Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukų šukuosenos

Panašiai iki metų kirpom tik grifkutę. Po to jau ir šoniukus pradėjau trumpint, tik gale neliečiau, nes vaikis gimė su plaukais, tai auginom blush2.gif Pusantrų nukirpom viršuj trumpai, o gale liko ilgi. Nelabai kaip atropdė, atauginom bigsmile.gif Paskui atrodė kaip su kepure doh.gif
O šiai dienai šoniukus kepam trumpai ( bet ne gruzai), viršuje ilgesni (Kad galėčiau su žele sutept), na o gale ir liko tokie ilgi ( dabar jau beveik iki juosmens) per viduriuką ir pinam kasytę wub.gif Jam nemaišo, o man laaabai gražu thumbup.gif Ketinu nupirkti spalvotų siūliukų ir įpinti, kad būtų žaismingiau vasarą rolleyes.gif
Atsakyti
man graziausia kai berniukai trumpais plaukuciais. vyras pats kas menesi nukerpa su masinele abu per 5 min. rolleyes.gif ir tvarkinga, ir patogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2009 06 10, 16:23)
Panašiai iki metų kirpom tik grifkutę. Po to jau ir šoniukus pradėjau trumpint, tik gale neliečiau, nes vaikis gimė su plaukais, tai auginom blush2.gif Pusantrų nukirpom viršuj trumpai, o gale liko ilgi. Nelabai kaip atropdė, atauginom bigsmile.gif Paskui atrodė kaip su kepure doh.gif
O šiai dienai šoniukus kepam trumpai ( bet ne gruzai), viršuje ilgesni (Kad galėčiau su žele sutept), na o gale ir liko tokie ilgi ( dabar jau beveik iki juosmens) per viduriuką ir pinam kasytę wub.gif Jam nemaišo, o man laaabai gražu thumbup.gif Ketinu nupirkti spalvotų siūliukų ir įpinti, kad būtų žaismingiau vasarą rolleyes.gif

skamba labai įdomiai bigsmile.gif o gal galėtum įdėti nuotrauką iš nugaros nufotkinusi? ax.gif
Atsakyti
Mano zuikis gime jau su kasom ir niekas tom kasom nepasidare. Tik augo ir stiprejo, tik spalva pasikeite is juodo tapo blondinu rolleyes.gif O kirpti pradejau gana anksti (gal nuo kokiu 9 men ar dar anksciau), nes labai greitai apaugdavo.Pradzioj kirpau pati su zirklem, paskui pripratinau prie masineles. O nesenai seneliai nusivede i kirpykla. Labai sauniai issedejo thumbup.gif
Atsakyti
Sunui visada kerpu pati.Nors galvodavau ir noredavau berniukui truputi ilgesnius plaukus laikyt bet jam negrazu.Tai kerpu vadinamuoju bliuduku-virsuj ilgesni o pakausi trumpai.Beje manau graziausiai vaikai atrodo taip kaip jiems labiausiai tinka ax.gif
Atsakyti

ir mes kerpames trumpai smile.gif

Atsakyti
maniski tetis pakirpo trumpai jau antra karta doh.gif
Atsakyti

savo mulatukui kita savajte darysim tokia sukuosena biggrin.gif mazus dredukus , tik norime kvadraciukais atskirtus forma , universalinej parduotuveje 3 aukste daro , vat tik kaip jis istemps doh.gif g.gif

kazkas panasaus :
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 24 birželio 2009 - 19:20
QUOTE(mamulka10 @ 2009 06 24, 20:19)
savo mulatukui  kita savajte darysim tokia sukuosena  biggrin.gif  mazus dredukus , tik norime kvadraciukais atskirtus forma , universalinej parduotuveje 3 aukste daro , vat tik kaip jis istemps  doh.gif  g.gif

kazkas panasaus :
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Gali buti sunku miegoti- kaip su suktukais.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 06 24, 21:35)
Gali buti sunku miegoti- kaip su suktukais.... g.gif

drinks_cheers.gif 100%,nes pati esu isbandzius,jai atvirai tai gaila vaiko doh.gif verysad.gif
tevu uzgaida,o nepagalvoja apie mazaji..
kankyne miegoti,buvau paaugle,tai mados reikalas buvo doh.gif o kam vaika kankinti? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(sviesulys @ 2009 06 13, 06:50)
ir mes kerpames trumpai smile.gif

dredu nereikia mamulka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2009 06 10, 17:23)

O turetu super atrodyti tirai butu idomu pamatyti kaip atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nenoriu izeisti mamyciu, kerpanciu vaikucius trumpai, ypac masinele, bet man graziausi vaikai truputi paaugintais plaukais. Tokie vaikai atrodo daug stilingesni. Per tam tikras sventes ju plaukucius galima sutepti zele. Tuomet atrodo super. Vaikai juk musu atvaizdai. Reikia rupintis ne tik savo isvaizda, bet ir vaiku. O vaikai su ilgesniais plaukais nuo mazens pripranta prisiziureti.
Atsakyti