Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukų šukuosenos

QUOTE(alfa159 @ 2009 06 24, 19:35)
Gali buti sunku miegoti- kaip su suktukais.... g.gif

ne tikrai nieko jie nemaiso, jau buvo isbande anais metais thumbup.gif siais metais mazius pats uzsinorejo tik kitoki stiliu bigsmile.gif

turim daug draugu afrikieciu is Lietuvos, ju vaikuciai taip pat su tokiaom sukuosenom, kuo jie geri kad vaiko galva kvepuoja ta prasme kad man vaikas prakajtuoja ir jam zymiai greciau galva sukaista kai saule yra, as jau nesneku apie kepures, nuo kurios isvys galva slapia, jo plakai 100 kart standesni uz mano nors jam tik 3 metai doh.gif issukuot labai sunku, be to nesinori duotis doh.gif pavasari apkirpom ji plikai nes jau buvo neimanoma, dabar vel ataugo, kas 2-3 savajtes turiu ji kirpti nes auga kaip ant mieliu thumbup.gif cool.gif ir poto sukuosena o labiau panasi tampa i Pieniu puka biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
pats geriausias budas jam tik tokia sukuosena, mnau kitu viku mamaytesauginantis mulatukus man pritars, nors ir is cia- SM yra kaikurios mamytes su mulatukais su kuriom bendraujam thumbup.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 25 birželio 2009 - 16:19
mums tai su plauku kirpimu sunkiai sekesi , tik po ilgu ikalbinejimu ir prasymu leisdavo truputi pakirpti , bet pati tai nekirpeja ir tikrai nemoku o norisi kad vaiko galvyte butu tvarkinga, tai bandziau su broliu vesti galvoju pamatys kad ten nieko baisaus bet ne net ieiti nenorejo . poto sove mintis nuvesti i vaiku kirpikla , o visa aplinka tai thumbup.gif net nesuprato kur jis yra , tai kol viena vaikuti kirpo tai maniskis apsiprato , pazaide , nu bet kai atejo jo eile tai i mano rankas taip isikibes buvo net bande verkti bet poto nieko . tai labai graziai apkirpo nes as trumpai tai nenorejau tai paliko ilgesnius plaukucius , manau ledai pajudes ir nebus problemu kia karta
Atsakyti
Savo trimetį sūnų kerpu pati, nes į kirpyklą tikrai neis schmoll.gif su mašinyte nesileidžia kerpamas, tik su žirklėm. Tai 10 minučių pasėdi gana ramiai... tai vos spėju nukirpti, nes plaukų oho kiek pas jį doh.gif bet nukerpu gana padoriai thumbup.gif toks klasikinis berniukiškas kirpimas ax.gif
(esu ne kirpėja, bet man patinka kirpti ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aole: 26 birželio 2009 - 20:36
vyresnius berniukus galima pagrazinti rasciukais...nors ir maziems tinka,tik aisku paprastesni ir neissaukiantys...
Atsakyti
Man labai gražu įvairūs išskusti raštai. Kirpėja kartais mano dičkį taip papuošia. Tik gaila, kad tie raštai išlieka labai trumpai. Porą savaičių ir jų beveik nebesimato.
Atsakyti
O man visokie raštai ne prie širdies. maniškis nešioja poilgius plaukus. Man labai kražu kai jie plaikstosi vėjyje. smile.gif
Atsakyti
manajam plaukus kerpam trumpai, nes jis pas mus stambokas ir labai prakaituoja tai ilgesni plaukai mums nelabai gerai, jei pasiduoda, palksto ar panasiai tai visi sonao zliaugia jei plaukai ilgesni ir perpucia iskarto vejas ir atsiranda sloga ar kosulys tai visada kerpame trumpai. viena karta tevelis namuose su masinele ar kita karta kirpykloje. kaip buvo mazas tai balai bijojo masineles ir kirkeju biggrin.gif , kirpykloje kedeje bliaudavo, saukdavo, kad skauda ir dar turedavo laikyti man ranka rolleyes.gif , gerai, kad drauge kirpeja tai ateidavome pas ja darbo pabaigoje doh.gif , o gal nuo 5 metu jau nebebijojo kirpyklos ir pats noriai eidavo, net prasydavo, kad zigzagus padarytu thumbup.gif
Atsakyti
Mes nuo metukų einam į kirpyklą 4u.gif Kerpames trumpai, vyriškai. Man gal labiau patinka kai plaukučiai ilgesni, berniukas toks mielesnis blush2.gif bet vasara labai karšta, tai kerpames maždaug kas du mėn. ir trumpai. Iš pradžių kirpėja tik su žirklėm, o ant galo ir su mašinele, bet tik neseniai pradėjo leist su mašinėlę 4u.gif
Atsakyti
g.gif Savo trimetį irgi norėčiau apkirt kažkaip įdomiau.. Kartą gatvėje mačiau kokį 8-metį bernioką apkirtą labai dailiai.. tik bėda akd tokiam kaime kaip mes gyvenam ne keikviena kirpėja iš mano pasakojimų apkirps reikiamai doh.gif
Gal kas žino kur galima pamatyt dailių berniukų kirpimo foto?
Atsakyti
Visad kerpam trumpai, tik gale paliekam siek tiek ilgesnius plaukucius .. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 08 07, 14:44)
g.gif Savo trimetį irgi norėčiau apkirt kažkaip įdomiau.. Kartą gatvėje mačiau kokį 8-metį bernioką apkirtą labai dailiai.. tik bėda akd tokiam kaime kaip mes gyvenam ne keikviena kirpėja iš mano pasakojimų apkirps reikiamai doh.gif
Gal kas žino kur galima pamatyt dailių berniukų kirpimo foto?

Suradau toki rusiska saita kur berniuku foto, nes mano mazius vis nori madingos sukuosenos tai ir as ieskojau kaip cia dailiau nukirpus smile.gif Stai jis

http://virtualmakeov...egory/catid,10/
Atsakyti
QUOTE(Elvyrcik @ 2009 08 11, 09:00)
Suradau toki rusiska saita kur berniuku foto, nes mano mazius vis nori madingos sukuosenos tai ir as ieskojau kaip cia dailiau nukirpus  smile.gif  Stai jis

http://virtualmakeov...egory/catid,10/

aciukas uz si saita thumbup.gif as kaip tik saindien vedu savo vaikina i kirpykla,nes jau labai apauges ir radau 2var.kuris aptiktu.o kas del plauku tai man graziau truputi paauginti.,nepatinka man su masinele plikai nukirpti schmoll.gif
Atsakyti