Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage stiliaus drabužiai ir aksesuarai

Dievinu sendaikčius wub.gif Namie nemažai irgi turiu - pvz mano kosmetikos staliukas - Zinger siuvimo mašina biggrin.gif Ant jos ale senovinis veidrodis biggrin.gif
Dar daug ką priglaudžiau iš tėvų ir senelių - senoviškai išraitytą vazą, tėvų vestuvių proga gautą laikrodį (nesvarbu, kad neveikia, ne tam man jo reikia biggrin.gif ) ... wub.gif
Dar prisiminiau, kad visas pianinas nudėliotas žibalinėm lempom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka_kava: 13 vasario 2009 - 20:41
QUOTE(virgiux @ 2009 02 13, 18:13)
taciau, bent jau man susidare ispudis, kad cia snekama apie paprastiems mirtingiesiems skirta vintage, kuri renkames ne del to, kad tureti prabangu daikta, isleisti tukstancius ar itikti madai turint itin brangu daikta, o tam, kad realizuoti savo nora, nors truputi atrodyti taip, kaip save jauciam, tam kad nuo musu dvelktu naftalinu  4u.gif  mmmm..... cia geraja prasme, jei ka  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

QUOTE(GinCherry @ 2009 02 13, 18:37)
Ash tiesa sakant tikiuosi, kad neatsiras tokiu parduotuveliu  blush2.gif  biggrin.gif

QUOTE(GinCherry @ 2009 02 13, 19:25)
keletas vaizdeliu ish vintage parduotuviu...

http://www.thecherry...06/london26.jpg

Oi kaip suprantu, apie kokias parduotuveles kalbat - as uzsieny visada stengiuosi tokiu susirasti. Superiniu radau Romoj ir Barselonoj thumbup.gif . Bet kainytes tikrai nemazos. nes tai ne skudurynai (radau ir Humana Barselonoj) - tai Vintage.
Paryziuj gaila dar savo gerio neradau - buvo keli reklamuoti skudurynai, bet tai klaikuma... Zodziu, ka norejau pasakyti g.gif lotuliukas.gif
Kad baisiai myliu tokias parduotuveles ir kai pasensiu atidarysiu LT
Kad ne kiekvienas skudurynas - vintage
Pasisakiau pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 13 kovo 2012 - 03:23

na nieks ir nesake, kad kiekvienas skudurynas vintage smile.gif Kalbama apie tai, kad ir rubukuose galima rasti vintage dalykeliu smile.gif

Shiaip tokio tipo parduotuveliu labai daug LOndone, vien paciam Camdene stables ju aibe, tik kadangi turistu lankoma vieta tai kainos tikrai nemazos, net Oxfordo gatves Topshop turi savo vintage kampeli smile.gif bent jau turejo tuo metu kai ash buvau londone smile.gif

Beje, vintage laikoma nuo 80 skaiciuojant laika atgal, bet ash kazkuria diena pamasciau, kad taip bengant metams, gal jau ir nuo 90tuju reiktu pradet skaiciuot? smile.gif

Del parduotuveles, tai turet savo tokia parduotuvele mano svajone ir kai pamaciau, kad atsidaro Kandis, pagalvojau,kad kazkas pirmas atsitempe sita ideja smile.gif taigi zvirbli lauksim komentaru po apsilankymo, Kukos komentaras tai nekoki vaizda nupaishe smile.gif
Atsakyti
Cia mano radyba barselonos turguj:

user posted image
[URL=http://g.imageshack.us/img9/img1893zw2.jpg/1/]user posted image[/

O cia roma:

http://img6.imagesha...jpg/1/w1200.png

o cia mano naujausias grobis:

http://i7.ebayimg.co.../a2/a6d0_35.JPG

tam Barselonoj tokia vintagine damute turejo savo skyriuka blusu turguj - as vis neisprotejau - dzyzes, kokiu dalyku pas ja buvo - nuo papuosalu iki batu. Tik nelabai ka ipirkau. Nusipirkau toki suni - rankinuka, kurio niekada nenesiojau, bet man taip gera, kad jis yra. Kaip ir daugelis mano vintage turtu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 13 kovo 2012 - 03:23

labai dailus batukai smile.gif

koki dydi nesioji jei nepaslaptis? smile.gif ash kazkaip ebay ish vintaziniu batu savo dydzio nelabai ka randu smile.gif
Papildyta:

Cia nebloga parduoutuve ebay

stai smile.gif
Atsakyti

deja sensi neturiu, nelabai ash narsau po tuos blogus, o kiek turejau megiamu tai deja perinstaliavus windowsus viskas dingo smile.gif

