Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

lyg ir girdėjau, kad pas Klimą negalima eiti su antsvoriu. ar teisingai girdėjosi man? doh.gif
Atsakyti

Aš pas Klimą nesilankiau. Bet tiksliai žinau, kad antsvoris trikdo hormonų pusiausvyrą ir gydytojas iš karto visų pirma rekomenduoja sureguliuoti savo svorį. Jeigu tas antsvoris nėra didelis (mano ūgis 166, o svoris nuo 73 iki 79) tai kažkaip gydytojas nelabai ir kreipia dėmesį (na bent jau man tai nebuvo užsiminta apie svorio korekciją), bet jeigu tas antsvoris didelis tai gali būti, kad reikės pradėti nuo to. Na bet manau, kad tai yra labai nesunkiai padaromas dalykas lyginant su visom kitom procedūrom reikalingom nevaisingumui įveikti. Sėkmės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sil @ 2005 08 26, 10:56)
lyg ir girdėjau, kad pas Klimą negalima eiti su antsvoriu. ar teisingai girdėjosi man? doh.gif

Nesamone smile.gif Klimas labai korektiskas.
Atsakyti
Rugiagėle, man labai smalsu sužinoti, kokį gydymą tau skyrė Kazanavičius. Vartojai trijodtironiną? Ar dar ką? Kiek laiko prireikė kad atsirastų ovuliacija, susitvarkytų ciklas? Žodžiu, papasakok apie gydymą ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Sil @ 2005 08 26, 09:56)
lyg ir girdėjau, kad pas Klimą negalima eiti su antsvoriu.

O man tai gydytoja liepė svorį auginti biggrin.gif ba svėriau 45 kg, o ūgis 160 cm, na bet tas svoris nelabai auga, o be to pas mus visi giminėj "kūdi" biggrin.gif
P.S. dabar prisiauginau 1 kg biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mia, man šiandien būtų sunku viską tiksliai prisiminti, bet pabandysiu. Kazanavičius padaręs skydliaukės echoskopiją ir skydliaukės hormonų tyrimus pastebėjo labai nedidelį nukrypimą nuo normos, bet skyrė man skydliaukės hormoną (jis patarė nusipirkti vokiečių vaistinėj vaistą pavadinimu Thybon, nes jis turi mažiau šalutinio poveikio nei L-Thyroxin). Pradžioj skyrė 10 mcg, o po to padidino iki 20 mcg. Tą skydliaukės hormoną aš gėriau ir pastojus, tam kad organizme viskas būtų gerai. Dariausi aš pas jį visus tuos lytinius hormonus ir t.t. ir ten tuose tyrimuose buvo super chaosas, bet kažkaip po truputį susireguliavo (nors, tiesa pasakius niekdada kiek tyriausi hormonus padėtis nebuvo blizganti). Na tai buvo dalis mano gydymosi, kadangi tuo pačiu metu gydžiausi ir pas ginekologą. Man buvo padarytos 2 laparaskopijos, turėjo ir vyras problemų, tad sunku pasakyti kas konkrečiai padėjo. Aš manau viską sudėjus į krūvą gavosi teigiamas rezultatas. o dėl ciklo, tai jisai susireguliavo padarius laparaskopiją ir patvarkius kiaušides (ant vienos kiaušidės buvo geltonkūnio cista, kiaušidės koaguliuotos). Žodžiu ilga pasaka su laiminga pabaiga. Nors Kazanavičius teigia, kad skydliaukės hormonas turėjo lemiamos įtakos mano pastojimui, kadangi padėjo susidaryti reikiamam fonui organizme. Labai dėkinga visiem mus gydžiusiem gydytojam. Sėkmės ir tau. biggrin.gif
Atsakyti
na man sako, kad stora tik manekenių mėgėjai. prie 170 ūgio sverti 73-74 yra pakankamai normalu, manau. ypač kai jau ne -niolika.
dėkui už komentarus smile.gif bus ramiau man
Atsakyti
ar gerai atsimenu? hormonų tyrimus Vytenio/Kauno padaro per porą valandų?
Atsakyti
QUOTE(Sil @ 2005 08 30, 10:07)
ar gerai atsimenu? hormonų tyrimus Vytenio/Kauno padaro per porą valandų?

ne, Geromedoj padaro per pora valandų,naugarduko g.
O Aids centre, jei iki 11val priduodi kraują, tai apie 15-16val gali būti jau padaryti, o kartais tik kitą dieną
Atsakyti
o kiek Geromedoj kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sil: 30 rugpjūčio 2005 - 09:27
QUOTE(Sil @ 2005 08 30, 09:26)
o kiek Geromedoj kainuoja?

Geromedoj kiekvieno hormono tyrimas kainuos maždaug 10 litų brangiau. Jei nemažai darysies, tai gal labiau apsimoka AIDS centre.
Atsakyti
supratau. man reikia iš karto 4 tyrimų. tai gal bandysiu vis dėlto į Aids centrą varyti. dėkui ax.gif
Atsakyti