zodziu visos rodykit ka turit
Cia man vietoj psichoterapijos nuo itampos darbe
Viska fotkinkit ir kiskit i tema
Mmm, kokia gera temele uzvedet Dievinu senobinius daiktus. Jie turi savo verte. Tai ne siuolaikines plastmaskes ar skudureliai..
Teko prisiciupineti begales vintaziniu suknuciu bei prisimatuoti praejusio amziaus pradzios skrybelaiciu vienam darbe, tai alpinejau ten periodiskai Buvo net silkiniu rankomis siuvinetu naktinuku ir apatinuku. Kaip mielai butau priglaudus keleta tu daikciuku!
Et, jau nusivaziavau i prisiminimus..
Kad tusciai nepliurpciau, paivairinsiu sia temuke savo vieno lobio, nukauto toj pacioj Traku g. Humanoj uz 7 litukus, atvaizdu. Belenkiek prabangus balius turetu buti, kad isdrisciau kada taip pasipuosti, bet vien nuo minties, kad ja turiu man saldu pasidaro
Bukle labai gera (buvo kelios demeles, kurios issiskalbe nesunkiai), neskaitant nuo laiko prairusiu siuliu. Bet tai lengvai pataisoma
Teko prisiciupineti begales vintaziniu suknuciu bei prisimatuoti praejusio amziaus pradzios skrybelaiciu vienam darbe, tai alpinejau ten periodiskai Buvo net silkiniu rankomis siuvinetu naktinuku ir apatinuku. Kaip mielai butau priglaudus keleta tu daikciuku!
Et, jau nusivaziavau i prisiminimus..
Kad tusciai nepliurpciau, paivairinsiu sia temuke savo vieno lobio, nukauto toj pacioj Traku g. Humanoj uz 7 litukus, atvaizdu. Belenkiek prabangus balius turetu buti, kad isdrisciau kada taip pasipuosti, bet vien nuo minties, kad ja turiu man saldu pasidaro
Bukle labai gera (buvo kelios demeles, kurios issiskalbe nesunkiai), neskaitant nuo laiko prairusiu siuliu. Bet tai lengvai pataisoma
Chuliganka groooozis! As turiu praktini klausima - ar realu is drabuzio (itariu sintetinis audinys) isnaikinti prakaito kvapa? Ir kokiom priemonem ta galima padaryti? Mano patirtis rodo, kad slabimas ir valykla nepadeda...
Aplamai, kaip dziaugiuos sita temuke atradus Galvojau as viena del vitazo pamisus, nuoryto iki vakaro maluosi po neta ir iesko gero vintazo, man taip viskas grazu . O ir musu kuitimukuose tiek visokio gerio nukalus , labiausiai tai silpnybe suknelems, batams, rankinukams ir zinau, kad taip apsirengus bunu tik as viena O ne klonas is kokios nors Veroooo...
Papildyta:
Fainuoliai , ale nemanau kad jie 34-35 ismieros
Papildyta:
QUOTE(Eglantina @ 2009 02 18, 11:16)
Atsisiunciau as vintaginius batus ale taip norejau, kad net neziurejau i ismieravimus. parduociau kam nors...
http://public.fotki....taziniai-batai/
http://public.fotki....taziniai-batai/
Fainuoliai , ale nemanau kad jie 34-35 ismieros
QUOTE(Chuliganka @ 2009 02 18, 03:35)
grazi suknele
kokios cia firmos? rastas labai PUCCI primena
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 18, 12:05)
Stichija, tokia mazyte peda turi? Pavydziu zinok nu tiek graziu vintaziniu batuku yra tokia miniatiurinei kojytei
KUR???????????????????????????????????????????????????????????????
QUOTE(Stichija @ 2009 02 18, 12:16)
KUR???????????????????????????????????????????????????????????????
na, kad ir internete, t.y. ebay
QUOTE(Margot @ 2009 02 18, 13:15)
na va.... panasu, kad issipilde didziausias Gin kosmaras.... beja mano irgi.... teks prakenteti, kol kitiems praeis
Chuliganka koookia suknele?Pas mane kaime ne su ziburiu tokios nerastum, o dar uz 7 litus
Perlekiau kuistukuis kelis kiek tik turejau sveikatos (sirguliuoju) tai tik geltona h&m golfa uz 2 lt prigriebiau ir dar gailiuos,kad h&m sortu aukstu liemeniu neprigriebiau .
Perlekiau kuistukuis kelis kiek tik turejau sveikatos (sirguliuoju) tai tik geltona h&m golfa uz 2 lt prigriebiau ir dar gailiuos,kad h&m sortu aukstu liemeniu neprigriebiau .