Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage stiliaus drabužiai ir aksesuarai

QUOTE(Zvirblis @ 2009 02 20, 09:36)
Bet aš visgi labiau žaviuosi vintage derinimu su šiuolaikiniais rūbais. Vien vien vintage galėčiau pasidaryt fotosesiją, bet į darbą negalėčiau... Klientai niekaip nesuprastų... O va koks vienas kitas daiktelis  thumbup.gif

Aš į darbą galėčiau (ir norėčiau), bet kad neturiu tiek senobinio gėrio, kad nuo kojų iki galvos galėčiau apsirengti ax.gif Tad irgi derinu su šiuolaikiniais rūbais viską. Be to, manau, labai didelės reikšmės turi ir mokėjimas tuos rūbus kiek pakoreguoti, patrumpinti ar pasiaurinti ir pan. Nes humanose nuolat matau fantastiškų daiktų, tik ne pagal savo dydį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 20 vasario 2009 - 10:05
QUOTE(Margot @ 2009 02 20, 01:31)
Akims paganyti:
čia

Yra absoliučiai nerealių (ir įtariu, neįperkamų) dalykų unsure.gif Nervai nelaiko žiūrėt doh.gif  lotuliukas.gif

Oj daug nuotraukyciu i albumiuka sugule wub.gif O mergaites oda neitiketino baltumo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2009 02 20, 02:31)
Akims paganyti:
čia

Yra absoliučiai nerealių (ir įtariu, neįperkamų) dalykų unsure.gif Nervai nelaiko žiūrėt doh.gif  lotuliukas.gif

beje, kainas gali cia pasiziuret doh.gif biggrin.gif

parduotuve
Atsakyti
QUOTE(virgiux @ 2009 02 12, 23:21)
joooo.....  g.gif  panasu, kad pas mus vintage stilius kazkaip kitaip suvokiamas, nei visam pasaulyje....  doh.gif  pasiziurejau i tas prekes internete: jie gal su protu susipyke? tokiu kainu dar gerai paiekoti reikia  schmoll.gif na ir kas, kad garsus vardai, kaip coco ar pan.? Juk tikri vintage vintage daiktai automatiskai deveti buna, tai kokie tukstanciai uz juos gali buti mokami?  Toms, kas tikrai megsta vintage - visi geri, kokybiski, originalus ir tikrai vintage daiktai randami, taip vadinamuose skudurynuose arba ebay, arba uzsienyje,kur kainos suvokiamos. Kur sukneles, batu ar rankines vidutine kaina sukasi apie 20-30 doleriu. Kaip jus manot is kur visokios Kandys tuos rubus traukia, o paskui uz nesuprantamas sumas parduoda?  mirksiukas.gif  tik gerai paieskoti reikia  4u.gif

QUOTE(virgiux @ 2009 02 12, 23:21)
joooo.....  g.gif  panasu, kad pas mus vintage stilius kazkaip kitaip suvokiamas, nei visam pasaulyje....  doh.gif  pasiziurejau i tas prekes internete: jie gal su protu susipyke? tokiu kainu dar gerai paiekoti reikia  schmoll.gif na ir kas, kad garsus vardai, kaip coco ar pan.? Juk tikri vintage vintage daiktai automatiskai deveti buna, tai kokie tukstanciai uz juos gali buti mokami?  Toms, kas tikrai megsta vintage - visi geri, kokybiski, originalus ir tikrai vintage daiktai randami, taip vadinamuose skudurynuose arba ebay, arba uzsienyje,kur kainos suvokiamos. Kur sukneles, batu ar rankines vidutine kaina sukasi apie 20-30 doleriu. Kaip jus manot is kur visokios Kandys tuos rubus traukia, o paskui uz nesuprantamas sumas parduoda?  mirksiukas.gif  tik gerai paieskoti reikia  4u.gif

