kaip kerpate savo sūnus? ar skutat mašinėle trumpai, kas man labai nepatinka, ar prašote kirpėjų išgauti ką nors įdomesnio?
mūsiškis į kirpyklą eina be problemų. esame ir mašinėle 4 numeriu nukirpę, tačiau dažniausiai kirpėja kerpa žirklėmis. tik mane nervina - lyg ir paaiškinu, ko noriu, bet vis tiek dažniausiai išeina taip pat kaip visada
gal kas žinote įdomesnių kirpimų ar kas "madinga"? nes gatvėje tikrai pasitaiko pamatyti dailiai ir įdomiai apkirptų berniukų bet negaudysi mamyčių už rankos klausti
Mano dičkiui labiausiai tinka trumpučiai plaukai. Dažniausiai kirpėja kerpa žirklėmis ir po to padailina mašinėle. Kartais dar kokius nors raštus išskuta. Gale yra palikta uodegėlė, kuriai daugiau nei 2 metai Retkarčiais kirpėja ją patrumpina, kad nebūtų nušiurusi. Uodegėlė gražiai raitosi. Močiutėms nepatinka. Vis įkalbinėja maniškį, kad lieptų kirpėjai ją nukirpti, bet vaikas nesutinka
Man gražu kai berniukų plaukai ilgi, tačiau nevisiems tokie plaukai tinka. Ypač jei jie neprižiūrėti, nušiurę, susivėlę.
Man gražu kai berniukų plaukai ilgi, tačiau nevisiems tokie plaukai tinka. Ypač jei jie neprižiūrėti, nušiurę, susivėlę.
na kadangi pati esu kirpeja, tai savo mazaji princa kerpu kaip tik noriu, man kazkaip patinka eksperimentuoti, o ir vaikas noriai leidziasi, dabar auginame siek tiek ilgesnius plaukucius, nes pas ji labai grazios garbanos. Kol buvo mazesnis,labai sunku ji kirpti budavo, plaukai raitesi kaip pas avineli net nebezinojau kaip susitvarkyti,tai tekdavo su masinele 2-3nr kirpti, bet aciu dievui dabar tos garbanos nebe tokios labai norejau kasyte jam auginti,bet... vyras grieztai pasake,kad jei pageidauju kasytes pinti, tai mergaite pasigimdyk, o berniukas turi vyriskai atrodyt ka padarysi, teko atsisakyti tos minties
Man tai problema su kirpimu nesiduoda jis visai vos vos su masinele apkerpam nenori kirptis nors tu ka o man taip grazu virsuj ilgesni plaukuciai bet kolkas tai dar sukuosenom nepasiruose
man negrazu,kai mazi berniukai nukirpti trumpai su masinele
savo zuiki kerpam su zirklem,plaukuciai graziai banguojasi
svarbu,kad kirptis patinka,maivosi paskui pries veidrodi
QUOTE(nirce @ 2009 02 15, 23:28)
man negrazu,kai mazi berniukai nukirpti trumpai su masinele
man gražu, kai berniukams padaro kokias įdomesnes šukuosenas, tačiau šukuosenomis nelaikau labanaktuko kirpimo (t.y. paprasčiausiai iki pečių nuaugintų plaukų). Ir vakar mano vaikas sėdėdamas kavinėj sako: "va, ten mergaitė lėktuvėlį neša". Sakau: "ten berniukas". Taigi ir vaikui asociacijos tokios
Aš sūnų kerpu mašinėle 17 mm kas kokius 2 mėnesius.
Prieš tai viena rašė, kad nesiduoda. Mūsų irgi nenorėjo pirmą kartą, tačiau pirmiausiai galvą teko pakišti tėčiui, ir viskas buvo tvarkoj
Kuo didesnis vaikas, tuo gražiau ir tvarkingiau atrodo trumpesni ir tvarkingi plaukai. tik ne skutami plikai
Kol raitėsi plaukučiai, tai kirpdavom tik galiukus, netgi kirpėjas buvo sunku priprašyt patrumpint. Sakydavo, tokių gražių garbanų nė už ką nenukirps.
O dabar išsitiesė garbanos... gaila biškutį, kad nėra tų garbanų. Kerpamės maždaug kartą į du mėnesius, kerpa žirklėmis, ilgai užtrunka, apie 40 min, jau tiek tai sunku vaikui ramiai išsėdėti.
Kol raitėsi plaukučiai, tai kirpdavom tik galiukus, netgi kirpėjas buvo sunku priprašyt patrumpint. Sakydavo, tokių gražių garbanų nė už ką nenukirps.
O dabar išsitiesė garbanos... gaila biškutį, kad nėra tų garbanų. Kerpamės maždaug kartą į du mėnesius, kerpa žirklėmis, ilgai užtrunka, apie 40 min, jau tiek tai sunku vaikui ramiai išsėdėti.
Maniškiui viršugalvį kerpa su žirklėmis - reikia palikti tokius ilgokus, nes pilna galva verpetų Kartą mūsiškės kirpėjos nebuvo, tai nespėjau net cyptelėti, kad viršugalvį paliktų, tai vos ne metus vaikiui atauginėjom plaukus - visi plaukai piestu stovėjo O apačioje, tai trumpai - su mašinėle praeina. Bo lekia vaikis kaip be galvos, vos tik ilgesni plaukai paauga, tai kiaurai šlapi ir būna
As turiu drauge kirpeja, pas ja mano mazius visada noriai kerpasi, o ir ji visadanukerpa pagal mano norus....
cia taip vasara buvo nukirptas, dabar ir pries sita kirpima buvo kaip as vadinu "bilaniskai" gaila foto nerandu, bet is esmes panasiai, tik tie plaukiukai kur gale trumpesni irgi yra....
cia taip vasara buvo nukirptas, dabar ir pries sita kirpima buvo kaip as vadinu "bilaniskai" gaila foto nerandu, bet is esmes panasiai, tik tie plaukiukai kur gale trumpesni irgi yra....
kaip faina, kai vaikučių plaukučiai banguojasi ir raitosi niu, maniškis tai grynai į mano giminę - nė bangos nerastum...
man gražu, kai taip šonus nutrumpina, na, lyg tas gelbėtojas gediminas jaunius panašia šukuosena. bet niekaip kirpėja nepataiko taip nukirpti, nors lyg ir paaiškinu
-----------
o baimės jokios neturi, kerpam vyrų kirpykloje nuo metukų. tai tik svarbiausia nepamiršti apkirpus papurkšti
man gražu, kai taip šonus nutrumpina, na, lyg tas gelbėtojas gediminas jaunius panašia šukuosena. bet niekaip kirpėja nepataiko taip nukirpti, nors lyg ir paaiškinu
-----------
o baimės jokios neturi, kerpam vyrų kirpykloje nuo metukų. tai tik svarbiausia nepamiršti apkirpus papurkšti