Panašiai iki metų kirpom tik grifkutę. Po to jau ir šoniukus pradėjau trumpint, tik gale neliečiau, nes vaikis gimė su plaukais, tai auginom Pusantrų nukirpom viršuj trumpai, o gale liko ilgi. Nelabai kaip atropdė, atauginom Paskui atrodė kaip su kepure
O šiai dienai šoniukus kepam trumpai ( bet ne gruzai), viršuje ilgesni (Kad galėčiau su žele sutept), na o gale ir liko tokie ilgi ( dabar jau beveik iki juosmens) per viduriuką ir pinam kasytę Jam nemaišo, o man laaabai gražu Ketinu nupirkti spalvotų siūliukų ir įpinti, kad būtų žaismingiau vasarą
man graziausia kai berniukai trumpais plaukuciais. vyras pats kas menesi nukerpa su masinele abu per 5 min. ir tvarkinga, ir patogu
QUOTE(Gadiga @ 2009 06 10, 16:23)
Panašiai iki metų kirpom tik grifkutę. Po to jau ir šoniukus pradėjau trumpint, tik gale neliečiau, nes vaikis gimė su plaukais, tai auginom Pusantrų nukirpom viršuj trumpai, o gale liko ilgi. Nelabai kaip atropdė, atauginom Paskui atrodė kaip su kepure
O šiai dienai šoniukus kepam trumpai ( bet ne gruzai), viršuje ilgesni (Kad galėčiau su žele sutept), na o gale ir liko tokie ilgi ( dabar jau beveik iki juosmens) per viduriuką ir pinam kasytę Jam nemaišo, o man laaabai gražu Ketinu nupirkti spalvotų siūliukų ir įpinti, kad būtų žaismingiau vasarą
skamba labai įdomiai o gal galėtum įdėti nuotrauką iš nugaros nufotkinusi?
Mano zuikis gime jau su kasom ir niekas tom kasom nepasidare. Tik augo ir stiprejo, tik spalva pasikeite is juodo tapo blondinu O kirpti pradejau gana anksti (gal nuo kokiu 9 men ar dar anksciau), nes labai greitai apaugdavo.Pradzioj kirpau pati su zirklem, paskui pripratinau prie masineles. O nesenai seneliai nusivede i kirpykla. Labai sauniai issedejo
Sunui visada kerpu pati.Nors galvodavau ir noredavau berniukui truputi ilgesnius plaukus laikyt bet jam negrazu.Tai kerpu vadinamuoju bliuduku-virsuj ilgesni o pakausi trumpai.Beje manau graziausiai vaikai atrodo taip kaip jiems labiausiai tinka
ir mes kerpames trumpai
maniski tetis pakirpo trumpai jau antra karta
savo mulatukui kita savajte darysim tokia sukuosena mazus dredukus , tik norime kvadraciukais atskirtus forma , universalinej parduotuveje 3 aukste daro , vat tik kaip jis istemps
kazkas panasaus :
QUOTE(mamulka10 @ 2009 06 24, 20:19)
savo mulatukui kita savajte darysim tokia sukuosena mazus dredukus , tik norime kvadraciukais atskirtus forma , universalinej parduotuveje 3 aukste daro , vat tik kaip jis istemps
kazkas panasaus :
kazkas panasaus :
Gali buti sunku miegoti- kaip su suktukais....
QUOTE(alfa159 @ 2009 06 24, 21:35)
Gali buti sunku miegoti- kaip su suktukais....
100%,nes pati esu isbandzius,jai atvirai tai gaila vaiko
tevu uzgaida,o nepagalvoja apie mazaji..
kankyne miegoti,buvau paaugle,tai mados reikalas buvo o kam vaika kankinti?
Papildyta:
QUOTE(sviesulys @ 2009 06 13, 06:50)
ir mes kerpames trumpai
dredu nereikia mamulka
QUOTE(Gadiga @ 2009 06 10, 17:23)
O turetu super atrodyti tirai butu idomu pamatyti kaip atrodo
Nenoriu izeisti mamyciu, kerpanciu vaikucius trumpai, ypac masinele, bet man graziausi vaikai truputi paaugintais plaukais. Tokie vaikai atrodo daug stilingesni. Per tam tikras sventes ju plaukucius galima sutepti zele. Tuomet atrodo super. Vaikai juk musu atvaizdai. Reikia rupintis ne tik savo isvaizda, bet ir vaiku. O vaikai su ilgesniais plaukais nuo mazens pripranta prisiziureti.