Aš irgi paklausiu, jei galima
20c. d. echoskopu geltonkūnio nematė,25c. d. Progesteronas buvo 13.2. Ar tai rodo kad ovuliacija nevyksta, ar dar ne? Mano ciklas 28 dienos.Tyrimus dariu VK.
Ačiū.
QUOTE(mirėja @ 2005 08 09, 15:15)
Aš irgi paklausiu, jei galima
20c. d. echoskopu geltonkūnio nematė,25c. d. Progesteronas buvo 13.2. Ar tai rodo kad ovuliacija nevyksta, ar dar ne? Mano ciklas 28 dienos.Tyrimus dariu VK.
Ačiū.
Ačiū.
Tokiam trumpam cikle 20-a diena jau turėjo būti po ovuliacijos, taigi ir geltonkūnis turėjo matytis. Progesteronas irgi ne ovuliacijos naudai. Greičiausiai ovuliacijos šitam cikle nėra.
QUOTE(Daiva @ 2005 08 09, 16:47)
Tokiam trumpam cikle 20-a diena jau turėjo būti po ovuliacijos, taigi ir geltonkūnis turėjo matytis. Progesteronas irgi ne ovuliacijos naudai. Greičiausiai ovuliacijos šitam cikle nėra.
Greičiausiai,nes pas mane su progesteronu būdavo tas pats.Bijau sumeluoti,bet jis turi viršyti lyg ir 20,tik tada ovuliacija būna įvykusi.
QUOTE(fortūnata @ 2005 08 09, 15:50)
Bijau sumeluoti,bet jis turi viršyti lyg ir 20,tik tada ovuliacija būna įvykusi.
Aš skaičiau, kad nuo 18-os, bet visokių čiūdų būna. Slyvutė pas mus su mažesniais berods rodikliais jau nėštukė buvo.
Parašykite prašom kiek progesterono tyrimas kainuoja VK. Ačiu.
QUOTE(Ingutė @ 2005 08 09, 17:04)
Parašykite prašom kiek progesterono tyrimas kainuoja VK. Ačiu.
29 lt
Ačiū už atsakymą. Dar norėjau paklausti kelintą dieną daro progestirono tyrimą.
QUOTE(Daiva @ 2005 08 09, 15:56)
Aš skaičiau, kad nuo 18-os, bet visokių čiūdų būna. Slyvutė pas mus su mažesniais berods rodikliais jau nėštukė buvo.
U-u, ne... Radau, kad Slyvutė kaip tik labai viršijo progesterono normą...
QUOTE(mirėja @ 2005 08 09, 16:43)
U-u, ne... Radau, kad Slyvutė kaip tik labai viršijo progesterono normą...
Chm, keista...buvau įsitikinus, kad Slyvutė...tada kažkas kitas, bet tikrai prisimenu tokį atvejį.
Ovuliaciją patikimai galima sekti tik echoskopu.
Progesterono tyrimą daro maždaug 3 dienos po ovuliacijos. Ją (ovuliaciją) reikia apskaičiuoti iš ciklo dienų skaičiaus atėmus 14.
Mano progesteronas 20d. buvo 16 maždaig, tai liepė per naujo darytis, šiandien pasidariau, ir sakė jei bus mažiau nei 25, po savaitės vėl kartoti, nes mano ciklas ilgas. Bet turi būti ne mažiau 25 sakė.
QUOTE(Aga @ 2005 08 09, 17:09)
Mano progesteronas 20d. buvo 16 maždaig, tai liepė per naujo darytis, šiandien pasidariau, ir sakė jei bus mažiau nei 25, po savaitės vėl kartoti, nes mano ciklas ilgas. Bet turi būti ne mažiau 25 sakė.
O aš maniau, kad progesteronas parodo ar įvyko ovuliacija. Tai tada kokia prasmė tame pačiame cikle kartuot? Ar aš vėl ką supainiojau? O kodėl ne mažiau 25? Mano 13.2 Meškauskienė pavadino "ne tiek mažai kad vertėtų jaudintis". Gal ji mane ramint bando, mato kad nervai visai nelaiko... Pirmam vizitui atėjus, apsižliumbiau pas ją...