Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage stiliaus drabužiai ir aksesuarai

QUOTE(GinCherry @ 2009 03 14, 13:26)
Bute, zinoma, kad yra, stai keletas

Su sijonais ir sukniom geriau žiūrisi g.gif doh.gif
Ta pirma fotke, su čiukčia, man visai ne vintage tokia, o kasdieninė biggrin.gif

P.S. GC, praalsavau už tave, sėmės 4u.gif
Atsakyti

Tai tos pirmos tik, kad kelnes vintage, bet tarkim 40tuju placios kelnes tai graziai atrodo, radau toki pavyzdi, tik cia mano akimis ilgio truksta smile.gif

user posted image

dekui bute, nors jau sulaukiau kaltinimu,kad balsuoju pati uz save, nors to neimanoma padaryt doh.gif
Atsakyti
Gincherry, o is kur ten tos fotkes kur mergaite prie raudonu plytu? gal irgi turi parduotuve ebay? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2009 03 14, 15:50)
Gincherry, o is kur ten tos fotkes kur mergaite prie raudonu plytu? gal irgi turi parduotuve ebay? 4u.gif

stai cia gali nusipirkti irgi aukciono principu, bet man regis ne ebay g.gif blush2.gif Visgi ebay biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 14 kovo 2009 - 14:01
QUOTE(GinCherry @ 2009 03 14, 12:26)

Labai charakretingas derinukas. Truly vintage. Tik man netinka.

Mane pasieke dar viena suknele is to shopuko, kur visos foto istrizai sudetos (niu man jis patinka - vel gerybiu radau, bet siek tiek brangu). Suknele nauja, su etikete, dailiai supakuota, bet ir ta - didoka doh.gif . Nemoku as turbut issimatuot teisingai...

va (pirkta del rastu, nes man jie labai labai):

user posted image

user posted image

bet reikes baltu pedkelniu, kurias nesiojau gal pirmoj klasej g.gif g.gif

O beje, placios zeme sluojancios kelnes - mano meile. Neturiu vintage, bet visos mano nesiojamos tokios. gal reiktu ir tikru vintage pasieskot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 13 kovo 2012 - 03:42
as nesenai is vienos pardes gryzau-ten ne vintage,bet buna praejusiu sezonu arba esamu neispirkti drabuziai,dizaineriu ir nemazom nuolaidom.tai pastebejau-gryzta tokie rastai-gelytes,paisley,kelnes irgi,paltukai-zodiu,gal tik audiniai ir spalvos siek tiek skiriasi,bet geles,rastai-tokie,kaip buvo pries gerus 20-30metu ir pvz panasaus rasto,kai sios suknutes maciau ir palaidiniu,ir sukneliu.viena ziurejau ziurejau,ai......dar dabar akyse stovi,bet ir taip jau mb burba,kad jo drabuziams nera spintoj vietos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na dabar truputį paburnosiu unsure.gif

Kaip manote, ar gali būti Marc jacobs vintage? Arba Dsquared vintage? g.gif g.gif Jei Jacobsas gime 1963? Tai geriausiu atveju debiutavo 80 aisiais g.gif Tai jau ne visai vintage?

Čia parinuosi vėlgi dėl Lietuvoj esančio vintage supratimo - jei jau rūbas sesensnės kolekcijos tai yra du būdai jį parduoti:
pirmas - pigiai, kaip išparduotuvės objektą
antras - brangiai ir labai brangiai - kaip vintage lotuliukas.gif

Sorry už pakalbėjimą ne į temą ax.gif

cia iliustracija - man gražu...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti