QUOTE(virgiux @ 2009 02 12, 23:21)
joooo.....
panasu, kad pas mus vintage stilius kazkaip kitaip suvokiamas, nei visam pasaulyje....
pasiziurejau i tas prekes internete: jie gal su protu susipyke? tokiu kainu dar gerai paiekoti reikia
na ir kas, kad garsus vardai, kaip coco ar pan.? Juk tikri vintage vintage daiktai automatiskai deveti buna, tai kokie tukstanciai uz juos gali buti mokami? Toms, kas tikrai megsta vintage - visi geri, kokybiski, originalus ir tikrai vintage daiktai randami, taip vadinamuose skudurynuose arba ebay, arba uzsienyje,kur kainos suvokiamos. Kur sukneles, batu ar rankines vidutine kaina sukasi apie 20-30 doleriu. Kaip jus manot is kur visokios Kandys tuos rubus traukia, o paskui uz nesuprantamas sumas parduoda?
tik gerai paieskoti reikia
QUOTE(virgiux @ 2009 02 12, 23:21)
joooo.....
panasu, kad pas mus vintage stilius kazkaip kitaip suvokiamas, nei visam pasaulyje....
pasiziurejau i tas prekes internete: jie gal su protu susipyke? tokiu kainu dar gerai paiekoti reikia
na ir kas, kad garsus vardai, kaip coco ar pan.? Juk tikri vintage vintage daiktai automatiskai deveti buna, tai kokie tukstanciai uz juos gali buti mokami? Toms, kas tikrai megsta vintage - visi geri, kokybiski, originalus ir tikrai vintage daiktai randami, taip vadinamuose skudurynuose arba ebay, arba uzsienyje,kur kainos suvokiamos. Kur sukneles, batu ar rankines vidutine kaina sukasi apie 20-30 doleriu. Kaip jus manot is kur visokios Kandys tuos rubus traukia, o paskui uz nesuprantamas sumas parduoda?
tik gerai paieskoti reikia
Man labai idomu, ar lanketes uzsienyje geruose vintage boutique?Kur imano ma butu rasti chanel rankiniu ar hermes saliu ar bet ko , kas kainuotu 20 dol.Uz labai jau sunesiota prada vintage rankine ar chanel klasikini modeli ar c.dior vakarini tasiuka prasoma maziausiai 200 euru.As nekalbu aplamai apie bet kokio stiliaus vintgae daiktus, o apie vardinius.
Man asmeniskai vintgae asocijuojasi tik su vardiniais daiktais, tai ir thiery mugler svarkai ir t.tBet kokiame vadiname "Blusu " turguje, ar londone zymiojoje portabello gatveje, ar belgijoje ar paryziuje, ar amsterdame nieko nemaciau uz 20 dol, nebent tai ne orginalas.
O Kandyje buvau, mano nuomone...baisu, tiesiog supelyje batai, tai gali buti interjero detale, bet juos nesioti, na sory.Cia mano nuomone.Atsiprasau parduotuves ikureju, bet skelbtis kad jie pirmi kuria vintage lietuvoje ,sakyciau per drasu ... jau 2 metus lankausi arkliu g. vintage boutigue pard,tai en tiesiog daznai reikia eiti, ir nebutina pirkti ,kas uz 2000, as vintage boutique maciau c.dior rankine aksomo uz 14o lt, beje su naturaliu gintaru.Tai jau yra vertybe, ir siap galima rasti visko nuo 50 l iki 5000 lt.
Taigi kiekvieno teise rinktis.O per ebay atsisiusti tikrai galima, tik ar tas vintage ka jie nesioja priimtinas mums, sukneles ar matet vien sintetika, na as namanau ar miela tai deveti, megztukai pvz. anglijoje vertinami ir gan brangus, tai man primena mociutes kaip megzdavo tokius pynemis, paprasciausiai jie tai labai vertina, pas mus ir 50 lt niekas uz tai nemoketu...Man mielaiusi vintage aksesuarai, tada gali derinti prie modernaus drabuzio ir atrodo super.