O shiaip jei yra noro tai gal ir reiktu, ash tai kazkaip nepriestarauju, kad ir sitoj temoj butu blogu nuorodos, man tai labai susije, nes vis tiek tema jau ishsirituliojo i kur kas platesne nei apie Vintage boutique ir Kandis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 13, 21:42)
deja sensi neturiu, nelabai ash narsau po tuos blogus, o kiek turejau megiamu tai deja perinstaliavus windowsus viskas dingo smile.gif

Gal cia geriau nereik biggrin.gif
o ir siaip juk galima bus det ir ne su vintage susijusias nuorodas i gerus blogus. nuotraukas kokias grazesnes. Nes tie blogai juk nei tai gatves mada,nei tai grynai vintage... Siulau tau,kaip turinciai patirties su Blogais tiesiogiai ir atidaryti nauja tema bigsmile.gif
Atsakyti
mb manes nebeveza jau i sendaikciu turgu,esama netoli musu miesteliuko verysad.gif
dieve,kokiu ten daikciuku gali rast thumbup.gif nuo paprasciausios statuleles,iki viso baldu kompleto,o pvz cia,Uk,yra net per tv rodomi aukcionai,kaip pardavinejami zmoniu atnesti,is namu,tikrai jau seni daiktai, netgi 17 amziaus buvo keletas super daikciuku.bet kartais vis prasinesu pro sendaikciu parduotuveles-na jos ne visai tokios,kaip kad imestos nuotraukos,bet panasios ir galima rast tikrai super daikciuku-viena ju jau rodziau biggrin.gif
Atsakyti
Turiu idėją- būtų labai smagu, jeigu pasidalintumėte nuotraukomis savo turimų sendaikčių bigsmile.gif wub.gif
Jeigu čia būtų ne per didelis temos išplėtimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2009 02 14, 18:03)
Turiu idėją- būtų labai smagu, jeigu pasidalintumėte nuotraukomis savo turimų sendaikčių  bigsmile.gif  wub.gif
Jeigu čia būtų ne per didelis temos išplėtimas  4u.gif

drinks_cheers.gif
jėga. reikia nustatyti manau tik metus, nuo kada skaitysime visa tai "vintaž"u, nes, kaip minėji, GinCh., metai eina, ir gal galima būtų imti bent nuo 1985 į minusą...
nors prisimenant 89-90-uosius, tai oj oj koks man senovinis stiliukas ten hihihi.gif
tiek kas 90-ais nemažai jau buvo lenkiškų ir turkiškų prekių...
tai reik gal iki 88kokių, kai dar svečių šalių masine gamyba nekvepėjo. kaip manot?
Atsakyti

Zvirbli, sakei, kad neradai dar Pazyziuj geru parduotuviu tai va tau pora adresu smile.gif

- Vintage ( dresses for 10 euros, blouses for 5) : 32 rue des rosiers 75004 . subway station: St paul

- Free’p’star ( dresses for 20 euros ): 8 rue sainte croix de la bretonnerie and 61 rue de la verrerie 75004. subway hotel de ville

- Mamz’Elle Swing: 35 bis rue du Roi de Sicile 75004. Subway : Hotel de Ville or Saint Paul

- la belle époque ( dresses princes starting at 60 euros ): 10 rue de Poitou 75003. open from thuesday to saturday ( 13:30- 18:30 )

- Iglaine ( dresses starting at 50 euros ): 12 rue de la grande truanderie 75001. subway station: chatelet les halles

- mamie (dresses starting at 50 euros ): 73 rue de Rochechouart 75009. Subway: Anvers

- mamie blues ( dresses starting at 50 euros ): 69 rue de Rochechouart 75009. Subway: Anvers

Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 02 14, 22:26)
Zvirbli, sakei, kad neradai dar Pazyziuj geru parduotuviu tai va tau pora adresu smile.gif

Bent jau prieš trejetą metų Paryžiaus vintažinių krautuvėlių kainos buvo nuo keliasdešimt eurų iki.... Taigi, nepigu. Bet dabar galvoju, kad aš pataikiau aplankyt būtent tas parduotuves, kuriose prekiaujama Chanel, Dior ir kt. liukso klasės vardais, t.y. jau istorija tapusiais mados egzemplioriais (pvz., kaip dabar pamenu 1980-uju Chanel teatrinę delninukę už 300 eurų). Na o tų paprastų boutique neradau (o ir neieškojau). Va dabar išsisaugojau visus tuos adresus - ačiū, kai būsiu, būtinai apsilankysiu ax.gif
Atsakyti