Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage stiliaus drabužiai ir aksesuarai

QUOTE(Ka_kava @ 2009 02 14, 18:03)
Turiu idėją- būtų labai smagu, jeigu pasidalintumėte nuotraukomis savo turimų sendaikčių  bigsmile.gif  wub.gif
Jeigu čia būtų ne per didelis temos išplėtimas  4u.gif

drinks_cheers.gif seniai norejau tokios temos!
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 14, 22:26)
Zvirbli, sakei, kad neradai dar Pazyziuj geru parduotuviu tai va tau pora adresu smile.gif

aaaaaaaaa!!!! aukso kainos tekstas!!! clap.gif oro_buckis.gif
QUOTE(Margot @ 2009 02 14, 22:48)
Bent jau prieš trejetą metų Paryžiaus vintažinių krautuvėlių kainos buvo nuo keliasdešimt eurų iki.... Taigi, nepigu. Bet dabar galvoju, kad aš pataikiau aplankyt būtent tas parduotuves, kuriose prekiaujama Chanel, Dior ir kt. liukso klasės vardais, t.y. jau istorija tapusiais mados egzemplioriais (pvz., kaip dabar pamenu 1980-uju Chanel teatrinę delninukę už 300 eurų).

O kur? Kur tai yra??? Bent pavepsoti noriu, kai busiu biggrin.gif

O cia mano suniukas is Barselonos blusyno.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Keliu i viesuma kelis savo Vintage
smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
mirksiukas.gif
Atsakyti
Teranova, labai mieli tasiukai smile.gif ypac sviesusis wub.gif
ir labai juokingi akiniai biggrin.gif cia geraja prasme mirksiukas.gif as pati gan daug turiu juokingu daiktu, kuriuos tiesiog wub.gif wub.gif
Atsakyti
terranova, akiniai l. faini. kur radot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 02 15, 21:42)
terranova, akiniai l. faini. kur radot? bigsmile.gif

Blusus turguj wub.gif
wub.gif aciu,kad patinka mano tasiukai 4u.gif
Atsakyti
Ziurekit koki grozi ebay radau wub.gif
p.s as jo nepirkau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 02 15, 08:38)
O kur? Kur tai yra??? Bent pavepsoti noriu, kai busiu  biggrin.gif

Labai daug prabangių vintažo krautuvėlių yra Palais Royal aikštę juosiančiose galerijose ir aplinkinėse gatvelėse. Na o jeigu norit pamatyti, dėl ko iš proto eina "naujieji turčiai", apsilankykit triaukštėje "Louvre des Antiquaires" Rivoli gatvėje - aišku, ten viskas tikrai ne paprastų mirtingųjų kišenei schmoll.gif O ir daiktai - tikros muziejinės vertybės.

Populiariausi "blusų" turgeliai - Marche aux Puces de St.Ouen, Marche d'Aligre (šitam mažiau sendaikčių, o daugiau maisto prekių), Marche de la porte de Vanves (yra ir baldų), Marche aux Puces de Montreuil (čia daugiausia ir renkasi jaunimas del škudurų biggrin.gif ). Kainos visur didelės, tikrai ne keli eurai schmoll.gif Ir šiaip - Paryžius nėra pigus miestas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 16 vasario 2009 - 14:05
QUOTE(zaRAza @ 2009 02 16, 11:26)
Mano nenupirktas vintazas doh.gif Iki siol foto paziuriu ir seile pavarvinu :

grazus tikrai

QUOTE(virgiux @ 2009 02 16, 11:33)
matyt, kad ne Vilniuj tokie kuistukai.... arba nesekasi man ieskoti.... g.gif

man Vilniuj irgi nelabai ka sekasi rasti.... Yra Humana Traku g., kur apatiniam aukste turi tikrai vintage drabuziu skyriuka. Bet ten reikia labai geros akies ir drasos - Gin galetu prasisukti...

O del Paryziaus blusu turgeliu - zinau as juos, bet kazkaip nepasitaikydavo galimybes nulekti - ne savaitgaliais buvau doh.gif

cia, ka radau ant tauro kalno:

user posted image
user posted image

o cia kaip ir privaloma tokia tureti (nesiot deja jau neimanoma):

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 02 16, 16:14)
grazus tikrai
man Vilniuj irgi nelabai ka sekasi rasti.... Yra Humana Traku g., kur apatiniam aukste turi tikrai vintage drabuziu skyriuka. Bet ten reikia labai geros akies ir drasos - Gin galetu prasisukti...

img][/url]

zinau ta Traku gatvej,daznokai uzeinu ten, nuolatine pirkeja tokia teta, kuria visaip vadina-Malvina, Roze ir t.t. speju, kad teko ja matyti vaikstant senamiescio gatvem hihihi.gif beja, as ja mielai, kokioj tamsioj gatvelej patykojus, apiplesciau..... net geda prisipazinti blush2.gif blush2.gif hihihi.gif lotuliukas.gif
dasigyvenau, pasirodo.... lotuliukas.gif
bet cia jau poster_offtopic.gif
Atsakyti
Zvirbli neperseniausiai ir as vos tokios nenusipirkau ir labai gailejaus doh.gif Kiek tu mokejai?
Atsakyti

labai smagi ta rankine/delninuke zurnalas smile.gif megciau ir ash tokia, tik talpesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virgiux @ 2009 02 16, 17:31)
zinau ta Traku gatvej,daznokai uzeinu ten, nuolatine pirkeja tokia teta, kuria visaip vadina-Malvina, Roze ir t.t. speju, kad teko ja matyti vaikstant senamiescio gatvem  hihihi.gif beja, as ja mielai, kokioj tamsioj gatvelej patykojus, apiplesciau..... net geda prisipazinti  blush2.gif  blush2.gif  hihihi.gif  lotuliukas.gif
dasigyvenau, pasirodo....  lotuliukas.gif
bet cia jau  poster_offtopic.gif

neee, man Rozyte per daug blizga, as nuosaikesnio stiliaus gerbeja lotuliukas.gif
QUOTE(terranova @ 2009 02 16, 19:09)
Zvirbli neperseniausiai ir as vos tokios nenusipirkau ir labai gailejaus  doh.gif Kiek tu mokejai?

7 lt su siuntimu ir pirkau SM. vis ebay norejau nukauti, bet kazkaip nerasdavau. Tik tiek, kad jis nesioti tai jau nelabai tinka, tik kokiai fotosesijai smile.gif
Atsakyti