na yra tikrai graziu foto, nesakau, bet atrodo kad konkursas be atrankos
Gincherry, o tau kokia nors nuotrauka patiko is ten idetu?(tavo pacios nesiskaito )
Taip patiko, bet tik kaip nuotrauka,kelios net patiko ir jei rinks pagal nuotraukos grozi tai numanau, kas laimes
Sygyta tai ten ir yra be atrankos dalyvauja kas nori, ash ir uzsidegus imeciau pirmas pasitaikusias foto ir aprashymo normalaus nepadariau, jei buciau ilgiau pasikuitus tikrai galejau rasti tinkamesniu, bet nezinojau kiek foto galima ideti ir na, yra kaip yra
O mano pacios foto yra belekokios
Sygyta tai ten ir yra be atrankos dalyvauja kas nori, ash ir uzsidegus imeciau pirmas pasitaikusias foto ir aprashymo normalaus nepadariau, jei buciau ilgiau pasikuitus tikrai galejau rasti tinkamesniu, bet nezinojau kiek foto galima ideti ir na, yra kaip yra
QUOTE(sygyta @ 2009 03 13, 14:10)
o labiausiai patiko parudavus fyfa su atlasiniais baltinukais ir juodu kazkuo, vintage
nu taigi čia vintage stylish vadinasi! Jei sagė yra, tai ir vintage! Ko čia kabinėtis?
O man "pamušė" tas, kur komentaras "ajazau"
Nedaug kas ten gero yra, Gin turi šansų. Tik įdomu pagal ką rinks - ar pagal fotografiją (yra keli gražūs prortretukai, bet matosi, kad tai nėra stilius, o tik padaryta) ar išties pagal stilių...
QUOTE(GinCherry @ 2009 03 13, 15:46)
Taip patiko, bet tik kaip nuotrauka,kelios net patiko ir jei rinks pagal nuotraukos grozi tai numanau, kas laimes
as tapati pagalvojau, kad galejai ir geresniu foto surast ta viena labai labai gera, bet kaip suprantu ne tavo pacios daryta, bet tavo stilius visvien,o kitos dvi man nelabai nepatinka konkursines foto butiniam fone
Ten juk nepamineta, kad nuotrauka turi buti pacios daryta O shiaip ir neaishku ar cia foto ar cia stiliaus konkursas ash ziurejau ne kaip i foto konkursa uz tai ir foto tokios,na ishskyrus ta viena Planavau dar deti ir vestuvine savo ir dar ish kokios fotosesijos, bet pasirodo tik 3 buvo galima
Na zodziu cia visiskas off topic, daugiau nesileisiu i diskusija
Gal ir negrazu taip, bet kur sitoj foto galima rasti vintaza?
http://foto.delfi.lt...-picture/13339/
Ir aplamai, kazkaip man ta ponia su skoniu susipykus
O uz musu retro stiliaus zinove prabalsavau
http://foto.delfi.lt...-picture/13339/
Ir aplamai, kazkaip man ta ponia su skoniu susipykus
O uz musu retro stiliaus zinove prabalsavau
QUOTE(virgiux @ 2009 03 14, 01:45)
visa diena, kentejau, galvojau nekomentuosiu
ash tai manau, kad tu tiesiog ne taip supratai, matyt blacberry taip parashe del balu, kas veliau ir paaishkejo, o ne del to, kad mano nuotraukos ar kazkas butu super duper Na, bet kiekvienas gali turesti savo nuomone
Papildyta:
O kad baigtus tie niekam nereikalingi offtopikai tai imetu pasigrozet
Zvirbli ash ir bandziau ta marinistini idet, bet man visa bloka nuotrauku idejo, beje si mergina turi savo parduotuve ebay, tiksliau jos pragyvenimo saltinis yra prekyba ebay
stai cia jei susigundysit kuri nors kanors nusipirkti
o ash sumasciau, kad siam pavasariui/vasarai noriu sortu dzinsiniu, nes iki siol turejau tik juodus, bet ir tai retai uzsidedavau, labiau ziema su pedkelnem