Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage stiliaus drabužiai ir aksesuarai

QUOTE(Zvirblis @ 2009 02 16, 20:43)
neee, man Rozyte per daug blizga, as nuosaikesnio stiliaus gerbeja  lotuliukas.gif

tai as ir nesiruosiu visko, vienu sykiu apsirengti lotuliukas.gif tiesiog, turi ji graziu daiktu, oi turi.... smile.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image

Mano "auksinis grobis" biggrin.gif ir sidabrinis ridikiulis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 16 vasario 2009 - 21:36
user posted image
o cia mano puikieji batai wub.gif atiduodu jusu teismui ax.gif
Atsakyti
oho bigsmile.gif virgiux, labai labai grazus batai ir pedkelnes. Is kur abeji? Kiek mokejai?
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2009 02 16, 21:37)
Super batukai ir pančiakytės super (niu tos nevintažinės)  biggrin.gif

aciu 4u.gif o panciakytes tuoj bus taip pat vintagines, jau sesti metai, kaip deviu.... blush2.gif bet, kad taip patinka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(pievele @ 2009 02 16, 21:38)
oho  bigsmile.gif  virgiux, labai labai grazus batai ir pedkelnes. Is kur abeji? Kiek mokejai?

4u.gif batukai is forumietes, o pedkelnes...... tiesa sakant, net nepamenu kokioj parduotuvej pirkau blush2.gif labai seniai tas buvo.... ax.gif
Atsakyti

Virgiux, o kas ten per gyvunai? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 17, 01:22)
Virgiux, o kas ten per gyvunai? mastau.gif

mmmmm...... geda prisipazinti, bet neturiu ne menkiausio supratimo.... blush2.gif norejau lapes apykaklei, o gavau situos mielus balvonus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virgiux @ 2009 02 16, 23:35)
http://i384.photobuc.../IMG_1043-1.jpg
o cia mano puikieji batai  wub.gif  atiduodu jusu teismui  ax.gif

tobulai batu ir pedkelniu derinys atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 13 kovo 2012 - 03:25
QUOTE(virgiux @ 2009 02 17, 11:03)
mmmmm...... geda prisipazinti, bet neturiu ne menkiausio supratimo....  blush2.gif norejau lapes apykaklei, o gavau situos mielus balvonus  biggrin.gif

ash galvojau jie gyvi doh.gif biggrin.gif taip ir taip ir kitaip galva kraipiau lotuliukas.gif

o batai tai super thumbup.gif
Atsakyti
Na va, prisiduodu, ką gero užmačiau Kandyje. Atsidarė ji stiklių 7, kur anksčiau buvo S. Straukaitės saloniukas. Taigi kaip ir patalpos - mažytė. Kol kas ir asortimentas laaaabai mažas: suknelių kokios 5, batų kelios lentynos ir batai labai nekokie. Žodžiu kol kas su Humanos Trakų g apačia konkuruoti negali - šiandien patikrinau smile.gif
Tačiau manau, kad įsibėgės jie - dirba kelios dienos. sakė dar turi ką kabinti ir dėti į lentynas...

Beeeet. Nukoviau vienintelius ten buvusius gerus batelius. Nerealius - lakinius mėlynus aukštakulnius "ledinukų batelius". Naujus, vieną kartą gal praeitus... Vaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Atsakyti
virgiux ir pedkelnes ir batai nerealiai atrodo thumbup.gif thumbup.gif o tie gyviai maniau irgi ,kad gyvi. dar pagalvojau koki biesa namie augina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 02 17, 19:45)
Na va, prisiduodu, ką gero užmačiau Kandyje. Atsidarė ji stiklių 7, kur anksčiau buvo S. Straukaitės saloniukas. Taigi kaip ir patalpos - mažytė. Kol kas ir asortimentas laaaabai mažas: suknelių kokios 5, batų kelios lentynos ir batai labai nekokie. Žodžiu kol kas su Humanos Trakų g apačia konkuruoti negali - šiandien patikrinau smile.gif
Tačiau manau, kad įsibėgės jie - dirba kelios dienos. sakė dar turi ką kabinti ir dėti į lentynas...

Beeeet. Nukoviau vienintelius ten buvusius gerus batelius. Nerealius - lakinius mėlynus aukštakulnius "ledinukų batelius". Naujus, vieną kartą gal praeitus... Vaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Batelius prasom parodyti smile.gif

ash siandien ir nerealius batukus maciau, deja koja apsikapot man reiktu, kad tilptu smile.gif

Beje, o kaip kainos Kandyje? Sukneliu/batu? g.gif
Atsakyti