Man labai idomu, ar lanketes uzsienyje geruose vintage boutique?Kur imano ma butu rasti chanel rankiniu ar hermes saliu ar bet ko , kas kainuotu 20 dol.Uz labai jau sunesiota prada vintage rankine ar chanel klasikini modeli ar c.dior vakarini tasiuka prasoma maziausiai 200 euru.As nekalbu aplamai apie bet kokio stiliaus vintgae daiktus, o apie vardinius.
Man asmeniskai vintgae asocijuojasi tik su vardiniais daiktais, tai ir thiery mugler svarkai ir t.tBet kokiame vadiname "Blusu " turguje, ar londone zymiojoje portabello gatveje, ar belgijoje ar paryziuje, ar amsterdame nieko nemaciau uz 20 dol, nebent tai ne orginalas.
O Kandyje buvau, mano nuomone...baisu, tiesiog supelyje batai, tai gali buti interjero detale, bet juos nesioti, na sory.Cia mano nuomone.Atsiprasau parduotuves ikureju, bet skelbtis kad jie pirmi kuria vintage lietuvoje ,sakyciau per drasu ... jau 2 metus lankausi arkliu g. vintage boutigue pard,tai en tiesiog daznai reikia eiti, ir nebutina pirkti ,kas uz 2000, as vintage boutique maciau c.dior rankine aksomo uz 14o lt, beje su naturaliu gintaru.Tai jau yra vertybe, ir siap galima rasti visko nuo 50 l iki 5000 lt.
Taigi kiekvieno teise rinktis.O per ebay atsisiusti tikrai galima, tik ar tas vintage ka jie nesioja priimtinas mums, sukneles ar matet vien sintetika, na as namanau ar miela tai deveti, megztukai pvz. anglijoje vertinami ir gan brangus, tai man primena mociutes kaip megzdavo tokius pynemis, paprasciausiai jie tai labai vertina, pas mus ir 50 lt niekas uz tai nemoketu...Man mielaiusi vintage aksesuarai, tada gali derinti prie modernaus drabuzio ir atrodo super.
Atsakyti
Vintaziniai nevintaziniai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2009 02 20, 20:58)
Vintaziniai nevintaziniai smile.gif

Cia klausimas, ponia? biggrin.gif

Laisvyda, nors vintage tau kelia asociacija tik su vardiniais drabuziais, bet tai nera vien vardiniai drabuziai tai bet kokie drabuziai "ish praeiteis" [apie laikmeti jau buvo pradzioj kalbeta] zinoma, vardiniai kur kas vertingesni smile.gif

O jei jau kalbeti apie vardini vintaza, tai turiu sena Jean Paul Gaultier [berods sio dizainerio, nes uzgrusta spintoj] svarka, tik niekad jo nenesioju, bet pasiuvimas labai idomus, o mane patrauke pamusalas biggrin.gif Tik va nesu garantuota, kad originalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvyda @ 2009 02 20, 19:57)
Man labai idomu, ar lanketes uzsienyje geruose vintage boutique?...

Mes vardams nevergaujam lotuliukas.gif Bet siaip netgi be verdo vintage daiktai gana brangus ax.gif
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 20, 20:03)
Cia klausimas, ponia?  biggrin.gif

Ir klausimas, ir teiginys... nedrasus smile.gif
Atsakyti
Su Laisvyda iš dalies sutinku. Bet ne visai. Ypač dėl audinių sutinku, bet čia laikotarpio problema: 60 - 70 ieji išrado ir pamilo sistetiką. Net ir mados namai (pvz Lanvin) tuo metu siuvo sintetines suknutes... Jas nera malonu nešioti, tiesa.

Del brandinio vintažo ne visai sutinku. Taip, jis tikrai vertingesnis ir kuo senesnis, tuo brangesnis. Bet juk įvaizdžiui brandas ne taip svarbu... Sakyčiau man įdomiau yra nukauti tipišką laikmečio aksesuarą ar rūbą - kad ir rankinę - laikraštį ar tea dress... O arklių gatvėj aš paperku paperku biggrin.gif . Tik ne tam, kad atrodyčiau vintage, o kad rasčiau kokių įdomesnių rūbų...
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 20, 20:03)
Cia klausimas, ponia?  biggrin.gif

Laisvyda, nors vintage tau kelia asociacija tik su vardiniais drabuziais, bet tai nera vien vardiniai drabuziai tai bet kokie drabuziai "ish praeiteis" [apie laikmeti jau buvo pradzioj kalbeta] zinoma, vardiniai kur kas vertingesni smile.gif

O jei jau kalbeti apie vardini vintaza, tai turiu sena Jean Paul Gaultier [berods sio dizainerio, nes uzgrusta spintoj]  svarka, tik niekad jo nenesioju, bet pasiuvimas labai idomus, o mane patrauke pamusalas  biggrin.gif Tik va nesu garantuota, kad originalas smile.gif

jO ,as suprantu, kad ne vien vardiniai, bet kad mes lietuvoje gal tik 10 nuvalkiotu vardu ir zinome.kaip bebutu gaila, tikrai atsiliekame nuo tikros mados, as taip pat apie save kalbu.Nes jei gucci prada ar versace tai jau tipo vardiniai...as kalbu apie aukstaja mada , kuri is metu i metus gamina klasika su sarmu, ir ka sumoki tai ir vaikai ir anukai gali deveti, ar nesioti
JEan Paul Gaultier superinis dizaineris.Turiu toki unerealiu kelniu ir svarku, jis toks "Neteisingas" , tuo mane ir zavi...
O tie bateliai super 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zaRAza @ 2009 02 20, 20:14)
Mes vardams nevergaujam lotuliukas.gif Bet siaip netgi be verdo vintage daiktai gana brangus ax.gif
Ir klausimas, ir teiginys... nedrasus smile.gif

As irgi nevergauju vardams, man net nereikia, kad jis matytusi daikto isoreje, bet va kai apsirengi vardini uba, nekyla abejoniu kodel jis vardinis,...viskas nugula ciki.As vertinu kokybe, geriau tursiu 2 daiktus, bet kokybiskus, kasmyra tiesiog dievinu, beje vintage kasmyras irgi ziauriai brangus, o geriausia kasmyro gamintoja "L.Piano"megztini vintage boutique maciau uz 200lt.Ju kaina siekia iki 400 euru, beje jis buvo naujasPasakykite ar brangu, jei zaroje megtukas 120 lt kainuoja, beje joks...nusiskalbs po pirmo karto schmoll.gif
Atsakyti
Ir beje, mas čia labai ramiai šnekamės, be jokių au-au-au biggrin.gif
Atsakyti

istraukciau siandien svarka idomumo delei, nes ziurejau i ji priesh kokius 2 metus, tai net pamirshau kokio dizainerio blush2.gif tik kazin ar pavyks normaliai nufotografuot ne dienos sviesoj.Idomu ish tikruju butu suzinot nuomoniu tu, kurios labiau nusimano 4u.gif

Laisvyda, na vieni zino daugiau dizaineriu kiti maziau, naturalu juk, kad ne visi zmones domisi vienodais dalykais, vieni zino d&g, versace, gucci ir jiems to uztenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 02 20, 20:15)
Su Laisvyda iš dalies sutinku. Bet ne visai. Ypač dėl audinių sutinku, bet čia laikotarpio problema: 60 - 70 ieji išrado ir pamilo sistetiką. Net ir mados namai (pvz Lanvin) tuo metu siuvo sintetines suknutes... Jas nera malonu nešioti, tiesa.

Del brandinio vintažo ne visai sutinku. Taip, jis tikrai vertingesnis ir kuo senesnis, tuo brangesnis. Bet juk įvaizdžiui brandas ne taip svarbu... Sakyčiau man įdomiau yra nukauti tipišką laikmečio aksesuarą ar rūbą - kad ir rankinę - laikraštį ar tea dress... O arklių gatvėj aš paperku paperku  biggrin.gif . Tik ne tam, kad atrodyčiau vintage, o kad rasčiau kokių įdomesnių rūbų...

Tikrai sutinku, mada yra ne viskas, svarbiausia stiliaus pojutis, madingas ir stilingas 2 visiaskai skirtingos savokos.Man tuo ir zavi butent tu metu rankine, bet tik ji gali buti ir chanel tarkim 50 , 60 , 80 metu ir 2006 metu.Jei pastebesite, kiek nedaug skriasi, (kalbu apie klasikinius modelius) , na zavi jos mane.... thumbup.gif .nes kaip sakant brandinai rubai buvo visuose laikmeciuose.
Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 20, 20:27)
istraukciau siandien svarka idomumo delei, nes ziurejau i ji priesh kokius 2 metus, tai net pamirshau kokio dizainerio  blush2.gif tik kazin ar pavyks normaliai nufotografuot ne dienos sviesoj.Idomu ish tikruju butu suzinot nuomoniu tu, kurios labiau nusimano  4u.gif

Laisvyda, na vieni zino daugiau dizaineriu kiti maziau, naturalu juk, kad ne visi zmones domisi vienodais dalykais, vieni zino d&g, versace, gucci ir jiems to uztenka smile.gif

Sutinku ir su tuo, nesu is tu kurios per dienas landzioja po parduotuves ir domisi vien smutkytemis smile.gif bet labai smagu va tu kitokiu drabuzeliu rasti,butinai nufotografuok svarkeli l. idomu paziureti, renkis jibutinai, jauciu kad atrodo pritrenkianciai, tik kiek kitaip...kol isdristi apsirengti, o poto tiek komplimentu isgirsti thumbup.gif
Atsakyti