.40 ng/ml
testosteronas - 1.09 ng/ml
cortisolis - 11.26 mcg/dl
DHEA-S - 157 ug/dl
T3 viso - 0.90 ng/ml
TSH - 2.69 uUI/ml
T4 laisvas 0.98 ng/dl
gal galetumet pakomentuoti, nes as cia ne viska suprantu :mirksiukas. Buciau dekinga.
3 c.d.
FSH - 6.31 mUI/ml
LH - 4.17 mUI/ml
E2 - 52.40 pg/ml
prolaktinas - 16.40 ng/ml
testosteronas - 1.09 ng/ml
cortisolis - 11.26 mcg/dl
DHEA-S - 157 ug/dl
T3 viso - 0.90 ng/ml
TSH - 2.69 uUI/ml
T4 laisvas 0.98 ng/dl
gal galetumet pakomentuoti, nes as cia ne viska suprantu :mirksiukas. Buciau dekinga.
Smagiau būtų, jei nurodytum šalia laboratorijos normas. Be normų, jokių komentarų.
QUOTE(Kozete @ 2005 09 02, 15:06)
Bet lyginant su tavo mano prolaktinas žiauriai didelis.
Ne žiauriai dar, 511 norma, jei tikrais tais vnt. matuoja. Pas mane 2300 , tau jau didelis, o pas tave dar neimk į galvą.
Bet jei kitais vnt matuoja, tai jau didelis.
QUOTE(Aga @ 2005 09 02, 21:37)
Ne žiauriai dar, 511 norma, jei tikrais tais vnt. matuoja. Pas mane 2300 , tau jau didelis, o pas tave dar neimk į galvą.
Va dėl to ir reikia šalia normas norodyt....
QUOTE(Kolibriukė @ 2005 09 02, 22:22)
Va dėl to ir reikia šalia normas norodyt....
Man irgi telefonu sudiktavo skaičius, o jokių normų nenurodė
QUOTE(Aga @ 2005 09 02, 22:25)
Man irgi telefonu sudiktavo skaičius, o jokių normų nenurodė
Savo pačių saugumui siūlyčiau tas normas susižinoti....
Nes man atrodo, kad va toks hormoninių tyrimų komentavimas iš akies, nematant tos konkrečios laboratorijos normų, kelia grėsmę visoms čia beskaitančioms, kurios tuoj pat viską prisitaiko sau. O galbūt jos tyrimus darėsi kitur ir jų tyrimus interpretuoti reiktų kitaip.
QUOTE(Kolibriukė @ 2005 09 02, 22:35)
Savo pačių saugumui siūlyčiau tas normas susižinoti....
Nes man atrodo, kad va toks hormoninių tyrimų komentavimas iš akies, nematant tos konkrečios laboratorijos normų, kelia grėsmę visoms čia beskaitančioms, kurios tuoj pat viską prisitaiko sau. O galbūt jos tyrimus darėsi kitur ir jų tyrimus interpretuoti reiktų kitaip.
pritariu visu 100% aš irgi jau susidūriau su tuo, kad pati mačiau 2 laboratorijų tyrimus su nurodytomis normomis. tai kaip pvz galiu pasakyti, kad pvz prolaktinui normos buvo vienoje 4,5-46,0 (imant visus ciklus, o dera žiūrėti konkrečią ciklo fazę), o kitoje viena eilute nurodyta norma 10,1-9900
va tai visko g.b., kai nežiūrima laboratorinių normų
Nežinau ar gerai padariau.
Parašiau į skyrelį Klausimas ginekologui dėl hormonų. Ir ji parašė, kad kiekvienos klinikos duomenys gali skirtis ir gydytojas, kuris siuntė žinos tos klinikos vienetos. Mane siuntė į Narmedą, o aš nuėjau į AIDS centrą. Įdomu ar gydytojui tiks tokie rezultatai?
Parašiau į skyrelį Klausimas ginekologui dėl hormonų. Ir ji parašė, kad kiekvienos klinikos duomenys gali skirtis ir gydytojas, kuris siuntė žinos tos klinikos vienetos. Mane siuntė į Narmedą, o aš nuėjau į AIDS centrą. Įdomu ar gydytojui tiks tokie rezultatai?
QUOTE(Kozete @ 2005 09 05, 14:46)
Nežinau ar gerai padariau.
O kaipgi gali netikti? Kur nori ten darai. Be to, iš AIDS centro turi gauti išrašą, kuriame bus surašyti ne tik tavo tyrimų atsakymai, bet ir laboratorijos normos.
Šiandien ryte vyras parsinešė, tai sakė, kad daug ko ten parašyta. Vakare nagrinėiu. Iki tol kol pas gydytoją eisiu.