Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage stiliaus drabužiai ir aksesuarai

niu va mano batai (lakierkos)

user posted image
[URL=http://g.imageshack.us/img7/picture080nt8.jpg/1/][IMG]
Papildyta:
QUOTE(Margot @ 2009 02 18, 13:15)
Panašu, kad vintage jau tampa madingu reiškiniu g.gif
štai

cia greiciausiai yra geras Kandies piaras biggrin.gif . Nes ta pirmoji parduotuvyte ir yra Kandis... Man patiko, kaip Talaikyte viska sudejo i lentyneles - man aisku smile.gif
Atsakyti
[quote=Zvirblis,2009 02 18, 21:00]
niu va mano batai (lakierkos)

http://img7.imagesha...cture080nt8.jpg[/img][/url]
[URL=http://g.imageshack.us/img7/picture080nt8.jpg/1/]
Papildyta:

Koks gėris, spalva labai sodri ir graži thumbup.gif Koks dydis, jei ne paslaptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 13 kovo 2012 - 03:34
Suknelė baisingai dėkoja uz pagyrimus 4u.gif Pagalvojau, gal jos siūlės jau nuo kokio ankstesnio nužiūrėjimo subraškėjo, todėl ir atidavė lotuliukas.gif O šiaip, kai dar Humanoj kabėjo, tai ji toookia siaura ir ilga atrodė, kad normaliai tokių žmonių net nelabai būna. Gal buvau pirmoji pabandžiusi į ją įlįsti? g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(2006 @ 2009 02 18, 13:15)
wub.gif grazi suknele
kokios cia firmos? rastas labai PUCCI primena bigsmile.gif

Jaučiu, kad ne Pucci.. g.gif Radau tik kažkokią etiketę "Ban-lon". Paguglinus išmeta, kad taip vadinama kažkokia medžiagos rūšis. Garsių vardų ar bent jau įmonių tokiu pavadinimu nė kvapo..
Tiesa, vakar pamiršau parašyt, kad Virgiux oranžiniai batukai labai fainučiai wub.gif Žvirblio irgi liuksiški, spalva man labai skani, ir šiaip mielai panešiočiau thumbup.gif
Atsakyti

Zvirbli, o kokios kainos kandyje? smile.gif turbut praleidai klausimeli pro akis netycia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tomyka @ 2009 02 18, 21:14)

Koks gėris, spalva labai sodri ir graži  thumbup.gif  Koks dydis, jei ne paslaptis?

spalva realiai tamsesne, cia dar blykste pridejo, dydis 36,5

QUOTE(GinCherry @ 2009 02 18, 21:59)
Zvirbli, o kokios kainos kandyje? smile.gif turbut praleidai klausimeli pro akis netycia  4u.gif

na, kainos to, ka maciau nemazos... sukneles - 35-50 lt, mano batai - 90, skareles iki 10, rankinukai buvo lyg iki 30, bet sau nieko neuztikau... cia tikiuosi, kad nenugrybavau, nes nelabai atidziai ziurejau. zodziu Kauno kuitukuose galima tikrai pigiau apsiprekint, o kokiam kaime tai isvis, tik padirbeti, pasikuisti daugiau reikia, bet gi pati medziokle - malonumas.

Dar pasiguosiu - koookiu fain dalyku buna 50 ct boutique, tik beda, kad dazniausiai tie patys paciausi vadinasi "inventorius" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 02 19, 00:45)
bet gi pati medziokle - malonumas.

cia tai labai tiksliai pasakyti, o ir vadinu ash taip pat, medziokle smile.gif

siandien nenufotagrafavau nieko, nes nuo ryto ishvaziavau i vilniu su reikalais ir grizau tik vakare, pazadu ryt papuosalus pademonstruot ir prisiminiau,kad mano mama turejo ishlikusia tokia juoda gofruota suknele, priekyje permatoma ir pasiuvineta karoliukais smile.gif reiks paieshkot ar dar yra smile.gif
Atsakyti
Zvirblio suniukui drauga dedu biggrin.gif
[URL=user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(virgiux @ 2009 02 19, 21:39)
Zvirblio suniukui drauga dedu  biggrin.gif

Man ne tik katinukas, bet ir tai, kas matosi fone - labai labai smile.gif Ir netgi kur kas labiau biggrin.gif (turiu galvoje baldą)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 19 vasario 2009 - 22:29
QUOTE(Margot @ 2009 02 19, 22:28)
Man ne tik katinukas, bet ir tai, kas matosi fone - labai labai smile.gif Ir netgi kur kas labiau biggrin.gif (turiu galvoje baldą)

tas baldas irgi pas mane gyvena nail.gif aciuks.gif
Atsakyti
Akims paganyti:
čia

Yra absoliučiai nerealių (ir įtariu, neįperkamų) dalykų unsure.gif Nervai nelaiko žiūrėt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 20 vasario 2009 - 00:35
QUOTE(Margot @ 2009 02 20, 02:31)
Akims paganyti:
čia

Yra absoliučiai nerealių (ir įtariu, neįperkamų) dalykų unsure.gif Nervai nelaiko žiūrėt doh.gif  lotuliukas.gif

modelis labai zavus, nors aishku yra ir rubeliu nerealiu biggrin.gif bet beda tame, kad ant manekenishko sudejimo ir ishvaizdos mergaiciu, viskas graziai atrodo, tai pirktum ne ruba,o iliuzija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2009 02 20, 00:31)
Akims paganyti:
čia

Yra absoliučiai nerealių (ir įtariu, neįperkamų) dalykų unsure.gif Nervai nelaiko žiūrėt doh.gif  lotuliukas.gif

Nice... Kaikas labai, kai kas visai ne... Bet pritariu, kad modelis čia daug reiškia. kažin, ar ji čia taip viską ir susipirkusi - čia jau toks labai brandinis vintage...

Bet aš visgi labiau žaviuosi vintage derinimu su šiuolaikiniais rūbais. Vien vien vintage galėčiau pasidaryt fotosesiją, bet į darbą negalėčiau... Klientai niekaip nesuprastų... O va koks vienas kitas daiktelis thumbup.gif
Atsakyti