Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage stiliaus drabužiai ir aksesuarai

na yra tikrai graziu foto, nesakau, bet atrodo kad konkursas be atrankos g.gif
Atsakyti
Gincherry, o tau kokia nors nuotrauka patiko is ten idetu?(tavo pacios nesiskaito biggrin.gif )
Atsakyti
Taip patiko, bet tik kaip nuotrauka,kelios net patiko ir jei rinks pagal nuotraukos grozi tai numanau, kas laimes smile.gif

Sygyta tai ten ir yra be atrankos dalyvauja kas nori, ash ir uzsidegus imeciau pirmas pasitaikusias foto ir aprashymo normalaus nepadariau, jei buciau ilgiau pasikuitus tikrai galejau rasti tinkamesniu, bet nezinojau kiek foto galima ideti ir na, yra kaip yra smile.gif

O mano pacios foto yra belekokios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 13 kovo 2009 - 14:47
QUOTE(sygyta @ 2009 03 13, 14:10)
o labiausiai patiko parudavus fyfa su atlasiniais baltinukais ir juodu kazkuo, vintage lotuliukas.gif

nu taigi čia vintage stylish vadinasi! Jei sagė yra, tai ir vintage! Ko čia kabinėtis? lotuliukas.gif
O man "pamušė" tas, kur komentaras "ajazau" lotuliukas.gif

Nedaug kas ten gero yra, Gin turi šansų. Tik įdomu pagal ką rinks - ar pagal fotografiją (yra keli gražūs prortretukai, bet matosi, kad tai nėra stilius, o tik padaryta) ar išties pagal stilių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirblis: 13 kovo 2009 - 14:55
QUOTE(GinCherry @ 2009 03 13, 15:46)
Taip patiko, bet tik kaip nuotrauka,kelios net patiko ir jei rinks pagal nuotraukos grozi tai numanau, kas laimes smile.gif

Sygyta tai ten ir yra be atrankos dalyvauja kas nori, ash ir uzsidegus imeciau pirmas pasitaikusias foto ir aprashymo normalaus nepadariau, jei buciau ilgiau pasikuitus tikrai galejau rasti tinkamesniu, bet nezinojau kiek foto galima ideti ir na, yra kaip yra smile.gif

O mano pacios foto yra belekokios biggrin.gif

as tapati pagalvojau, kad galejai ir geresniu foto surast blush2.gif blush2.gif ta viena labai labai gera, bet kaip suprantu ne tavo pacios daryta, bet tavo stilius visvien,o kitos dvi man nelabai blush2.gif nepatinka konkursines foto butiniam fone blush2.gif
Atsakyti

Ten juk nepamineta, kad nuotrauka turi buti pacios daryta smile.gif O shiaip ir neaishku ar cia foto ar cia stiliaus konkursas ash ziurejau ne kaip i foto konkursa uz tai ir foto tokios,na ishskyrus ta viena smile.gif Planavau dar deti ir vestuvine savo ir dar ish kokios fotosesijos, bet pasirodo tik 3 buvo galima smile.gif

Na zodziu cia visiskas off topic, daugiau nesileisiu i diskusija smile.gif
Atsakyti
Gal ir negrazu taip, bet kur sitoj foto galima rasti vintaza?

http://foto.delfi.lt...-picture/13339/

Ir aplamai, kazkaip man ta ponia su skoniu susipykus blush2.gif

O uz musu retro stiliaus zinove prabalsavau ax.gif
Atsakyti

Sticija, na ten daug tokiu, kur net nekvepia vintage smile.gif O populiariausia kiek pastebejau tai retro imitacija, kuri naudojama vos ne kiekvienoj foto studijoj...

o uz balsa dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virgiux @ 2009 03 14, 01:45)
visa diena, kentejau, galvojau nekomentuosiu

ash tai manau, kad tu tiesiog ne taip supratai, matyt blacberry taip parashe del balu, kas veliau ir paaishkejo, o ne del to, kad mano nuotraukos ar kazkas butu super duper smile.gif Na, bet kiekvienas gali turesti savo nuomone mirksiukas.gif
Papildyta:

O kad baigtus tie niekam nereikalingi offtopikai tai imetu pasigrozet smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
[quote=GinCherry,2009 03 14, 00:50]
O kad baigtus tie niekam nereikalingi offtopikai tai imetu pasigrozet smile.gif

[quote]
liabai faini marinistiniai marskinukai ir suknele (ar ten tie patys marskinukai su sijonu)

dar groziu radau:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirblis: 14 kovo 2009 - 09:03

Zvirbli ash ir bandziau ta marinistini idet, bet man visa bloka nuotrauku idejo, beje si mergina turi savo parduotuve ebay, tiksliau jos pragyvenimo saltinis yra prekyba ebay smile.gif

stai cia jei susigundysit kuri nors kanors nusipirkti smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o ash sumasciau, kad siam pavasariui/vasarai noriu sortu dzinsiniu, nes iki siol turejau tik juodus, bet ir tai retai uzsidedavau, labiau ziema su pedkelnem smile.gif
Atsakyti

Bute, zinoma, kad yra, stai keletas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti