et... lankiausi ir privačiai, ir poliklinikoje. jau galvoju pas gerbiamą Klimą užsirašyti. gal pasakytumėte, kur jis dislokuojasi? būčiau dėkinga. kažkur forumuose buvau radusi, bet dabar jau visai užsiparinau...
mirėja -> paskutiniu metu mano ginekologiniai klausimai visai jau užbaisėjo
teisingai pastebėjai. išgirdau variantą, kad vėlai prasidėjus pirmosioms mėnesinėms ir klimaksas labai anksti prasideda
o aš sirgti pradėjau tik 16os
rudenį nustojau gerti KT, tai dabar kamuojuosi keistuose pojūčiuose... plaukai slenka nerealiai ir negaliu to sustabdyti, na bet čia tai dar nieko, peruką galima nusipirkti... ir beria keistai, tai vieną dieną gali keli spuogai išlysti, kitą dieną kaip ir nieko, po dienos ar dviejų kitose vietose beria. ir visi trumpalaikiai. na ir čia gal dar nieko, juk kosmetika yra... bet ką daryti su netikėtai užklumpančiomis karščio bangomis, va man didžiausia problema
o dar įvertinusi tai kad noriu vaiko... norisi staugti
aišku, kad čia visko nesurašiau, ką negerai jaučiu. tačiau neseniai kalbėjau su mama, tai pas ją prieš 1.5-2 metus lygiai taip pat buvo, kai klimaksas prasidėjo... nu vsio, nebegaliu net rašyti, jau pro ašaras kompo nebematau
Nieko nėra pastoviau už laikinumą ir laikiniau už pastovumą...
Gal ne Žemė sukasi... gal visa kas sukasi aplink ją...