Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukų šukuosenos

QUOTE(Ice tea @ 2011 03 29, 10:32)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif mes irgi TAIP auginam  mirksiukas.gif

O vis tiek kirpykloje suformavo tokią šukuoseną? Ar savaime?
QUOTE(spylka78 @ 2011 03 29, 10:59)

Labai gražu thumbup.gif O jūs gal Vilniuje ax.gif
Atsakyti
taip as vilniuj , tik dabar namuciuose tik kerpu, su vaikiukais sedžiu namie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spylka78: 29 kovo 2011 - 13:07
QUOTE(spylka78 @ 2011 03 29, 11:11)
cia as pati kerpu , pati kirpija , o jei nori kad bent biski pataikytu , bandyk nunesti nuotraukyte sukuosenos kokios nori , gal tada lengviau bus suprasti kirpejai , nors kai kurios kirpejos to labai nemegsta , man tai buvo daug paprasciau , pamatai ko nori zmogus , ir padarai smile.gif

Reiks taip ir pabandyti, atsispausdinsiu ir eisiu 4u.gif
Atsakyti
na jei pakeliui perkunkiemis ..... tai galit užsukt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spylka78 @ 2011 03 29, 14:15)
na jei pakeliui perkunkiemis ..... tai galit užsukt  ax.gif

thumbup.gif Tik dabar reikia plaukus užauginti, nes aną savaitę apkirpo... Ir vėl ne taip kaip aš norėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 03 29, 14:53)
thumbup.gif Tik dabar reikia plaukus užauginti, nes aną savaitę apkirpo... Ir vėl ne taip kaip aš norėjau  doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spylka78: 29 kovo 2011 - 18:26
QUOTE(spylka78 @ 2011 03 29, 19:25)

Vat taip ir aš panašiai kerpu. Bet aš pati su mašinėle praeinu pro ausis ir prieki patrumpinu, kad ilgiau trumpi būtų. dabar auginam gaurus. patrumpinsiu tik apie ausis.
Atsakyti
o maniskiui arteja pirmas gimtadienis tai ta proga jau vesim i kirpykla, nes plaukuciai jau uzdegia visa kakta, plaukai dar yra nuo gimimo, nekirpti biggrin.gif
as vis ieskau foto, kaip paaiskint kaip apkirpt, bet nerandu doh.gif prieky/virsuj noriu biski patrumpint, kad butu toks bardakelis susiveles blush2.gif , o gale tokie kaip yra, netrumpint, bet kad ir nebutu tokie ilgi, kad uodegyte galima surist.. as saviski su tokia plaukuosena isivaizduoju, bet kaip paaiskint, kad neapkirptu per trumpai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hollie: 06 rugpjūčio 2011 - 08:36
Musu kirpimas, norejau biskuti ne taip doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2011 03 30, 13:07)
Vat taip ir aš panašiai kerpu.  Bet aš pati su mašinėle praeinu pro ausis ir prieki patrumpinu, kad ilgiau trumpi būtų. dabar auginam gaurus.  patrumpinsiu tik apie ausis.

ir mes taip pat kerpames 4u.gif
Atsakyti
''bliūduku'' smile.gif
Atsakyti
Ir maniškis pan. kaip Pingvinuko apkirptas, tik močiutė pamačius pasakė, kad negražu, o mums thumbup.gif
Atsakyti